• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artımed erken gebelik testi

Hanımlar sizde görüyormusunuz bi çizgi

Eklentiler

• IMG_5040.jpeg
    IMG_5040.jpeg
    174,2 KB · Görüntüleme: 158
Sende gençsin bizim gibi benim de 2 yıl olacak inşallah sağlıkla kavuşuruz 🌸 test sonucunu bizde bekliyoruz bize de at🥰
Kızlar yaptım ama bu erken gebelik testinde hiç bir şey çıkmadı geçikmemin 5. Günü 6. Gününe giricem anlamadım hiç bir şey

Evet ben silik bir çizgi görüyorum ama Artımed bende regle 11 gün kala pozitif gösterdi. Sadece öylesine yaptığım bir testti 11 gün önceden çıkamaz yumurtlamanın üzerinden 3-4 gün anca geçmişti yani çıkması imkansızdı.Yalancı pozitif tabiki. Şu an hala 3 günüm var bugün yaptığım predictor test negatif gösterdi. Hamile olduğumu düşünmüyorum ben. Ama sizin kahverengi akıntınız olmuş. Daha iyi bir markayla tekrar deneyin isterseniz. Bebe time markası da bende 2 kere yalancı pozitif çıkarmıştı predictor hiç yalancı pozitif vermedi bana bunun da bilgisini vereyim 💞
Kızlar ben 26 sında regl oldum. Artımed pozitif demiştim. Maalesef yalancı olduğu kanıtlanmış oldu. Umut kırmak istemem ama sadece o teste de güvenip üzülmenizi de istemem hepimiz benzer duyguları yaşıyoruz çünkü. Kıyamam kimseye 🥹💞
Hemen ilk dakikada çizgi çıkmıştı ve inanın çıplak gözle pespembeydi. Fotoğraftakinden daha net görünüyordu

Back