• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artımed bu kadar net çizgi gösterip yanlış sonuç verir mi heyecandan ölücem

Aşılama ile kaldım ben.ya da aşılamadan 2 gün önce bilmiyorum 😂 çünkü yumurta takibinde son gün yumurtam catlamıştı beklenmeyen bi şekilde. O kontrolden bir gece önce de ilişki tavsiye etmişti doktor. Ertesi gün işte bir gittim yumurtalar catlamıs. Ertesi gün de aşılama yaptı, hatta ben pek önemsemedim planlanan gibi falan olmayınca yumurta daha önce çatlayınca aşılamayı yapmak için yapmış gibi olduk. Bilmiyorum hangisinden oldu 🙈🙈🙈
Yaa sen plan yaparken hayatta planını yapmış 😍 sonucu güzel olmuş çok şükür🙏🏼

Kızlar aşılamanın 16.günü yarın beta verecektim aslında ama evde bu varmış dayanamadım yaptım ilk 20 snde çıktı ayyyy yanlış olma ihtimali var mı çok heyecanlıyım 🥺🥺
Kimyon hanımcım bu marka çoğu ınsanın hevesini kursağında bıraktı . Umarım bebegınız sizinledir

Kızlar aşılamanın 16.günü yarın beta verecektim aslında ama evde bu varmış dayanamadım yaptım ilk 20 snde çıktı ayyyy yanlış olma ihtimali var mı çok heyecanlıyım 🥺🥺
Çok net çıkmış çook büyük ihtimalle hamilesiniz🥰 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı vatana millete hayırlı bi evlat olmayı nasip etsin

Ay inşallah vardır ama şu koyulukta sahte olamaz ya.. Bana umut oldun şu gün hem kendime hem sana hem isteyen herkese dualar edicem 🌸🌸🌸

Ay inşallah vardır ama şu koyulukta sahte olamaz ya.. Bana umut oldun şu gün hem kendime hem sana hem isteyen herkese dualar edicem 🌸🌸🌸
Zaten eğer yanlışsa düşüp bayılırım yarın 😂 çok net koyu olduğu için ben de vardır diye düşünüyorum. Offf sabaha kadar patlıcam pişman oldum yaptığıma 🙈🙈🙈

Benim de var mıdır acaba iki gündür kasık ağrısı ve kahverengi lekelenme yaşıyorum sabah ilk idrarla test yaptım markası freely

Eklentiler

• 1000046600.jpg
    1000046600.jpg
    67,7 KB · Görüntüleme: 12
Back