Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl gecikti mi senin canım ?? Eğer gecikme varsa direk kaset test al gerçekten onlar da çıkarıyor eğer varsa
Yok canım reglim çok geç oluyor bebim 5 şubatta regl oldum 10 şubatta bitti 14 şubatta yumurtlamam oldu yumurtlamadan 8 gün falan geçti öyle yaptım testi. Reglimin geçmesini beklersem 1 ay falan var geçmesine 40 45 günde bir oluyorumRegl gecikti mi senin canım ?? Eğer gecikme varsa direk kaset test al gerçekten onlar da çıkarıyor eğer varsa
En erken ilişkiden 14-15 gün sonra belli olur canım idrar testlerindeYok canım reglim çok geç oluyor bebim 5 şubatta regl oldum 10 şubatta bitti 14 şubatta yumurtlamam oldu yumurtlamadan 8 gün falan geçti öyle yaptım testi. Reglimin geçmesini beklersem 1 ay falan var geçmesine 40 45 günde bir oluyorum
Daha erken de belli oluyor aslında ilk bebeğimi 9. Gün öğrenmiştim ama işte bu testte sorun varmış herkes aynı şeyi yaşamış ondan ümitlenemedim hayırlısı olsun ya . Teşekkür ederim vakit ayırdığın içinEn erken ilişkiden 14-15 gün sonra belli olur canım idrar testlerinde
Bende bu testle birkac kez yaptim cizgi cikti hep.addt oldum bakalim sizin ne olacakDaha erken de belli oluyor aslında ilk bebeğimi 9. Gün öğrenmiştim ama işte bu testte sorun varmış herkes aynı şeyi yaşamış ondan ümitlenemedim hayırlısı olsun ya . Teşekkür ederim vakit ayırdığın için![]()
Canım bende aynı testi yaptım inanmayıp kaset testte yaptım pozitif çıktı şuan 9 haftalığmİlk dakikalarda mı çıkmıştı sizde de
Hayırlı olsunCanım bende aynı testi yaptım inanmayıp kaset testte yaptım pozitif çıktı şuan 9 haftalığm
Teşekkür ederim cnm 2 gün vardı reglimeHayırlı olsunne zaman yapmıştınız testi regliniz geçmiş miydi
Ben de bilmeden nöbetçi eczaneden artımed kaset test yaptım böyle gözüküyor. Adetimden 6 gün geçti hafif bir mide bulantısı var ama oruçtan diye düşünüyorum. Birde göğüslerimde büyüme ve hassasiyet ara ara da regil ağrısına benzer kaşık ağrılarım olup geçiyor. Kan testine gitsem mi bilemedim bu teste güvenipte gitmek ne kadar doğru emin olamadımHayırlı olsunne zaman yapmıştınız testi regliniz geçmiş miydi
Sizinki pozitif sankiBen de bilmeden nöbetçi eczaneden artımed kaset test yaptım böyle gözüküyor. Adetimden 6 gün geçti hafif bir mide bulantısı var ama oruçtan diye düşünüyorum. Birde göğüslerimde büyüme ve hassasiyet ara ara da regil ağrısına benzer kaşık ağrılarım olup geçiyor. Kan testine gitsem mi bilemedim bu teste güvenipte gitmek ne kadar doğru emin olamadım