Tam regl günümde ve 3 gün sonrasında yapmayı düşünüyorum eve test almıyorum yapmamak içinSen ne zaman yapmayı düşünüyosun testi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam regl günümde ve 3 gün sonrasında yapmayı düşünüyorum eve test almıyorum yapmamak içinSen ne zaman yapmayı düşünüyosun testi
Bende yumurtlama günümde kahverengi akıntım oldu ve değerlendirdim akınto gün geçtikçe bitti ve şuan şeffaf akıntım var. Bel agrısı sol kasık agrısı sanki adet olacak gibi sancılanıyorum bunlar çok ümitlendirdi senin ilk gebelik mi olacak inşallahBenim reglim yaklaşımca göğüslerim hiç acımaz ama bu ay çok ağrı ve hassasiyetim var değişik değişik şeyler istiyor canım iştahım çok açık bide kasığıma ara ara batmalar oluyor bakalım psikolojik mi yoksa gerçekten beniş var mı
Bu test pozitif görünüyor gebemisinnnnEki Görüntüle 3483908
En son yaptığım test bu şekildeydi bakalım beklemedeyim
Bilmiyorum kiii :)) bu akşam tekrar test yapacağım eğer pozitif çıkarsa hemen gidip acilde kan vericem :)))Bu test pozitif görünüyor gebemisinnnn
Hahha evet insan şüpheye düşünce hep test yapmak istiyorTam regl günümde ve 3 gün sonrasında yapmayı düşünüyorum eve test almıyorum yapmamak için
Hahha evet insan şüpheye düşünce hep test yapmak istiyorTam regl günümde ve 3 gün sonrasında yapmayı düşünüyorum eve test almıyorum yapmamak için
Yok benim ikinci:) ellerinizden öper 3 yaşında kızım varBende yumurtlama günümde kahverengi akıntım oldu ve değerlendirdim akınto gün geçtikçe bitti ve şuan şeffaf akıntım var. Bel agrısı sol kasık agrısı sanki adet olacak gibi sancılanıyorum bunlar çok ümitlendirdi senin ilk gebelik mi olacak inşallah
Bana da haber edinn çok merak ettimBilmiyorum kiii :)) bu akşam tekrar test yapacağım eğer pozitif çıkarsa hemen gidip acilde kan vericem :)))
Rabbim size bagışlasın inşallah bende 2 ay önce 5 aylık bebeğimi erken doğumda kaybettim inşallah tekrar o güzel huzuru yada bilirimHahha evet insan şüpheye düşünce hep test yapmak istiyor
Yok benim ikinci:) ellerinizden öper 3 yaşında kızım var
Tabiki haber veririm bakalım eşimi bekliyorum o gelirken alıcak :))Bana da haber edinn çok merak ettim
Çok üzüldüm . Başın sağolsun canım benim rabbim sabır versin. İnşallah en kısa zamanda sende bebişini alırsın kucağınaRabbim size bagışlasın inşallah bende 2 ay önce 5 aylık bebeğimi erken doğumda kaybettim inşallah tekrar o güzel huzuru yada bilirim
Allah razı olsun inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin kucagını doldursun çok heyecanlıyım şu 4 gün inşallah çabuk geçerÇok üzüldüm . Başın sağolsun canım benim rabbim sabır versin. İnşallah en kısa zamanda sende bebişini alırsın kucağına
Vallahi benimde 2 günüm var ara ara kadıklarıma ağrı giriyor hep adet oldum diye wc ye gidiyorum bakıyorum yokAllah razı olsun inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin kucagını doldursun çok heyecanlıyım şu 4 gün inşallah çabuk geçer
Senin testini bekliyorum resmen şuan çok heyecanlandım benimde öyle kasık agrılarım var ara ara giren inşallah ikimizde bu ay gebe kalırızVallahi benimde 2 günüm var ara ara kadıklarıma ağrı giriyor hep adet oldum diye wc ye gidiyorum bakıyorum yok
İnşallah :)) tekrar genç anne olmak için sabırsızlanıyorumSenin testini bekliyorum resmen şuan çok heyecanlandım benimde öyle kasık agrılarım var ara ara giren inşallah ikimizde bu ay gebe kalırız
Kaç yaşındasınn inşallah olursun ben 25 yaşındayım 2 yıl olacak evliliğimİnşallah :)) tekrar genç anne olmak için sabırsızlanıyorum
Bende 23 yaşındayım 4 senelik evliyim . Bu arada testim negatifKaç yaşındasınn inşallah olursun ben 25 yaşındayım 2 yıl olacak evliliğim
Bende 23 yaşındayım 4 senelik evliyim . Bu arada testim negatif
3.dk da belli belirsiz bi pembe çizgi çıktı ama biraz daha koyu olması gerekiyordu benceKaç yaşındasınn inşallah olursun ben 25 yaşındayım 2 yıl olacak evliliğim
3.dk da belli belirsiz bi pembe çizgi çıktı ama biraz daha koyu olması gerekiyordu bence
Kaç yaşındasınn inşallah olursun ben 25 yaşındayım 2 yıl olacak evliliğim
İlk 5 dakikada çıkan testlerin doğruluk payı var silik de olsa var sanki bence adetini görene kadar umut hep var3.dk da belli belirsiz bi pembe çizgi çıktı ama biraz daha koyu olması gerekiyordu bence