Benimde adet günüm bugün normalde olurum daha olmadım yarında beklicem olmazsam alıcam test eğer doğruysa bence artimed çkartyr siz hamilesinz demeÇok şükür arkadaşım ne sevinçler ne üzüntüler yaşadım bi bilsen. Gülsem mi ağlasam mı
Kötü birşey yok değil mii şuan nasılsınÇok şükür arkadaşım ne sevinçler ne üzüntüler yaşadım bi bilsen. Gülsem mi ağlasam mı
Naptınn çıktı mııBenimde adet günüm bugün normalde olurum daha olmadım yarında beklicem olmazsam alıcam test eğer doğruysa bence artimed çkartyr siz hamilesinz deme
1 gün geçti ve halen olmadım bir gün geçse ama sabahın da olurdum daha olmadım var sanki de daha test almadımNaptınn çıktı mıı
Hayırlısı olsun bizi de haberdar et inşallah1 gün geçti ve halen olmadım bir gün geçse ama sabahın da olurdum daha olmadım var sanki de daha test almadım
Test yaotm ama grimsi çok belki belirsiz net olmadı gerkmezmiydi ama adet omadm ilk defa oluyor benim duzenlidrHayırlısı olsun bizi de haberdar et inşallah
Fotografını atsanaTest yaotm ama grimsi çok belki belirsiz net olmadı gerkmezmiydi ama adet omadm ilk defa oluyor benim duzenlidr
Çıkmıyor telde cnm ya yarın sabah test yapcam yenidenFotografını atsana
Canım sen naptın merak ettim var mı grbrliğinFotografını atsana
Yok canım rahmim kalınlaşmış adet söktürücü verdi ona başladım sen nasılsın nasıl gidiyorCanım sen naptın merak ettim var mı grbrliğin
Merhaba arkadaşlaar lütfen banada yardımcı olur musunuzBekle istersen ama bak ben artımedi yaptığımda demekki doğru sonucu göstermiş bence sende yapmalısın :)
Bence bi kan vermelisin ya da başka marka erken gebelik testi ile tekrar et eğer onda da görürsen kan verirsinMerhaba arkadaşlaar lütfen banada yardımcı olur musunuz
Allttaki testi adetime 1 hafta kala yaptım üstttekini de 6 gün kala yaptım
Artımed markası almıştım sizde gebelik varmıdır
Sezeryandan sonra normal olmuyor diye biliyorum bende sezeryan oldum yasak degilmiBende 4. Ayımda hamile kalmıştım kızıma 35.haftasında erken gelmek istedi sonra serumlar falan durdurdular ama sanırım bir gece boyunca normal doğum ağrısı çektim. Sonra 38. Haftada sezeryan oldum. Ama içimde normal doğum kaldı eğer yaparsa ikinciyi normal doğurmak istiyorum :)))
Peki yumurtlama gününden kaç gün sonra 14 gün olmuş muydu benim on gün oldu ama çıkmaz diye düşünüyorumErken gebelik testi yaparsan çıkabilir silik te olsa ben ilk kızıma regle 10 gün varken öğrendim. Test yap bizi de bilgilendir :))) inşallah bebişin seninledir
Bana doktorum imkansız demedi. Sadece son haftalarda iç dikiş muayenesi yapalım değerlendirelim dedi. Bakalım eğer dikişlerim iyi durumdaysa normal düşünüyorum benSezeryandan sonra normal olmuyor diye biliyorum bende sezeryan oldum yasak degilmi
Aaa gerçekten çok şaşırdım normalde olabileceğini duymakBana doktorum imkansız demedi. Sadece son haftalarda iç dikiş muayenesi yapalım değerlendirelim dedi. Bakalım eğer dikişlerim iyi durumdaysa normal düşünüyorum ben
Canım ben ilk kızımı regle 11-12 gün vardı öğrendim . İkinciyi de 5 gün vardı silik çizgi ile öğrendim ama artımede güvenmiyordum gecikmemin 3.gününde pızitif görünce kan verdim çıktıPeki yumurtlama gününden kaç gün sonra 14 gün olmuş muydu benim on gün oldu ama çıkmaz diye düşünüyorum
Evet ben çok sevindim şahsen çünkü sezeryan beni çok zorladı acı eşiğim çok yüksektir ama ben hep gezindim o ağrı kesicilerin etkisiyle ertesi günü çok acı çektimAaa gerçekten çok şaşırdım normalde olabileceğini duymak