Artk bu aşk beni bitirdi ya akıl hastanesi ya kabrstana gitcem yada onun canını alcam

kurdela88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2012
213
0
Arkadaşlar mrb benm büyük bi derdim var inşallah okuyup yorum yazarsnz.. Çok kederlym içim çok yanıyor bu yazıyı ağlayarak yazıyorum.... :KK14::KK59: Kızlar benim 5 yıllık bi ilişkim vardı ama malesef bu iğrenç bi ilişkiymiş.. siz böyle iğrenç bi ilişki gördünz mü yada bundan beter bi ilişki olablr mi:KK50: bu 5 yıldır görştğm kişiyle 2 yıllık ünv. okurken tanştım. okulum bitene kadar 2 yıl güzel günler geçrmştik.. Benden 7 yaş büyüktü.. Bana çok düşkündü hep öyleydi gerçi ama hepsi silindi hiç bi anlamı kalmadı:KK19: Benm okulum bitince onunda tayini çıktı kendisi meslek sahibi oldu önceden açlıktan nefesi kokuyordu.. ailesi köyde yaşıyor biraz yobaz insanlar... onların köylerine gitsenz size hiç insan görmemiş gibi bakarlar.. öyle bi ortamdan işte okuyup kariyer sahibi olmuş.. işte okul bitti benm o da tam o sıralar atandı ayrıldı yollarmz.. sonra tayini çıktığı yer benm yaşadğm yere 250 km uzaklıktaydı ay da 1 kez olsa geliyordu yanıma... hep telefonda saatlerce konuşurduk.. Meğer beyimz ilk tanıştığım günlerde kastamonulu bi kızla konuşuyormuş benden önce bulmuş o kızla nette tanşmş benden 2 sene önce tanşmş konuşuyolarmş hiç görüşmeden.. sonra benle tanştktan 2 yıl sonra kastomanuya gtmş kızı görmeye ama hani ciddi düşündüğü yok öylesine... kızın boyu kısaymş ve zaten istemyormuş kızı ayrılmış tamda benlşe görüşüyor.. bide o zmnlar köylüsüyle nişanlıymış 4-5 yıldr. onlarda bundan düğün bekkliyorlarmış.. bu görücü uuslü küçük yaşta nişanlanmş.. bunların köyü öyle medeniyetsz bi köy ki nişanlınla yüzüyüze bile bakamazmşsn... yani nişanlısıyla 1 çift laf bile konuşmadan 4-5 yıl nişanlı kalmış sonra onuda bırakmş aileleri birbrne sokmuş.. sonra bu ankaradan iş ortamında bi zengin kariyerli bi bayanla tanşmş kendi yaşında ama elektrk almadğı halde sırf varlıklı biri diye onla konuşmaya başlamş ve dedğim bu bayanlada hemen hemen benle tanştığı zamanlar tanşmş... aynı ikimizi aynı anda idare etmş.. öbür nişanlısı ve kastamonulu kızlada zaten ilk zamanlar onlarla konuşuyormuş sonra bizi bulunca sanırım onları bizzle tanştktan 3 ay sonra falan terkedio.. sonra bu da yetmio.. tayini çıktığı yerde çalıştığın kurumda bi memurla tanışıo onunlada konuşuo buluşuo.. Bu arada bu o kariyerli, dedğim bayanla beraber olmuş bekaretini bozmuş ama evlilik vaadyle değil kendi,leri istemşler ama kız buna innmştr sonuçta... sonra bu iş yerinde tanştığı öbür kızlada herkes gittikten sonra kurumun kapıısnı kitliyorlar içerde ilişkiye giriyorlar... düşünün devletin ona verdği makamda yaptığı pisliğe bakın... bu arada bütün bunlar yaşanrken bu benle konuşuyor bana aşık numarası yapıyor.. bende safım bunun için hediyeler süprzler düşünüyorum mektuplar şiirler yazıyorum.. en iyi kısmetlerimi değerlendrmiorum :KK19: O orda kızlarla......... Bu arada bide telefonunu yönlendriyor meşgul olunca hani öbür hattına yönleniyor telefonu, meşgulde görmesnlerde şüphelenmesnler diye o kadar akıllı ki.. Neyse sonra bu o öbür kızı bırakıyor sonra bu bıraktığı kız hastanelk oluyor... Sonra görev yaptığı yerdeki kızda peşini bırakmıyor. benide sanırım işim gücüm yok diye ciddi düşünmüyor sade gönül eğşencesi ve bağımlılık.. sonra beni istemeye gelenler oluyor ailem verecek diye korkuyor beni istemeye geliyor nişan takıyorlar.. sonra düğün tarihi belrliyor ve tüm hazrlıklar yapılıyor gelinlik herşey alınıyor ve düğünden 4 gün önce ben yapamycam evlenemycem diyor... ailemde bende kahroluyoruz. bizim burda herkes dedikıoducu ben ilçede yaşıyorum. herkes lafımızı ediyor. Ailem perişan ben perişan... sonra ben bunla koonuşmuyorum beni sürekli arayıp pişmanm diyor herşeyi düzelticem diyor bi eşeklk yaptım diyor bende milletn lafından kurtulmak için kabul ediyorum. izne geleceği günü bekliyorum. beni 5-6 ay oyalatıo şu gün çıkcam bu gün çıkcam diye diye... en son çıkıyor memlketine gidiyor tabi buraya sonra gelecek... onun memleketi buraya 450 km ilerde ve bu arada bu eski görev yaptığı yerden tayini çıkıyor güneydoğuya giidyor... hani en son güneydoğudaydı.. sonra işte ben saf benn aahhh aptal ben .... bunun yolun gözlüyorum gelecek buraya babmla konuşacak herşey düzelecek pişman olmuş diyorum.. neyse işte bu gelmiyor orucu bahane ediyor sıcağı bahane ediyor bi türlü gelmiyor bende zaten bıktm bu kadar pislğine göz yumdum onu affettm öyleyken ama artık bardak taştı benm ve ben bununla konuşmadım günlerce o da aramadı işk günler aradı biraz sonra aramayı kesti.. ve ne yaptı biliyormusunz bu böbrek rahatszlğndan dolayı hastaneye çok giidyordu orda bayann doktor varmş zaten şüpheeniyordum hasatneye çok gitmesnden.. ordaki doktoru gözüne kestrmş ve araya birini koyup onla buluşmuş ama bakmış kız hataylıymş uzak bide arap kökenli ve alevi çıkınca kızdan kurtulmann yollarını arıo şimdi nasıl kurtulcam die kırmadan üzmeden.. bide bana bunları utanmadan anlatıyor... Düşünün benle nişanlı yüzükler hala duruyor imam nikahı kıymştı bide o zmn... sonra bana etti bu kadar kötülük ortadayken bide bana gelcem diye ümit verrken başka bi kızla tanışıo ya Allah aşkına böyle bi kişilk var mı ya :KK14: Bide ben ağlıyorum bana diyor ki benim artık evlenmm lazım ya sen olucan ya başkası:84::84:yerlere yatıom siniirmden ben böle pisliği nasıl çektm bunca zamna gözümmü bağlanmş ne olmuş bana nasıl katlandm... hırsmdan siniirmden ölüyorum:KK14: şu an ondan nefret ediyorum ama hala eski geçmişi hatrlayıp canm yanıo.. Bu insan nasıl biir nasıl bi insan benm yıllarımı yedi bende öyle aptalımm ki şimdi aptallığımn bedelini ödüyorum ama bu insan beni bitrdi kızlar ailemle aram yok sokağa çıkamıyorum milletn lafından yakında kendime bişey yapmaktan korkuyorum ellerim titriyo her dakka ağlıyorum.. buraya üye zorda olsa oldum kimseye derdimi anlatamıyorum kızlar ben hiç iyi değilim ya kafayı yiycem zaten şu an ne yazdğmı bile blmyorum:KK14: ya da ölücem ama Allahın verdği cana kıyamm innançlıyım:KK14: ama ya kafayı yersem bi delilik yaparsam diye korkuyroum.... Çoook kötüyümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK14::KK14::KK14:

Galiba burdada kimse yok benm derdimi okyucak çok mu uzun yazdm :KK43: o yüzden mi okumadınz.... Deli gibi sokaklarda gezmek istyourmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok canım yanıo kızlar çokkkkkkkkk

İyi işte böyle bir pislikten kurtulduğun için sevinçten 21 pare top atışı yapmalısın.

Yalnız herif bütün anlattıklarını niye dinledin onu anlamadım.

Aman yarabbim neler duyacağım daha burada :KK53:
Yatın kalkın şükredin,bol bol şükür namazı kılın böyle bir pislikten kurtulduğunuz için..
Nasıl kabul edip nişalandınız yaptıklarını ve hatta o ayrılmasaydı şimdi evliymişinizz :KK19:
Kurtulmuşunuz çok şükür..

Son düzenleme:
bu hikaye gerçek mi ya :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
hadi adam uçkuruna sahip olamıyor, bütün bunları yapıyor, peki sen hala niye onun için üzülüyorsun, en başta nişanlanmayı nasıl kabul ettin, bütün bunları yapan birisi seni evlendikten sonra aldatmaz mı sandın. sen bence kurban kes, adak dağıt, kurtulduğun için davul zurna çağır bayram et. daha ne diye ağlıyorsun. ailenden özür dile, bi hata yaptım siz anne babasınız beni affedin, bana sahip çıkın, ben aklımı yitirmekten korkuyorum diye söyle. telefon numaranı da değiştir. bir daha görüşme bu adamla

bence bu işin bitmesi senin için daha iyi. bu kadar ahlaksız biri ile evlenseniz sizin hayatınızı mahvederdi zararın neresinden dönersen kardır derler.

Canım çok uzun ve karışık yazmissin. Okudum hepsini. Bu ne karaktersiz bir adamdır ya s...fsizin onde gideniymis. Sen bunları bildigin halde neden gözyası dokuyorsun ki. Yazık günah sanada..

okudum tekrar okudum!!! inanamadım!!! Kim ne derse dedin herkes önce kendine bakacak.ilerde ayrılsanız daha mı iyi daha mı az laf duyacaksınız milletten. o laf eden millete söyleyin kendi kızları evlensin o adamla ayıp diye!!!
Allah kurtarmış ve bu adamı unutmak, silmek, nefret etmek için çok nedeniniz var!! şükredin bence. ailenizle sırt sırta verin ve bi psikologtan yardım alın. bu öyle evde falan atlatılabilecek bir durum değil çünkü. ve sakın sakın ölüyorum dese muhattap olmayın. ne sinir kusmak için ne intikam almak için. zaten böyle çirkef bir adamdan bir kadın intikam alamaz ancak sizi rezil eder.

Allah yardımcınız olsun.

İyi işte böyle bir pislikten kurtulduğun için sevinçten 21 pare top atışı yapmalısın.

Yalnız herif bütün anlattıklarını niye dinledin onu anlamadım.

Cnm bunların çoğunu o beni aldattığı kızları buldum onlar anlattı.. ben bunu çok terkettim çok kandrdı beni öyle bi garip biriki insanı kandrıo şeytan gibi.. ama artık kanmam... bu hikayeyi kısaca anlatmaya çalştım en kısa böyle oldu daha çok şey var... eşek kafam ahh

Aman yarabbim neler duyacağım daha burada :KK53:
Yatın kalkın şükredin,bol bol şükür namazı kılın böyle bir pislikten kurtulduğunuz için..
Nasıl kabul edip nişalandınız yaptıklarını ve hatta o ayrılmasaydı şimdi evliymişinizz :KK19:
Kurtulmuşunuz çok şükür..

cnm sorma işte bende o aptallığıma yanıyorum. düzelcem dedi söz dedi kandrdı ben senle evli değilim evlennce bi gör bebni dedi pislk:KK47:

hadi adam uçkuruna sahip olamıyor, bütün bunları yapıyor, peki sen hala niye onun için üzülüyorsun, en başta nişanlanmayı nasıl kabul ettin, bütün bunları yapan birisi seni evlendikten sonra aldatmaz mı sandın. sen bence kurban kes, adak dağıt, kurtulduğun için davul zurna çağır bayram et. daha ne diye ağlıyorsun. ailenden özür dile, bi hata yaptım siz anne babasınız beni affedin, bana sahip çıkın, ben aklımı yitirmekten korkuyorum diye söyle. telefon numaranı da değiştir. bir daha görüşme bu adamla

cnm bi bilsen çok farklı biri insanı kandrıo.. ben önceden derdim hep ufacık bi hatası olsa bırakırım derdm ama öyle olmadı ahh bi yerimde olsanz... ama allah kimseyi bu duruma düşürmesn

cnm sorma işte bende o aptallığıma yanıyorum. düzelcem dedi söz dedi kandrdı ben senle evli değilim evlennce bi gör bebni dedi pislk:KK47:

Görünen köy klavuz istemez deseymişsin :KK47: :KK47:
Ne aşağılık insanlar var yaa,aman canımm kurtulmuşsun işte sakın onun için üzülme artık :KK19:

cnm bi bilsen çok farklı biri insanı kandrıo.. ben önceden derdim hep ufacık bi hatası olsa bırakırım derdm ama öyle olmadı ahh bi yerimde olsanz... ama allah kimseyi bu duruma düşürmesn

Canım çok uzun ve karışık yazmissin. Okudum hepsini. Bu ne karaktersiz bir adamdır ya s...fsizin onde gideniymis. Sen bunları bildigin halde neden gözyası dokuyorsun ki. Yazık günah sanada..

cnm bu kadar boşa giden zamanıma ailemi üzmmeme... bunlardan dolayı üüzlüyorum:KK14:

Görünen köy klavuz istemez deseymişsin :KK47: :KK47:
Ne aşağılık insanlar var yaa,aman canımm kurtulmuşsun işte sakın onun için üzülme artık :KK19:

cnm bu kadar boşa giden zamanıma ailemi üzmmeme... bunlardan dolayı üüzlüyorum:KK14:

nası bişidir bu gerçekkmii hadi diyelim adam artık insanlıktan çıkmış karşısına çıkana asılıyo bu adam ne ki herkesde yüz veriyo gittiği yerde boş dönmüyo Maşallah sanırsın Alain Delon, yat kalk dua et sana demiş evlenemicem diye hayatını mahvediyormuşsun , verilmiş sadakan varmışş

ya benim anlamadigim sen bütün bu pisliklerini yenimi ögrendin yoksa nisanliyken veya nisanlanmadan önce biliyormuydun???
Yani ne diyecegimi sasirdim... bunlarin hepsini sen nasil ögrendin?? kendisimi anlatti.... Sastim kaldim... piskopatmi ne bu adam???

nası bişidir bu gerçekkmii hadi diyelim adam artık insanlıktan çıkmış karşısına çıkana asılıyo bu adam ne ki herkesde yüz veriyo gittiği yerde boş dönmüyo Maşallah sanırsın Alain Delon, yat kalk dua et sana demiş evlenemicem diye hayatını mahvediyormuşsun , verilmiş sadakan varmışş

evet ama öyle güzel kandrdı ki beni sanki bana gerçekten aşıkdı ailelerde girince işin için inandım 5 yılımı çaldı

X