Artık Yolun Sonu..

CHETAN

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
273
75
Merhaba,

Yıllardır zayıflama çalışan bir insan oldum ama hiç bunu gerçekleştiremedim. son 2 aydır diyetteyim yediklerime dikkat ediyorum ama olmuyor. Bana Yağ yakıcı bir yöntem bir kesin etki gördüğünüz yöntemleri yazar mısınız? kilom 96 boyum 1,68 ve yıllardır kiloluyum zayıflamak istiyorum evlenmeden önce buna ihtiyacım var :KK43:

birde aspir yağı hakkında fikri olan onuda aktardan aldım ama kullanıp kullanmama konusunda kararsızım :KK43:

birde ameliyat ile zayıflayanlarınız var mı ?

Son düzenleme:
Canını sıkma canım,rahatla,bir şekilde halledeceksin...Diyet sürecinde kendini besinsiz bıraktığın için vücudun kendini kilitlemiş olabilir mi?Bir de çok fazla strese girdin mi?

Selamlar..bende senin gibiyim hemen hemen ve bende veremiyorum yıllardır..4 5 yıl önce isvec diyetiyle 70 li kiloları görmüştüm..en zayıf olduğum kiloydu..tekrar baslicam..zor ama gerçekten etkili o..46 bedenden den 40 a düşmüştüm..muthisti..yeni yilin son 13 gununu isvec yapiyim diyorum..

Merhaba,

Yıllardır zayıflama çalışan bir insan oldum ama hiç bunu gerçekleştiremedim. son 2 aydır diyetteyim yediklerime dikkat ediyorum ama olmuyor. Bana Yağ yakıcı bir yöntem bir kesin etki gördüğünüz yöntemleri yazar mısınız? kilom 96 boyum 1,68 ve yıllardır kiloluyum zayıflamak istiyorum evlenmeden önce buna ihtiyacım var :KK43:

birde aspir yağı hakkında fikri olan onuda aktardan aldım ama kullanıp kullanmama konusunda kararsızım :KK43:

birde ameliyat ile zayıflayanlarınız var mı ?
Ben ameliyat ile zayıfladım dilerseniz sizi doktoruma yönlendirebilirim

X