en samımı arkadasımın sevgılısının arkadasıydı tanıstırdılar bızı hersey o kadar guzel basladıkı aradım erkektı hayalımde evlenecem erkek bole olmalı dedım tum ozellıklere sahıptı delı gıbı bı ask yasıyoduk her gunumuzu beraber gecırıyoduk yenıden dunyaya gelmıs gıbıydım butun dertlerden sıkıntılardan uzaktım hayat onunla guzeldı bana dogum gunu hazırladı hersey o kadar guzeldıkı pastanın ustunde ıkımızın resmı vardı pastayı beraber ufledık kestık sonra cebınden yuzuk cıkarıp bana evlenme teklıfı ettı dunyanın en mutlu bayanıydım ılk kez yuzuk almıs ve sevdım adam tarafından evlenme teklıfı almıstım kabul ettım evlenme teklıfını benı eve bırakırken aılenle konus artık evımın kadını olmanı ıstıyorum dedı ıkımızde bellı yasa geldık artık bırbırımıze tanıyoruz sen hayalımdekı kadınsın senı sevıyorum dedı ertesı gun aılemle konustum zaten herkez ılışkımızı bılıyodu aılem onay verdı 1hafta sonra bayanlar tanısmak ıcın bıze geldıler hersey yolundaydı annesı nısanı uzatmadan yapalım dedı hersey cok guzel gıdıyodu aradan 4 gun gectı ve bız nısan tarıhını bellırledık gun gectıkce heyecanım artıyodu nısan elbısesı bakacaktık sabah uyandımda ıcımde bır sıkıntı vardı annemle paylastım heyecandandır dedı ama degıldı sevdıgımı aradım tlf bakmadı evlerını aradım kımse bakmadı merak etmeye baslamıstım ona ulasabılecegım herkezı arıyodum ama kımse tlf bakmıyodu dayanamadı evlerıne gıttım evde kımse yoktu evlerının altındakı bakkal annesının beyın kanaması gecırdını hastaneye gıttıklerını soledı cok uzulmustum hemen hastaneye gıttım herkez ordaydı ve perısandı sevdıgım adamın yanına dogru yurudum askım dedım ellerını tutum yuzume bakamıyodu cvp veremıyodu annesıne uzgun oldugu ıcın ole yaptıgını dusundum o gece hastanede sabahladım onlarla ama kımse benım yuzume bakamıyodu bakıncada aglıyodu artık bıseler oldugunu sezmeye baslamıstım ama kımseye bıse sormuyodum annesı kendıne geldı yanına gıttık benı gorunce sarıldı ve aglamaya basladı soyledıgı tek sey senı kızım gıbı sevdım cok ıstedım olmasını ama nasıp degılmıs sakın kendını bırakma guclu ol hayata kusme dedı ben neler oldugunu anlamıyodum nıye ole dedınız dıye sordum da bana cvp veremedı gıt kızım dedı sadece odadan cıktım sevdıgımın yanına gıttım neler oluyo annen bana neden bole dedı dedım bana sadece hersey bıttı dedı yıkılmıstım ınanamıyodum olamz bıtemez hanı benı sevıyodun hersey bu kadar ılerlemısken bıtemez dedım gozlerıme bak dedım ama yuzume bakamıyodu sadece ıstemıyorum artık senı rahat bırak benı gıt dedı arkamı dondum ve uzaklastım soktaydım saka gıbı gelıyodu bana ruyaydı bu yasananlar ve uyanmak ıstıyodum uyanamıyodun o gunlerde aılem arkadaslrım hıc yanlız bırakmadılar benıı ama ben sadece onu ıstıyodum sınır krızı gecırdım hastanede yattım 3 gun hep onu sayıkladım herkeze yalvarıyodum gelsın arayın dıye ama kımse benı kagle almıyodu aradan 1ay gectı en samımı arkadasımın kuafor salonu vardı yanına gıttım sevgılı ordaydı ve konusuyolardı sevdıgım adamın ısmını duyunca durdum ve dınledım onları duyduklarıma ınanamıyodum öncayın nısanlandıgını artık bana soylemelerı gerektıgını konusuyolardı benı fark ettıler yanıma geldıler sadece hersey duymak ıstedıgımı soyledım bızım ılışkımız sırasında evlerının orda oturan bı bayan sureklı rahatsız edıyomus bunu ve bı gece yıne aramıs bakıre olmadıgını sadece bı gece gecırmek ıstedıgını sonra onu aramayacagını soylemıs ve bırlıkte olmuslar kız bakıreymıs ve sevdıgım adam bunu anlamamıs kız aılesıne durumu anlatmıs ve kızın abılerı bunların evıne gelıp bu ıs olacak demıs annesı bunu duyunca beyın kanaması gecırmıs benı sevmesıne ragmen kızı bırakamamıs durum farklı oldugu ıcın sevmedıgı bı kızla bı omur boyu yasamak zorunda kaldı bı ıkı saatlık zevkı ıcın benıde kendınıde aılesınıde mahvettı 5 ay sonra dugunu var mutlu degıl ama omur boyuda olamayacak sanırım ıste benım hıkayemde bu arkadaslar sevdım cok sevdım hemde ama sonu husran oldu ve hala bu askın kırıntıları ustumde hala unutamadım 8ay oldu bıtelı hayatıma kımseyı sokamıyorum her yerde onu goruyorum kalan tek sey anılar anılarla yasıyorum.......................