Eşimle 2008 de evlendik 4 yaşında bir kızım var, eşim çok ağrasif biri birşeye sinirlendiğinde sürekli evde eline ne geçerse kırıp döküyor bana hakaret ediyor, ilk zamanlar alttan alıp çok fazla umursamıyordum ama ben alttan aldıkça o iyice bencilleşti, evlendiğimizden beri doğru düzgün çalışmadı 1 ay 1,5 ay çalışıp bir bahaneyle işten çıkıyor sürekli net başında oyun oynuyor bulduğu paraları şans oyunlarına harçıyor yalan söylüyor hakaret küfür şiddet hiç bitmiyor, kaç kere karşıma alıp konuştum tmm diyor ama yine aynı şeyleri yapıyor sonra bana suratsızsın diyor kaç kere anlattım böyle davrandığın için içimde yaralar oluştu diye tmm bir daha yapmıyacağım diyor ama yine aynı yine aynı, kaç senedir borçtan kurtulamadık sorumsuzlukları yüzünden gizli saklı çok şey alıyor satıp harçıyor hep sabrettim idare ettim ama evde sokakta milletin yanında ağzına geleni söylüyor hakaret ediyor itamlarda bulunuyor Allah bilir sen işe gidiyorum deyip kiminle buluşuyorsun kiminleydin çok saygısızca davranışları var aşırı derecede kıskanç 2 gün iyiysek 3. gün yine kavga çıkıyor iyice tükendim tahammülüm sevgim kalmadı kızımda o bağırdıkça çıldırıyor onunda psikolojisi bozulacak iyice, çok uzattım sizde bu evliliğin bitme zamanı gelmişmi lütfen yardımcı olursanız sevinirim kafam çok karışık..