Artık seni seviyorum diyemeyen bir koca ?

orient23

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
81
15
3
Son 1 yıldır çok sorunlar yaşadık yıpratıcı. Ve onunda kabul etmesi üzerine hep kendi yüzünden olan olaylar. Ve benim bunlar karşısında artık susmamam... Ben artık çekip gideceğim dedim kendisine. Bana saçmalama seni seviyorum çözeriz nereye gidiyorsun diyeceğine, saçmalama bu karda kışta nereye gideceksin dedi çok kırgınım. Ve beni sanki sevmiyor artık. Ben olsam asla böyle bir cevap vermem sahip çıkarım sevgimi anlatırım...yanılıyor muyum

E digerlerini niye yollamis tek bir reels degilmis ki?
Bence esiniz araniyor

Boşanmazsan kendine saygın yoktur , net ...

Kardeşin çok haklı ve de akıllı, resmen akıl tutulması bu adamla evli kalmaya çalışmak...

Sizin yerinizde olmak isteyen o kadar kadın var ki, hepsi güvencesiz, neden bu kadar bağımlısınız bu evliliğe, bu adam ömrünüzü yer bitirir , kanser eder sizi , kaçın kurtulun çocuğunuzla beraber , hala sevgi dileniyorsunuz eşinizden, çocuğunuza da yazık olur bu evlilikte, aileniz de arkanızda iken acilen boşanın bu pislikten ...

O da size kızgın kızgınken derse suçun onda kalacağını düşünmüştür. Oturun konuşun çözün problemlerinizi

adam seni aldatmış zaten sevmiyormuş yani
yalan mı söylesin?
seven insan aldatmazdı başkalarıyla konuşmazdı.
boşanman gerekirken sen affetmişsin bir de seni seviyorum demiyor diyorsun.
sevmiyor çünkü neden seviyorum desin sevmediği kadına?

en son cumleni deseydi inanacak miydin?
hamile karisini aldatmis, lohusaligini mahvetmis, suclu kendi degil gibi seni ve cocugunu cezalandirmis, depremde evi yıkılma şoku yasayan karisini ailesinin icine atip ezdirmis.... "sana kendimi affettirecegim" deseydi de hafizan mi silinecek, bu olanlari nasil unutacaksin? adam seni en kötü gününde daha da kötü yapmis. iyi gününde iyi olsa ne olur, guvenebilir misin?
hersey coktan bitmis. daha da bu evlilikten hayir gelmez. uzatmalari oynar bosanmazsiniz belki ama bunca seyin ustune mutlu da olamazsiniz.
insallah maddi imkaniniz vardir da kurtulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…