• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık üniversite mezunuyum...

DingiltereKralicesi

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
5.746
10
683
İzmir
Ne kadar mutlu, ama bir o kadar da buruk olduğumu anlatamam size...
Senelerce bunun için emek verdim, tam 16 senedir bunun için çabaladım...
Ve sonunda artık üniversite mezunuyum...
Artık bir sınıf öğretmeniyim zemuszemus

Kpss ile bir yere yerleşemeyeceğim belki; ama ülkemin en iyi üniversitelerinden birinden, Ege Üniversitesi'nden mezun olmanın haklı gururunu yaşayacağım.
Donanımlı ve çağdaş bir mezun olarak elimden geldiğince mesleğimin hakkını vereceğim.

Şimdi hayata atılmamın zamanı geldi...
Sizden tek isteğim, güzel, hayırlı bir iş bulabilmem için dualarınızı benden eksik etmemeniz.
O kadar mutluyum ki, bunu sizlerle paylaşmak istedim.
Artık öğrenme değil, öğretme zamanı geldi :kedi:

turkbayragi​

tebrikler canım...
umarım çook güzel, istediğin şekilde bir meslek hayatın olur...hep mutlu olursun...
başarılar dilerim...

Donanımlı ve çağdaş bir mezun olarak elimden geldiğince mesleğimin hakkını vereceğim

buna içtenlikle inanıyorum canım benim tebrik ederim,allah yolunu acık etsin,
yanlız kpps belki kazanamıycam ama demişsin.umudunu kaybetme bitanem,belkide kazanacaksın,senelerce girenler var.yılmadan 16 sene okuyumda kpss denilen o sacma gecişten sakın korkma,lütfen şansını sonuna kadar dene.allahın izniyle inş. kazanacak ve en güzel yerlere geleceksin.senin gibi donanımlı eğiticilere ihtiyacı var bu ülkenin.
hayırlı uğurlu olsun.bol şans tatlım.:1hug:a.s.

teşekkür ederim ablacım
benim şimdilik hedefim yüksek lisans yapmak, o arada özel okulda çalışmak
ardından ne yapacağıma karar vereceğim, bu yüzden Kpss'yi kazanamayacağım belki dedim
Hayırlısı neyse o olur umarım

Özlemcim çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

Hacercim Hayirli ve ugur olsun.. kaydirigubbakcemile5
inSallah kisa surede bulursun i$..
Ba$arilar dilerim cnm .. opuyorumnanaktan
cnm kpss nedir?? mafoldumben
Darisi benim ba$ima ama benim baya uzun surer daha yeni lise mezunu oldum.. kaydirigubbakcemile2

şirinem kpss = kamu personeli seçme sınavı
yani devlete ait bir kurumda çalışmak için bu sınavı geçmen lazım

darısı başına bebişimm zaman çok çabuk geçiyor
opuyorumnanaktan

Tebrik ederim canım. ALLAH ım yar ve yardımcın olsun inşallah ALLAH ım emeğini ve çabalarını boşa çıkarmasın inşallah sende bir gün küçük meleklere birşeyler öğretirsin yolun açık olsun

Şeniz

Hacerim hayırlısı olsun bitanem...:nazar:Aileni ve seni kutluyorummm...alkisalkisalkisÇabalarının karşılığını almışsın...:hooray:BUndan sonra geleceğimiz olan minikler :CüvCüv:senin gibi pırıl pırıl öğretmenlere emanet...Senin de elinden geleni yapacağına inancım sonsuz canım...Her şey gönlünce olsun...:Saruboceq:Yolun açık olsun...Seni çok seviyorum ÖĞRETMENİM...opuyorumnanaktana.s.:asigim:

Hacer, inanırmısın artık evimizin bir ferdi oldun. Dün yine fidyonu izledim senin.

Tebrik ederim arkadaşım, mesleğinin hakkını vereceğine inanıyorum.alkisalkisalkis

hacercim tebrik ederimmmm. allah inşallah başarılırını daim kılar....

herzaman böle mutlu haberler vererek güsel bi öğretmenlik yaparsın...

MUTLULUKLARRRRRRRR

cimcime eses çok teşekkür ederim a.s.

kuzum senden bunu duymak ne şeref, parkta yakan top oynarken mi izledin videoyu :roflol:

deniz_güneş güzel dileklerin için çok teşekkürler opuyorumnanaktan

pokahontasım takım arkadaşım teşekkürler a.s.

turkbayragiArtık öğrenme değil, öğretme zamanı geldi ...............turkbayragi
:hooray:kaydirigubbakcemile4o zaman yolun açık olsun .............

a.s.tebrik ediyorum canım.............

Back