- Konu Sahibi merinda_34
-
Eşim evlenmeden önce uyarmıştı ama dinlemedim - Güzin Abla - Hürriyet
konuyu birde buradan okuyun,ama burada çok yüzeysel anlatılmış.burada daha detaylı ve sorularla ilerlemişti konu
çok benziyo konu. güzin ablaya kocası burayada kendisi yazdı heralde
dürüstlükte mutsuzluk getiriyo demek ki..
Esim soylediklerimin hicbirini inandirici bulmuyor. Cunku bir seyi bir defa yaparsan ona hata denir ama hem hata deyip hem de tekrar edersen iste o zaman hem kendine karsi hemde baskalarina karsi inandiriciligini ve sayginligini kaybedersin. Bugun bana soyleidigi ise cok daha aciydi. Bu zamana kadar kendine, ruhuna bedenine saygi duymamissin birak bari bundan sonra az da olsa ben saygi duyayim ve o sayginligi korumak istiyorsanda bazi seylere katlanmak gerekirhergecen gunum daha sancili olmaya basladi anlasilan beni icinde bitirmis Allahim nolur bir mucize olsun da gecmisi telafi edebileyim diye hergun dua ediyorum ama yok olmuyor.
Esim soylediklerimin hicbirini inandirici bulmuyor. Cunku bir seyi bir defa yaparsan ona hata denir ama hem hata deyip hem de tekrar edersen iste o zaman hem kendine karsi hemde baskalarina karsi inandiriciligini ve sayginligini kaybedersin. Bugun bana soyleidigi ise cok daha aciydi. Bu zamana kadar kendine, ruhuna bedenine saygi duymamissin birak bari bundan sonra az da olsa ben saygi duyayim ve o sayginligi korumak istiyorsanda bazi seylere katlanmak gerekirhergecen gunum daha sancili olmaya basladi anlasilan beni icinde bitirmis Allahim nolur bir mucize olsun da gecmisi telafi edebileyim diye hergun dua ediyorum ama yok olmuyor.
Sizi bu kadar yıldan sonra aşağılayıp ,boşanma sebebi olarak cümle aleme kendinizi rezil etmenizi isteyecek kadar sağlıklı(!) ve mantıklı(!) düşünen,şu durumda terapiste gitmeyi kabul etmeyen kocanız demek ki çocuk sahibi olma konusunda problemi olsa hemen tıptan yardım isteyelim diyecek kadar açık fikirli.Ben tebrik ediyorum o zaman kendisini :) Sizden çocuk sahibi olmama isteğini bu kadar yıl gizleyen adam neden problemi varsa onu da gizlemesin? Madem siz eşinizden bu kadar eminsiniz neden buraya bu konuyu açtınız ve her seferinde size kendinizi suçlamamanız gerektiği söylendiği zaman sevgili eşinizi savunmaya geçiyorsunuz?Kusura bakmayın ama ben sizin o problemli eş olduğunuzu düşünüyorum bu kadar yorumdan sonra.
bekara boşanmak kolay derler ama..
bence daha fazla bu psikolojik işkenceye katlanmak zorunda değilsin..
maddi gücün, mesleğin var mı bilmiyorum tabi.. kendini eşine ne kadar bağımlı görüyorsun..
en önemlisi de bu hareketlerinden sonra içinde eşine karşı sevgi ve saygı kaldı mı?
eğer seviyorum hala diyorsan kocanı karşına al ciddi ciddi konuş.. hatanın senin hatan olduğunu ama şimdi bu konularla evliliği bitirirse suçlunun kocan olacağını söyle..
eskiden belki ah almamış olabilir ama bu yaptıkları ile senin ahını almayacağını mı zannediyor..
bu erkekleri tanımak çok zor ..
kendi ayakların üstünde durmaktan korkma, seni yaşadıklarını çevreye ilan etme tehdidiyle korkutmasına izin verme..
emin ol o da boşanmak istemiyor.. istese çoktan yapardı..
dediklerinde haklısın ama eşin sana kötü davranıyor ya
bir insan sürekli hatasını yüzüne vurur mu..
seni neden bu kadar üzüyorki
eşinede üzülüyorum ya göz yaşını silerken görmüşsün demek çok üzülüyor
4 ay önce bi hatamı yaptın birşeylerden mi şüphelendi güvenini mi sarstın.
belki biriyle görüştün eşin onu yanlış anladı olabilir yani.
çünkü durup dururken neden değişsin ki 4 ay öncesinden..durumun çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?