• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artımed bu kadar net çizgi gösterip yanlış sonuç verir mi heyecandan ölücem

kimyonkokusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2024
1.128
932
38
Kızlar aşılamanın 16.günü yarın beta verecektim aslında ama evde bu varmış dayanamadım yaptım ilk 20 snde çıktı ayyyy yanlış olma ihtimali var mı çok heyecanlıyım 🥺🥺

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    221,2 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar aşılamanın 16.günü yarın beta verecektim aslında ama evde bu varmış dayanamadım yaptım ilk 20 snde çıktı ayyyy yanlış olma ihtimali var mı çok heyecanlıyım 🥺🥺
Bu kadar koyu çıkan bi testin yanlış olma ihtimali yoktur umarım. Başka bi marka testle tekrar dene istersen ya da direkt kan ver bebişin seninledir inşallah🙏🏼

Bu kadar koyu çıkan bi testin yanlış olma ihtimali yoktur umarım. Başka bi marka testle tekrar dene istersen ya da direkt kan ver bebişin seninledir inşallah🙏🏼
Canım ben de öyle düşündüm. Hemen de çıktı bilmiyorum yapmayacaktım dayanamadım yaptım sabah direkt kan verecektim normalde. Başka marka da yok şimdi elimde. Sabahı beklicem heyecanla 🥲
Ay Allahım🙈🙈🙈

Canım ben de öyle düşündüm. Hemen de çıktı bilmiyorum yapmayacaktım dayanamadım yaptım sabah direkt kan verecektim normalde. Başka marka da yok şimdi elimde. Sabahı beklicem heyecanla 🥲
Ay Allahım🙈🙈🙈
Bende dün gece artıMed kaset test ile silik çizgi gördüm acilde kan verdim 42 çıktı bence kan vermelisiniz 🩵

O zaman yarını beklemek dışında başka seçenek yok gibi canım🙈 inşallah bebişin seninledir🙏🏼 ne zamandır deniyordunuz daha önce yumurta takibi dendeiniz mi
Aşılama ile kaldım ben.ya da aşılamadan 2 gün önce bilmiyorum 😂 çünkü yumurta takibinde son gün yumurtam catlamıştı beklenmeyen bi şekilde. O kontrolden bir gece önce de ilişki tavsiye etmişti doktor. Ertesi gün işte bir gittim yumurtalar catlamıs. Ertesi gün de aşılama yaptı, hatta ben pek önemsemedim planlanan gibi falan olmayınca yumurta daha önce çatlayınca aşılamayı yapmak için yapmış gibi olduk. Bilmiyorum hangisinden oldu 🙈🙈🙈

Back