Artık tahammülüm kalmadı sizce ne yapmalıyım

kuzucuk43

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2013
30
0
6
35
Kütahya
Eşimle 2008 de evlendik 4 yaşında bir kızım var, eşim çok ağrasif biri birşeye sinirlendiğinde sürekli evde eline ne geçerse kırıp döküyor bana hakaret ediyor, ilk zamanlar alttan alıp çok fazla umursamıyordum ama ben alttan aldıkça o iyice bencilleşti, evlendiğimizden beri doğru düzgün çalışmadı 1 ay 1,5 ay çalışıp bir bahaneyle işten çıkıyor sürekli net başında oyun oynuyor bulduğu paraları şans oyunlarına harçıyor yalan söylüyor hakaret küfür şiddet hiç bitmiyor, kaç kere karşıma alıp konuştum tmm diyor ama yine aynı şeyleri yapıyor sonra bana suratsızsın diyor kaç kere anlattım böyle davrandığın için içimde yaralar oluştu diye tmm bir daha yapmıyacağım diyor ama yine aynı yine aynı, kaç senedir borçtan kurtulamadık sorumsuzlukları yüzünden gizli saklı çok şey alıyor satıp harçıyor hep sabrettim idare ettim ama evde sokakta milletin yanında ağzına geleni söylüyor hakaret ediyor itamlarda bulunuyor Allah bilir sen işe gidiyorum deyip kiminle buluşuyorsun kiminleydin çok saygısızca davranışları var aşırı derecede kıskanç 2 gün iyiysek 3. gün yine kavga çıkıyor iyice tükendim tahammülüm sevgim kalmadı kızımda o bağırdıkça çıldırıyor onunda psikolojisi bozulacak iyice, çok uzattım sizde bu evliliğin bitme zamanı gelmişmi lütfen yardımcı olursanız sevinirim kafam çok karışık..

Evet bitme zamanı gelmiş.
Hadi sizi geçtim ama 4 yaşında bir bebeğin bunlara şahit olması korkunç.
4 yada 5 yaşlarındaydım " baba" denilen şahıs annemin kafasını klozetin içine sokup çıkartırken ben banyo kapısında olanlara şahit oluyordum(bakın hatırlıyorum).
Kurtarın kendinizi ve çocuğunuzu bu işkenceden.
Daha küçük anlamaz vs.. düşünmeyin,anneme yapılan işkencelerin,hakaretlerin hepsini hatırlıyorum o küçücük aklımla.

Pardon haddim değil ama siz evlendiğinizden beri eşiniz çok çalışmamış sinirliymiş siz bunları göre göre neden korunmadınız ve çocuk yaptınız ki ? Şimdi öyle bir evde çocuğun psikolojisi ne hale gelir bunu düşündüm ben ilk önce

Eşimle 2008 de evlendik 4 yaşında bir kızım var, eşim çok ağrasif biri birşeye sinirlendiğinde sürekli evde eline ne geçerse kırıp döküyor bana hakaret ediyor, ilk zamanlar alttan alıp çok fazla umursamıyordum ama ben alttan aldıkça o iyice bencilleşti, evlendiğimizden beri doğru düzgün çalışmadı 1 ay 1,5 ay çalışıp bir bahaneyle işten çıkıyor sürekli net başında oyun oynuyor bulduğu paraları şans oyunlarına harçıyor yalan söylüyor hakaret küfür şiddet hiç bitmiyor, kaç kere karşıma alıp konuştum tmm diyor ama yine aynı şeyleri yapıyor sonra bana suratsızsın diyor kaç kere anlattım böyle davrandığın için içimde yaralar oluştu diye tmm bir daha yapmıyacağım diyor ama yine aynı yine aynı, kaç senedir borçtan kurtulamadık sorumsuzlukları yüzünden gizli saklı çok şey alıyor satıp harçıyor hep sabrettim idare ettim ama evde sokakta milletin yanında ağzına geleni söylüyor hakaret ediyor itamlarda bulunuyor Allah bilir sen işe gidiyorum deyip kiminle buluşuyorsun kiminleydin çok saygısızca davranışları var aşırı derecede kıskanç 2 gün iyiysek 3. gün yine kavga çıkıyor iyice tükendim tahammülüm sevgim kalmadı kızımda o bağırdıkça çıldırıyor onunda psikolojisi bozulacak iyice, çok uzattım sizde bu evliliğin bitme zamanı gelmişmi lütfen yardımcı olursanız sevinirim kafam çok karışık..
tek bir yazdığınız bile boşanma sebebi iken,
bitme zamanı gelmiş mi diye soruyorsun,uzatmaları bile oynamışsınız....
o değil de.....
kiminle buluşuyorsun diyen bir adamla nasıl aynı evde kalabiliyorsun,nasıl sindirebildin?

Evet bitme zamanı gelmiş.
Hadi sizi geçtim ama 4 yaşında bir bebeğin bunlara şahit olması korkunç.
4 yada 5 yaşlarındaydım " baba" denilen şahıs annemin kafasını klozetin içine sokup çıkartırken ben banyo kapısında olanlara şahit oluyordum(bakın hatırlıyorum).
Kurtarın kendinizi ve çocuğunuzu bu işkenceden.
Daha küçük anlamaz vs.. düşünmeyin,anneme yapılan işkencelerin,hakaretlerin hepsini hatırlıyorum o küçücük aklımla.

Çok haklısınız insanlar çoçuğun için sabret der ama artık çoçuğum için bitirmem gerekiyor ama eşimin rahat bırakacağını sanmıyorum en ufak kavgada ya bıcakla yürüyor üstüme yada boğmaya kalkıyor yada kendine zarar vermeye çalışıyor benim psikolojimide bozdu.

evlilik diye bir kurum kalmamış ortada böyle bir insanla 1 dk bile geçirilmez.:41:kıyamam o minik yavrucukda bunlara şahit oluyor bence biran önce evladınızıda kendinizide bu durumdan kurtarın..

Çok haklısınız insanlar çoçuğun için sabret der ama artık çoçuğum için bitirmem gerekiyor ama eşimin rahat bırakacağını sanmıyorum en ufak kavgada ya bıcakla yürüyor üstüme yada boğmaya kalkıyor yada kendine zarar vermeye çalışıyor benim psikolojimide bozdu.

Korkunuzu anlıyorum.
Bakın annem ile benim 23 yılımız kaçmakla geçti.
Annem beni de alıp gecenin bir yarısı evi terk etmişti ve gidecek ne yerimiz ne paramız vardı.
Bırakın kendine zarar versin size zarar vereceğine.
Korkmayın lütfen.
Çocuğunuz için bişeyler yapmanız lazım ama asla KORKMAYIN?
Önce kafanızda ne yapabilirsniz onu hesaplayın,ona belli etmeden.

tek bir yazdığınız bile boşanma sebebi iken,
bitme zamanı gelmiş mi diye soruyorsun,uzatmaları bile oynamışsınız....
o değil de.....
kiminle buluşuyorsun diyen bir adamla nasıl aynı evde kalabiliyorsun,nasıl sindirebildin?

Sindiremedim hep düzelirmi acaba dedim ama olmadı bende ki herşeyi bitirdi. Sanırım cesaret edemedim ama artık gücümde kalmadı beklemeye biliyorum yazdıklarımın hiçbiri kabullenilecek şeyler değil ama insanın böyle bir karar arifesinde kafası çok karışıyor ve kendine destek arıyor sanırım alacağı kararın teyidi için.

Bir avukatla görüşün ne yapılabilinir size anlatır,gidecek yeriniz yoksa sığınma evlerini araştırın.

bulunduğunuz il ise il aile sosyal politikalar il müdürlüğü değilse kaymakamlığa git. bir görüş. yetkililerden bilgi al.

ama ilk önce ne yapacağına karar ver. her gün sorunla karşı karşıya olsaydın sanırım şimdiye kadar durmazdın... güzel günlerin hatrına düzelir diye mi devam ediyorsun...

ne karar verirsen ver eşine belli etme... evde çalışan sen misin?

Korkunuzu anlıyorum.
Bakın annem ile benim 23 yılımız kaçmakla geçti.
Annem beni de alıp gecenin bir yarısı evi terk etmişti ve gidecek ne yerimiz ne paramız vardı.
Bırakın kendine zarar versin size zarar vereceğine.
Korkmayın lütfen.
Çocuğunuz için bişeyler yapmanız lazım ama asla KORKMAYIN?
Önce kafanızda ne yapabilirsniz onu hesaplayın,ona belli etmeden.

Çok sağolun desteğiniz için şuan Allaha şükür çalışıyorum aileminde bana destek olacağını biliyorum ama dediğim gibi tek korkum onun beni rahat bırakmayacağı

ne diyebiliriz ki allah yardımcın olsun. yuvanız için elinden geleni yapmışsın. kızı için yuvası için afedersiniz tuvalet temizler yine çalışması lazım. benim babam da benzer davranıyordu ama adam çalışıyordu. az getiriyor yetiştiremiyor ama elinden geleni yapıyordu. eşin sana güvenmiş. sen çalışıyorsun ya ne getirirse yettiği kadar demiş. şans oyunlarıyla da kısa yoldan para kazanma isteği var. sanki çalışırken onu oynayamıyor. şu kadar para çıksın diye hayal ediyor herhalde sonra çıkmayınca hem zaman geçiyor hem de hayal kırıklığına uğruyor. sinirini de senden sizden çıkıyor. ilerleyen yerde bıçakla falan saldırıyor diye yazmışsın. allah korusun bence gizlice çok iyi plan yap. sığınma evi falan öyle bir yere git.. ama akrabalarını vs tanıyordur. bir şekilde bulur. çocuk da var ister istemez seni bulur.. ama bir avukatla da konuş. sığınma evine gidersen çocuk ne olur diye.. ailem yanımda olur diyorsun ama ya kötü birşey yaparsa sizlere.. yanlış anlama lütfen korkma tabi ama yine de kendinizi emniyete almanız lazım.

bulunduğunuz il ise il aile sosyal politikalar il müdürlüğü değilse kaymakamlığa git. bir görüş. yetkililerden bilgi al.

ama ilk önce ne yapacağına karar ver. her gün sorunla karşı karşıya olsaydın sanırım şimdiye kadar durmazdın... güzel günlerin hatrına düzelir diye mi devam ediyorsun...

ne karar verirsen ver eşine belli etme... evde çalışan sen misin?

İçimde sevgi adına hiçbirşey kalmadı tahammülümde yok sadece benim için bir alışkanlık öte birşey değil ama onunla aynı ortamda dahi yapamıyorum tmm beni seviyor ama bukadar saygısızlık ve sorumsuzluktan sonra bunun bir önemi kalmıyor evet şuan tek çalışan benim onun içinde çalışma sorumluluğuda yok

ne diyebiliriz ki allah yardımcın olsun. yuvanız için elinden geleni yapmışsın. kızı için yuvası için afedersiniz tuvalet temizler yine çalışması lazım. benim babam da benzer davranıyordu ama adam çalışıyordu. az getiriyor yetiştiremiyor ama elinden geleni yapıyordu. eşin sana güvenmiş. sen çalışıyorsun ya ne getirirse yettiği kadar demiş. şans oyunlarıyla da kısa yoldan para kazanma isteği var. sanki çalışırken onu oynayamıyor. şu kadar para çıksın diye hayal ediyor herhalde sonra çıkmayınca hem zaman geçiyor hem de hayal kırıklığına uğruyor. sinirini de senden sizden çıkıyor. ilerleyen yerde bıçakla falan saldırıyor diye yazmışsın. allah korusun bence gizlice çok iyi plan yap. sığınma evi falan öyle bir yere git.. ama akrabalarını vs tanıyordur. bir şekilde bulur. çocuk da var ister istemez seni bulur.. ama bir avukatla da konuş. sığınma evine gidersen çocuk ne olur diye.. ailem yanımda olur diyorsun ama ya kötü birşey yaparsa sizlere.. yanlış anlama lütfen korkma tabi ama yine de kendinizi emniyete almanız lazım.

Evet ben elimden geleni yaptım ama bunu ona anlatamamdım senelerdir az kanaat ettim dediğiniz gibi oda çaba göstermiş olsa insan binevi katlanır birlikte çabalıyoruz der işe başlayalı 4 ay oldum ama bunun öncesinde manevi desteğim oldu olmadığı zaman neden yok demedim olsun bir dahaki sefere dedim ama ben işe girince iyice saldı kendi, zaten bi çok kez karar aldım ama korkudan yapamadım ama bu sefer dolum noktamdayım çoçuğumu kaçırmakla tehtit ediyor yada elimden almakla sanki birkerecik onunla ilgilenmiş gibi insanın tek başına mücadele etmesi çok zor şükür aileme yakınım ama bu adam onlara bile zarar verir avukata gidicem araştırdım dünya para istiyorlar tmm çalışıyorum ama okadar parayıda temin edemem

Evet ben elimden geleni yaptım ama bunu ona anlatamamdım senelerdir az kanaat ettim dediğiniz gibi oda çaba göstermiş olsa insan binevi katlanır birlikte çabalıyoruz der işe başlayalı 4 ay oldum ama bunun öncesinde manevi desteğim oldu olmadığı zaman neden yok demedim olsun bir dahaki sefere dedim ama ben işe girince iyice saldı kendi, zaten bi çok kez karar aldım ama korkudan yapamadım ama bu sefer dolum noktamdayım çoçuğumu kaçırmakla tehtit ediyor yada elimden almakla sanki birkerecik onunla ilgilenmiş gibi insanın tek başına mücadele etmesi çok zor şükür aileme yakınım ama bu adam onlara bile zarar verir avukata gidicem araştırdım dünya para istiyorlar tmm çalışıyorum ama okadar parayıda temin edemem

alo 183 ü ara belki bizden daha çok yardım edebilirler

eşimle 2008 de evlendik 4 yaşında bir kızım var, eşim çok ağrasif biri birşeye sinirlendiğinde sürekli evde eline ne geçerse kırıp döküyor bana hakaret ediyor, ilk zamanlar alttan alıp çok fazla umursamıyordum ama ben alttan aldıkça o iyice bencilleşti, evlendiğimizden beri doğru düzgün çalışmadı 1 ay 1,5 ay çalışıp bir bahaneyle işten çıkıyor sürekli net başında oyun oynuyor bulduğu paraları şans oyunlarına harçıyor yalan söylüyor hakaret küfür şiddet hiç bitmiyor, kaç kere karşıma alıp konuştum tmm diyor ama yine aynı şeyleri yapıyor sonra bana suratsızsın diyor kaç kere anlattım böyle davrandığın için içimde yaralar oluştu diye tmm bir daha yapmıyacağım diyor ama yine aynı yine aynı, kaç senedir borçtan kurtulamadık sorumsuzlukları yüzünden gizli saklı çok şey alıyor satıp harçıyor hep sabrettim idare ettim ama evde sokakta milletin yanında ağzına geleni söylüyor hakaret ediyor itamlarda bulunuyor allah bilir sen işe gidiyorum deyip kiminle buluşuyorsun kiminleydin çok saygısızca davranışları var aşırı derecede kıskanç 2 gün iyiysek 3. Gün yine kavga çıkıyor iyice tükendim tahammülüm sevgim kalmadı kızımda o bağırdıkça çıldırıyor onunda psikolojisi bozulacak iyice, çok uzattım sizde bu evliliğin bitme zamanı gelmişmi lütfen yardımcı olursanız sevinirim kafam çok karışık..

[ı]öncelikle işten çık ohhh ne ala ahh tatarım tatatım sen çalış ben yatarım moduu ohhh hanıma güven yan gel yat yokkk sonrada baktın yine işe güce girmiyor çekme be tatlım sen ve kızın kendinize bir hayat kurarsınız ha varlığı ha yokluğu bölelerinin.[/ı]

[ı]öncelikle işten çık ohhh ne ala ahh tatarım tatatım sen çalış ben yatarım moduu ohhh hanıma güven yan gel yat yokkk sonrada baktın yine işe güce girmiyor çekme be tatlım sen ve kızın kendinize bir hayat kurarsınız ha varlığı ha yokluğu bölelerinin.[/ı][/

İşim rahat çıkmayı düşünmüyorum o ben çalışsamda çalışmasamda çalışma sorumluluğuna girmiyor bir dünya borç yapıp 1 ay 2 ay çalışıp işi bırakıyor şuan en azından iş konusunda kendimi garantiye aldım diye düşünüyorum sıra bu kararı hayata geçirip evladımla hayat sürebilmekte.

en zor süreç boşanma fikrini kabullenmek ve devamını getirmek ondan sonrası çorap söküğü gibi geliyor kendiliğinden..
çocuğun için cesaretli ve güçlü olmalısın eşine asla ondan korktuğunu belli etme.. ilk önce ne yapabilirsin onları araştır. ailen destekçi bir süre onların yanında kalırsın bakarsın rahatsız ediyor yeni bir eve çıkar izini kaybettirirsin..
çocuğunu senden alamaz seni onunla korkutuyor..
inanki çocuklar bebekte olsalar henüz küçük diye düşündüğümüz yaşlarda da olsalar herşeyin farkında oluyorlar.. herşey onlar için değilmi??

Back
X