- 2 Ağustos 2024
- 1.009
- 921
- 38
- 26
Maalesef boş bulunup artımed almışım , olumsuz çok yorum var biliyorum ama bi bakar mısınız gerçekten artımed kullanıp doğru sonuç alan var mı? Son regl tarihim 5 şubat yumurtlama 14 şubat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef yalancı pozitif gösteriyor inşallah hamilesinizdirMaalesef boş bulunup artımed almışım , olumsuz çok yorum var biliyorum ama bi bakar mısınız gerçekten artımed kullanıp doğru sonuç alan var mı? Son regl tarihim 5 şubat yumurtlama 14 şubat
Ben de baya koyu ikinci çizgi çıktığı halde hamile olmayan o kadar kişi okudum ki ümitlenemedim bile başka marka olsa şimdi kan vermeye koşmuştumMaalesef yalancı pozitif gösteriyor inşallah hamilesinizdir
Freey iyi diyolar alabilirsiniz onu alinBen de baya koyu ikinci çizgi çıktığı halde hamile olmayan o kadar kişi okudum ki ümitlenemedim bile başka marka olsa şimdi kan vermeye koşmuştum![]()
Beni çok daha koyu ve kırmızı bi çizgiyle yanılttı maalesef bence hiç test yapmamış gibi düşünsen daha iyi olur. Başka markayla tekrarla canım inşallah hamilesindirMaalesef boş bulunup artımed almışım , olumsuz çok yorum var biliyorum ama bi bakar mısınız gerçekten artımed kullanıp doğru sonuç alan var mı? Son regl tarihim 5 şubat yumurtlama 14 şubat
Bu kadar olumsuz yorum varken neden hala satışı yapılıyor neden düzeltilmiyor yazık yaBeni çok daha koyu ve kırmızı bi çizgiyle yanılttı maalesef bence hiç test yapmamış gibi düşünsen daha iyi olur. Başka markayla tekrarla canım inşallah hamilesindir![]()
Ben de hiç anlamadım rezil bir test. 5 dakikadan sonra çıkıyor biz de kuruma çizgisini pozitif sanıyoruz desem o da değil çünkü 5 dakika içinde silik çizgi çıkardı bende. Konu açmıştım orda fotoğrafı var hatta istersen bakabilirsin bildiğin kırmızı kırmızı bi silik çizgiydi. Tabi forumda sordum herkes yalancı pozitif sonuç almıştı ama benim başka belirtilerim de olduğu için daha da umutlanıp gidip kan verdim sonuç negatifti ve ertesi gün de regl olmuştum çok üzücü oldu benim için bir daha asla almam.Bu kadar olumsuz yorum varken neden hala satışı yapılıyor neden düzeltilmiyor yazık ya![]()
Ya çok üzücü gerçekten . Benim de midem o kadar bulanıyor başım o kadar ağrıyor ki acaba dedim ama testi yaptıktan sonra hiç sevinemedim bile bir de bu test de 130 tl az önce gittim aldım nöbetçi eczaneden . 5 kuruş etmez. Bakıyorum senin görseline de şimdiBen de hiç anlamadım rezil bir test. 5 dakikadan sonra çıkıyor biz de kuruma çizgisini pozitif sanıyoruz desem o da değil çünkü 5 dakika içinde silik çizgi çıkardı bende. Konu açmıştım orda fotoğrafı var hatta istersen bakabilirsin bildiğin kırmızı kırmızı bi silik çizgiydi. Tabi forumda sordum herkes yalancı pozitif sonuç almıştı ama benim başka belirtilerim de olduğu için daha da umutlanıp gidip kan verdim sonuç negatifti ve ertesi gün de regl olmuştum çok üzücü oldu benim için bir daha asla almam.
Ben de 100 tl ye almıştım. Ama 5 tl olsa yine alınmaz. Benim de inanılmaz bi mide ağrısı ve yanması olmuştu o dönemde bende gebelikten diye düşündüm. Diğer aylardan çok daha farklı hissediyordum hatta ama yanılmışım maalesef. Denk gelmiş ya da stresten mideme vurduYa çok üzücü gerçekten . Benim de midem o kadar bulanıyor başım o kadar ağrıyor ki acaba dedim ama testi yaptıktan sonra hiç sevinemedim bile bir de bu test de 130 tl az önce gittim aldım nöbetçi eczaneden . 5 kuruş etmez. Bakıyorum senin görseline de şimdi
Ay senin konunun altında senin dışında da pozitif görüp yanılanlar olmuş ya gerçekten parasından çok insanı hayal kırıklığına uğratması yazık.. diğer testlerde olmayan bunda neden oluyor yani çok mu zor düzgün üretmek yapan marka yapıyor. Hadi bi iki kişide çıktı hata oldu ama bu kadar da olur mu yaBen de 100 tl ye almıştım. Ama 5 tl olsa yine alınmaz. Benim de inanılmaz bi mide ağrısı ve yanması olmuştu o dönemde bende gebelikten diye düşündüm. Diğer aylardan çok daha farklı hissediyordum hatta ama yanılmışım maalesef. Denk gelmiş ya da stresten mideme vurdu
Ben de çok sordum gerçek pozitif gören var mı diye ama bulamadım. Yarın başka eczaneden farklı marka alıp dene benceAy senin konunun altında senin dışında da pozitif görüp yanılanlar olmuş ya gerçekten parasından çok insanı hayal kırıklığına uğratması yazık.. diğer testlerde olmayan bunda neden oluyor yani çok mu zor düzgün üretmek yapan marka yapıyor. Hadi bi iki kişide çıktı hata oldu ama bu kadar da olur mu ya
Zaten herkese pozitif gösteriyor arada bir iki gerçekten hamile olan kişiye denk gelmiştir. Hamile olmasalar da pozitif gösterecek nasılsaBen de çok sordum gerçek pozitif gören var mı diye ama bulamadım. Yarın başka eczaneden farklı marka alıp dene bence
Üzülmektense öyle kabul etmen daha iyi bence deZaten herkese pozitif gösteriyor arada bir iki gerçekten hamile olan kişiye denk gelmiştir. Hamile olmasalar da pozitif gösterecek nasılsa. Yok ya valla içimde kıpırtı ufak bi ümit bile kalmadı dediğin gibi hiç test yapmamış sayıyorum kendimi
Benimde ovu 14 şubat ama bence daha çok erken bugün bende kendimi tutamayıp predictor ile test yaptım tek çizgi çıktı ama moralimi bozmak istemiyorum çünkü bat 28 şubat zaten çıkmazdıBen de çok sordum gerçek pozitif gören var mı diye ama bulamadım. Yarın başka eczaneden farklı marka alıp dene bence
Midem çok bulanıyordu başım da çatlıyordu ağrı kesici içmeden yapayım dedim ama ala ala bu testi almışımBenimde ovu 14 şubat ama bence daha çok erken bugün bende kendimi tutamayıp predictor ile test yaptım tek çizgi çıktı ama moralimi bozmak istemiyorum çünkü bat 28 şubat zaten çıkmazdı
Predictor testten başka test almıyorum ben eşim eczanede çalıştığı için biliyor başka test getirmiyor diğerleri çöp yarın kan verin minikde olsa çıkabilirMidem çok bulanıyordu başım da çatlıyordu ağrı kesici içmeden yapayım dedim ama ala ala bu testi almışım
Çok daha koyu çizgi çıkanlarda bile negatif çıkmış testi hiç yapmamış o çizgiyi hiç görmemiş gibi devam ediyorumPredictor testten başka test almıyorum ben eşim eczanede çalıştığı için biliyor başka test getirmiyor diğerleri çöp yarın kan verin minikde olsa çıkabilir
Ben merak ediyorum acaba hangi testler doğru sonuç veriyorMaalesef boş bulunup artımed almışım , olumsuz çok yorum var biliyorum ama bi bakar mısınız gerçekten artımed kullanıp doğru sonuç alan var mı? Son regl tarihim 5 şubat yumurtlama 14 şubat
Aslında testlere guvenilmiyor bunu dün anladım yaptıkça farklı sonuçlar çıktıMaalesef boş bulunup artımed almışım , olumsuz çok yorum var biliyorum ama bi bakar mısınız gerçekten artımed kullanıp doğru sonuç alan var mı? Son regl tarihim 5 şubat yumurtlama 14 şubat
En iyisi kaset test sanırım yaBen merak ediyorum acaba hangi testler doğru sonuç veriyorinşallah gebesindir canım gidio başka test al onunlada dene. Bende dün freely diye bir marka almıştım silik çıktı onunda varmış yanlış pozitifleri. Sonra days comfort yaptım onda hiç bişey cikmadi onunda varmış yanlış sonuclari
gidio bu kez başka aldım ondada gölgeli çıktı ama o markaya bişey diyen olmadı
Pts kan vermeyi düşünüyorum adetim 4 gün gecikti. Ağrılarım var iki günde baş dönmesi falan yaşadım bugün biraz yok gibi