ay siiz yazdıkça ben de okudukça ağlıyorummmm
![KK25 :25: :25:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk25.gif)
çok hassasım bu aralar...bunalım değilde aşırı duygusallık gibi...yazdıkların beynimden geçenlerdi inan...bende merak ediyorum hep doğumdan sonrasını..psikolojim nasıl olcak..biraz pimpirikliyim ya sütüm olmazsa diye ödüm kopmuyo değil...mama vermek istemiyorum kızıma..elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum...sanıyorum senin yaşadığın duygular normal ve senin ki geçiçi bir süreç...okuduğum kitaplardan edindiğim bilgiye göre...hepimiz meleklerimiz için süper mükemmel anne olmaya çalışıyoruz...hassaslığımız ondan... çevre faktörü önemli evet ben zaten tahammüledemem sepetlerim mrk etme
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
40 çıkana kadar annemde kalcam ondan rahatım biraz...iyi dileklerin içinde çok tşk ederim
hassas olman çok normal.doğumdan sonra ya bakamazsam korkusu olabilir. annende kalman en doğru seçim.benimde sağolsun annem geldi yanımda kaldı üç ay herşey düzene girdi Allah razı olsun annemden.doğumdan iki ay önce kayınvalidemlerde kalmıştım sağolsun bana baktı ama doğumdan sonraki ilk 20 gün zehir oldu bana.hatta kaçıp gitmek istedim.iyi bi anne olamam diye düşündüm bakamam dedim o psikoloji çok kötü.9 gün hast.kalmıştık birde.rezaletti.9gün gece gündüz ağladım.gözyaşlarım kurumadı.
kesinlikle annenle beraber ol.doğru seçim.seni üzeni yolla.en güzel günlerini zehir edicek insanlarla beraber olma.
püüff neler söylemiyorlar ki.bol bol ye sütün olsun dicekler kıyaslamalar başlicak bi kere .seni çıldırtmaya yeticek.bi kere herşeyi yemen sana kilo aldırır onu söyleyim.bol sıvı tüket ancak o süt yapar.sana herşeyi ye diyenlere de şu cvp ı ver lütfen.herşeyi yemek süt yapmaz.susatır sıvı almak ise sütü artırır. bu kadar.
-sezeryan olursa şu kişi böyle acı çekmemişti hemen ayağa kalkmıştı.halbuki yalan bahsettiği kişiler hemen ayağa kalkmamış olurlar
-şu kişi hep emzirdi hiç mama vermedi derler bi bakarsın mama da vermişler.
-şöyle emzirme böyle emzir şu kişi böyle yaptı derler bi bakarsın başkaları ya yatarak yada yan emzirmiştir.doğumdan sonra sezeryanda kucağa almak biraz zor oluyor ama ben aldım acıyla sızıyla aldım.
-bi kalın giydirmişin çıkar derler bi ince giydirmişin giydir derler ama şunu söyleyeyim oda sıcaklığı 22-24 derece olması lazım aman çocukları kalın giydirme.
-birde bebekler ilk doğdukları sürede hapşırır öksürür bu doğumdan sonra boğazda burunda kalan mukusu temizlemek içindir seni üşüttün çocuğu diye kokutabilirler haberin olsun.
-kakaları ilk siyah gibi oluyor anneden kalan kalıntıları çıkarıyor bebekler sakın üşüttün bebeği bak siyah yeşil yapıyor derlese korkma.
hastane de seni bilgilendirirler. aklında soru kalırsa da hiç çekinme kimseden muhakkak hemşire ve dr. lara danış kaynanana falan değil.
daha çok şey varda şimdilik aklıma gelenler bunlar
bu arada hemen sütünde gelmeyebilir panik yapma sütü yok diyenlere de kulak asma ben bebeklerime mama veriyorum hamdolsun motor gelişimleri çok iyi.süt olmayınca yapcak bişey yok.