artısıyla eksisiyle annelik.... :)

canım üzüldüm senin adına kötü bi dönem geçirmissin şimdi nasıl peki hala mamamı alıyor psikolojin düzeldimi nasılsınız merak ettim

merhaba ilgin için teşekkürler :) ilk iki aydan sonra sütüm geldi bunun için çok çabaladım ve çok şükür 2 aydan sonra sütümle besledim kızımı bu gün tam 7 aylık oldu :) artık ek besinler falan başladı onun telaşındayız pisikolojik olarakta iyiyim çok şükür 2 3 aylık bir dönemdi geçti gitti benim kızım da 23 günlükken mikrop kapıp hastahanede yattı o yüzdende zordu o dönemler şimdi hatırladıkça hem çok şükür geçti diyorum hemde kızımın o minik hallerinde daha rahat olsaydımda tadını daha çok çıkarsaydım diyorum, acemilik işte :)çünkü şuan sanki hiç okadar küçük olmamış gibi geliyor insan hafızası kötü geçirdiği günleri siliyor sende doğum yapmışşın hayırlı olsun güle güle büyüt bebişini :)

Öncelikle anne olduğum için binlerce şükür olsun..
Paşamın kokusunu içime çekip ohhhhhh deyip büyüt herşeyi unutmak tarifsiz..
Hayatta daha büyük bir aşk yoktur herhalde böyle..
Malesef işe başladım 2 haftada emmemeye başladı 4. haftada sütüm bitti gibi..
Şimdi mama veriyorum içim acıyarak..Keşke böyle olmak zorunda olmasaydı :(

cemrem 9 ay 4 günlük... bugün ona 9-12 elbise aldım cok kücük oldu yarın değiştircez ne zaman büyüdüler aman allahım.arkama dönup baktığım zaman hersey su gibi akıp gitti diyorum.anne olmak ne muhtesem bı duygu yarabbi tattırdığın için sonsuz teşekkurler inşallah butun kadınlar bu duyguyu tatsın...
şimdi kızım gelmeyi öğrendi gel diyip kollarımı actığım zaman atıyor kendini bana doğru :16: benden baskasına da gitmiyor heee:32:
onu o kadar cok seviyorum ki iyi ki doğurmusum.onsuz bi hayat ne kadar anlamsız ve boş geliyor ...
yok kilosu cartı curtu diyip takmayın kafanıza anneliğinizin her anını iyi değerlendirin. zaman cok cabuk geciyor yavrularımızın bugününü bu küçük hallerini bir daha nerde bulcazz:29:

Back