- 26 Nisan 2024
- 1.128
- 932
- 38
- Konu Sahibi kimyonkokusu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadar koyu çıkan bi testin yanlış olma ihtimali yoktur umarım. Başka bi marka testle tekrar dene istersen ya da direkt kan ver bebişin seninledir inşallahKızlar aşılamanın 16.günü yarın beta verecektim aslında ama evde bu varmış dayanamadım yaptım ilk 20 snde çıktı ayyyy yanlış olma ihtimali var mı çok heyecanlıyım
Canım ben de öyle düşündüm. Hemen de çıktı bilmiyorum yapmayacaktım dayanamadım yaptım sabah direkt kan verecektim normalde. Başka marka da yok şimdi elimde. Sabahı beklicem heyecanlaBu kadar koyu çıkan bi testin yanlış olma ihtimali yoktur umarım. Başka bi marka testle tekrar dene istersen ya da direkt kan ver bebişin seninledir inşallah
Bende dün gece artıMed kaset test ile silik çizgi gördüm acilde kan verdim 42 çıktı bence kan vermelisinizCanım ben de öyle düşündüm. Hemen de çıktı bilmiyorum yapmayacaktım dayanamadım yaptım sabah direkt kan verecektim normalde. Başka marka da yok şimdi elimde. Sabahı beklicem heyecanla
Ay Allahım
Tebrik ederimmmmburda acilde yapmıyorlar sabahı beklemek zorundayımmmBende dün gece artıMed kaset test ile silik çizgi gördüm acilde kan verdim 42 çıktı bence kan vermelisiniz
Nöbetçi eczaneye koşCanım ben de öyle düşündüm. Hemen de çıktı bilmiyorum yapmayacaktım dayanamadım yaptım sabah direkt kan verecektim normalde. Başka marka da yok şimdi elimde. Sabahı beklicem heyecanla
Ay Allahım
Kuzuu merkezden uzağız biraz araç eşimde suanNöbetçi eczaneye koş
Bir gün bana bu cevabın yazılacağını hiç hayal edemezdimHamilesiniz
İnşallah hamilesinizdir bu mübarek günde benimde bugün bat ve ilk idrarla 3. Dakikada gördüğüm çizgi çıktı artımed test sizce ne yapmalıyımBir gün bana bu cevabın yazılacağını hiç hayal edemezdim
Amiin canım. Evet görüyorum ben de silik çizgiyi. Bence yarın sabahtan ikimiz de beta vermeye gitmeliyizİnşallah hamilesinizdir bu mübarek günde benimde bugün bat ve ilk idrarla 3. Dakikada gördüğüm çizgi çıktı sizce ne yapmalıyım Eki Görüntüle 3543221
O zaman yarını beklemek dışında başka seçenek yok gibi canım inşallah bebişin seninledir ne zamandır deniyordunuz daha önce yumurta takibi dendeiniz miKuzuu merkezden uzağız biraz araç eşimde suan
Çok istiyorum ama farklı bi markada böyle yalancı çizgi gördüm umudum yok o yüzden bat geçmesini bekliycem evde testlere devam ama yarınAmiin canım. Evet görüyorum ben de silik çizgiyi. Bence yarın sabahtan ikimiz de beta vermeye gitmeliyiz
Aşılama ile kaldım ben.ya da aşılamadan 2 gün önce bilmiyorum çünkü yumurta takibinde son gün yumurtam catlamıştı beklenmeyen bi şekilde. O kontrolden bir gece önce de ilişki tavsiye etmişti doktor. Ertesi gün işte bir gittim yumurtalar catlamıs. Ertesi gün de aşılama yaptı, hatta ben pek önemsemedim planlanan gibi falan olmayınca yumurta daha önce çatlayınca aşılamayı yapmak için yapmış gibi olduk. Bilmiyorum hangisinden olduO zaman yarını beklemek dışında başka seçenek yok gibi canım inşallah bebişin seninledir ne zamandır deniyordunuz daha önce yumurta takibi dendeiniz mi
eva0108 bakBende dün gece artıMed kaset test ile silik çizgi gördüm acilde kan verdim 42 çıktı bence kan vermelisiniz