İnşallahİnşallah olmazsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahİnşallah olmazsın
Senin ilk gebelik mi?Tabikidee bakalım hayırlısı sabah ilk idrara gerek yok dimi yarını beklememe
Bekliyorum gelmesini tutuyorum bakalım ne zaman gelicekseSenin baya geçmiş bence beklemene gerek yok ama idrarını tut yani daha doğru olur
Evet canım ilk gebelik 1,5 yıllık evliyim daha geçen sene mayıs 7 de evlendimSenin ilk gebelik mi?
Sende gençsin bizim gibi benim de 2 yıl olacak inşallah sağlıkla kavuşuruz test sonucunu bizde bekliyoruz bize de atEvet canım ilk gebelik 1,5 yıllık evliyim daha geçen sene mayıs 7 de evlendim
Ben görmüyorum ama belki ekrandan dolayıdır geçti mi gününüz kan verseniz daha net sonuç alırsınızHanımlar sizde görüyormusunuz bi çizgi
Yok geçmedi 4 gün var daha. Resimde pek belli değil . Teste bakınca pembe silik çizgi var. Ama test artimed olunca düşündürüyorBen görmüyorum ama belki ekrandan dolayıdır geçti mi gününüz kan verseniz daha net sonuç alırsınız
Artımed çok yanıltıyor diyorlar istersen günün geçince başka bir markadan da deneYok geçmedi 4 gün var daha. Resimde pek belli değil . Teste bakınca pembe silik çizgi var. Ama test artimed olunca düşündürüyor
Hayır gerek yok zaten erken gebelik ve zaten geçmiş adetinSenin baya geçmiş bence beklemene gerek yok ama idrarını tut yani daha doğru olu
İnşallah olmazsınTabikidee bakalım hayırlısı sabah ilk idrara gerek yok dimi yarını beklememe
Ben daha hala olmadım :)) ama beklicemİnşallah
Ayy hadi inşallahBen daha hala olmadım :)) ama beklicem
Hep beraber bekliyoruz bakalım inşallah hepimiz pozitiftirçarşamba iki teste pozitif çıktı kan verdim 0.2 bekleyelim bakalım dediğiniz gibi. Dayanabilirsem tabi
Hadi inşallah canımHep beraber bekliyoruz bakalım inşallah hepimiz pozitiftir
Kızlar yaptım ama bu erken gebelik testinde hiç bir şey çıkmadı geçikmemin 5. Günü 6. Gününe giricem anlamadım hiç bir şeySende gençsin bizim gibi benim de 2 yıl olacak inşallah sağlıkla kavuşuruz test sonucunu bizde bekliyoruz bize de at
Evet baya gecikti ama erken gebelikte hiç bir şey çıkmadı anlamadım 6. Cu günüme giricemHayır gerek yok zaten erken gebelik ve zaten geçmiş adetin
Aaaa istersen bekle kan verEvet baya gecikti ama erken gebelikte hiç bir şey çıkmadı anlamadım 6. Cu günüme giricem
İki gün üst üste sabah yaptım görselde attığım gibi çıktı sonra erken gebelik yaptım çıkmadı bende anlamadım ki ya beklicem sanırımAaaa istersen bekle kan ver
Kızlar ben 26 sında regl oldum. Artımed pozitif demiştim. Maalesef yalancı olduğu kanıtlanmış oldu. Umut kırmak istemem ama sadece o teste de güvenip üzülmenizi de istemem hepimiz benzer duyguları yaşıyoruz çünkü. Kıyamam kimseyeEvet ben silik bir çizgi görüyorum ama Artımed bende regle 11 gün kala pozitif gösterdi. Sadece öylesine yaptığım bir testti 11 gün önceden çıkamaz yumurtlamanın üzerinden 3-4 gün anca geçmişti yani çıkması imkansızdı.Yalancı pozitif tabiki. Şu an hala 3 günüm var bugün yaptığım predictor test negatif gösterdi. Hamile olduğumu düşünmüyorum ben. Ama sizin kahverengi akıntınız olmuş. Daha iyi bir markayla tekrar deneyin isterseniz. Bebe time markası da bende 2 kere yalancı pozitif çıkarmıştı predictor hiç yalancı pozitif vermedi bana bunun da bilgisini vereyim