ahhhhhh ezineciğim hiç sorma şuanki durumumu dişim çok ağrıyor ve ben birşey yapamıyorum niyetli olduğum için rabbimden sabır diliyorum. akşamda eşimin arkadaşı davet etmiş inanki şu durumda hiç bir yere gitmek istemiyorum ama çağıralan yere gitmek zorundasın.... inşallah geçerde bende bu ağrıdan kurtulurum...
sende durumlar nasıl sen neler yapıyorsun .....
RABBİM BU MÜBAREK GÜNLERİN HÜRMETİNE TEZ ZAMANDA HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN BİZLERE .....
evet arkadaşım çanakkaleliyim ve bence de bizim buralar bir başka...dişinin geçmesine sevindim..bu arada kalp kalbe karşıymış demek.aynı şeyi düşünmüşüz baksana.......ezineciğim sen çanakkalelimisin....haziran ayında günü birlik gezmek nasip oldu bana oralar ama hayran kaldım...oradaki güzellikler çok farklıydı hele o şehitlerin yaşadıkları insanı bambaşka hayata götürüyor ..insan gezerken toprağa basmaya kıyamıyor...
çok beğendim oraları fırsattım olsa da oraların hikayesini doya doya dinlesem gezsem arkadaşım.. ne mutlu sana öyle bir yerde yaşıyorsun...
bende hafta sonu çanakkaledeydim.ne ana kuzuları gitmiş bizler için.ama oraya asıl o herşeyi beğenmeyen marka düşkünü şımarık gençleri götürmek gerek.
canlarım merhabalar... bugün misafirlikteydik sizinle paylaşmak istedim...gittiğimiz evin hanımı ablamız okadar iyiydiki anlatamam... ben hep bir tereddüt içinde çoçuk varmı diye soracak doktora gidiyormusunuz ve sayre sorular hani çevremizde varya boş boğazlar meraklı melahatlar... birde yanımdaki arkadaşın kızı vardı.... ben böyle tereddütle otururken konuştuk sohbet ettik bana hiç birşey sormadı sadece kaç yıllık evlisin dedi 5 olacak dedim oooo daha yeniymişsiniz dedi başka birşey yok...sohbete devam ettik... bazı cahiller var seni yerin dibine sokana kadar uğraşıyorlar hayatını karartıyorlar....
onun için güzel bir davetti keşke herkes böyle anlayışlı olsa.....nerde....
ben mecbur alaya alıyorum.onlar densizlik edemeden ben atılıyorum.geçenlerde bir arkadaşımın görümcesi hemde baya dindar geçinenlerden.ee dedi eşin askerden geldi hani bebek?(bu arada belirteyim eşim biraz geç gitmişti askere geçen sene döndü)dedimkibunu senin benden çok daha iyi bilmen gerek.allah izin verirse olur bebek.bak sanada evlenmemn için izin vermiyoki hala bekarsın dedim.e napayım buna o mecbur etti beni.
o zaman doğal yolla kalma şnsında vardır.hiç belli olmaz.
ben aşılamanın bence boşa bir uğraş olduğunu düşünüyorum.bu yolla hamile kalan sayısı çok az.tamam tüp bebekte daha ağır ilaçlar kullanılıyo belki ama kadında bıraktığı pisikolojık sonuçlar aynı.sebepsiz infertilite olan bi arkadaşım bir çok denemeden sonra doğal yolla kalmıştı.umarım seninde öyle olur.bence bu sebepsiz infertilitenin sebebi de stresss.kafandan biraz at dicem ama bende atamıyorum.o zaman hayırlısını dilicez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?