Bariz görünüyor canımYardımcı olabilecek yok mu
Artimed yalancı pozitif gösteriyor kaset test yapın farklı markanınMerhabalar herkese lütfen sizden ricam yardımcı olmaya çalışırsanız çok sevinirim ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve o zaman da artımed test ile öğrendim beta 15 ti başka hiçbir testte ikinci çizgi çıkmaz iken artımed de çıkıyordu ve öyle öğrenmiştim bu ay aynı belirtileri yaşadım ve adetime 5 gün var bende test yaptım artımed yine daha 1 dakika bile geçmeden hemen ikinci çizgi çıktı sizce var mıdır bu konuda bi fikriniz var mı
Bu arada yumurtlama günümü falan bilmiyorum ne zaman olduğunu
Eki Görüntüle 3549385
Dimi bana da öyle geliyor birde beta 15 iken yaptığımda ben bile çizgiyi zor görüyordum bunda çok belli gözüküyorBariz görünüyor canım
Bence hamilesiniz canım bu kadar net görünmezdi yoksa kan testi ne zaman vereceksinizDimi bana da öyle geliyor birde beta 15 iken yaptığımda ben bile çizgiyi zor görüyordum bunda çok belli gözüküyor
Yarın düşünüyorum ama bi kere kimyasal geçirdim diye de korkuyorum ister istemez bakalım yarın yine haber ederimBence hamilesiniz canım bu kadar net görünmezdi yoksa kan testi ne zaman vereceksiniz
Benim ki de çıktı awox markası yarın mı test yapacaksınız yoksa kan mı vereceksinizYarın düşünüyorum ama bi kere kimyasal geçirdim diye de korkuyorum ister istemez bakalım yarın yine haber ederim
Sabah koyulaşma var mı diye ilk idrarla test yapıcam birde kanda vericem sizin nasıl çıktıBenim ki de çıktı awox markası yarın mı test yapacaksınız yoksa kan mı vereceksiniz
Awox gebelik testi bu markada hiç yalancı pozitif görmedim ilk defa silik çıktı ama emin değilimSabah koyulaşma var mı diye ilk idrarla test yapıcam birde kanda vericem sizin nasıl çıktı
Peki awox öyle mi canımArtimed kac defa kullandiysam bundan daha da pembe sonuclar aldim ve gebelik yoktu.
Ben bi kere öyle yaşadım ama ben hep artımed ile öğrendim gebeliklerimiArtimed kac defa kullandiysam bundan daha da pembe sonuclar aldim ve gebelik yoktu.
Bu markayı hiç bilmiyorum ama istersen sabah tekrarlaAwox gebelik testi bu markada hiç yalancı pozitif görmedim ilk defa silik çıktı ama emin değilim
2 gün sonra mı tekrarlansa koyulaşır yoksa yarın da kendini belli eder mi koyulaşması acabaBu markayı hiç bilmiyorum ama istersen sabah tekrarla
Ben de ilk gebeligimi artimed kaset test ile ogrendim. Var ise tabiki pembe cikiyor ama yokken de pembe cikiyor malesefBen bi kere öyle yaşadım ama ben hep artımed ile öğrendim gebeliklerimi
Awox kullandim ama hic hatirlamiyorum canim yaPeki awox öyle mi canım
Anladım canım peki var mı yani gebelik yorumlar mısınAwox kullandim ama hic hatirlamiyorum canim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?