Artık seni seviyorum diyemeyen bir koca ?

orient23

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
81
15
3
Son 1 yıldır çok sorunlar yaşadık yıpratıcı. Ve onunda kabul etmesi üzerine hep kendi yüzünden olan olaylar. Ve benim bunlar karşısında artık susmamam... Ben artık çekip gideceğim dedim kendisine. Bana saçmalama seni seviyorum çözeriz nereye gidiyorsun diyeceğine, saçmalama bu karda kışta nereye gideceksin dedi çok kırgınım. Ve beni sanki sevmiyor artık. Ben olsam asla böyle bir cevap vermem sahip çıkarım sevgimi anlatırım...yanılıyor muyum

Bu konuların blöf yapılmaması gerektiğini düşünüyorum, alacağınız cevaba hazırlıklı değilseniz olta atmayın.SEN olsaydın öyle demezdin ama SEN DEGİLSİN.

Hamileligimin 9. Ayında uygulamalardan bazı insanlarla konuştuğunu yazıştığını yakaladım. Pisman oldu özür diledi etti ama artık güvenimi kaybetti incindim bir kere. Depremden sonra 1.5 aya yakın ablası gilde kaldık. Zulüm gibiydi. Bütün ailemi birbirine kattılar ailece bizim ailemizi parcaladilar. Kardeşim onlar yüzünden benimle konuşmuyor. Bunun acısından artık ona saygimda kalmadı. Herşey çok ustuste geldi ve artık ona susmayan huzur vermeyen biri haline geldim. O kadar sevgi pıtırcıgi o kdr pamuk gibi bir kızdım ki benim kisiligimi sevmişti. Artık bana katlanamiyor. Ettiğimiz kavgalarda o kadar yıpratıcı şeyler konuştuk kıyaslamalar yaptık ki. Şimdi o haklıymış gibi kendini mağdur gösteriyor... Ben ona karşı toparlayamiyorum içimi. Ama mücadele ediyorum. O ise ettiği essekliklere istinaden bir çaba göstermiyor. Logusayken hiç özel ilgilenmedi bile. İlk 1.5 ay calismamasina evde olmasına rağmen gece bir kere bile kalkmadı bana yardımcı olmadı. Ve bunu erkek arkadaşının önünde kendini savunurken söylediği cümleyle beni tamamen yaraladı... "Ne yapacaktım gece kalkıp memeni çocuğun ağzına mı verecektim... " Çok acı çekiyorum. Boşanmak istiyorum. Tek dediği şey saçmalama bu karda kışta nereye gideceksin, saçmalama çocuğumuz var yuvayı yikma... Asla seni çok seviyorum yapma etme yuvayı yıkma Allah benim belamı versin kendimi sana affettircem yaraları saricam dediği yok...

Bu konuların blöf yapılmaması gerektiğini düşünüyorum, alacağınız cevaba hazırlıklı değilseniz olta atmayın.SEN olsaydın öyle demezdin ama SEN DEGİLSİN.
Nerden blöf olduğunu düşünüyorsunuz. Bugün gitmediysem yarın çeker giderim. Alacağım cevaba hazırlıksız olmak değil mesele. Alacağım cevabın ağırlıgiyla aynı evde yaşamak bana göre değil.

Neyden dolayı çıkıyordu kavgalarınız?
Hamileligimin 9. Ayında uygulamalardan bazı insanlarla konuştuğunu yazıştığını yakaladım. Pisman oldu özür diledi etti ama artık güvenimi kaybetti incindim bir kere. Depremden sonra 1.5 aya yakın ablası gilde kaldık. Zulüm gibiydi. Bütün ailemi birbirine kattılar ailece bizim ailemizi parcaladilar. Kardeşim onlar yüzünden benimle konuşmuyor. Bunun acısından artık ona saygimda kalmadı. Herşey çok ustuste geldi ve artık ona susmayan huzur vermeyen biri haline geldim. O kadar sevgi pıtırcıgi o kdr pamuk gibi bir kızdım ki benim kisiligimi sevmişti. Artık bana katlanamiyor. Ettiğimiz kavgalarda o kadar yıpratıcı şeyler konuştuk kıyaslamalar yaptık ki. Şimdi o haklıymış gibi kendini mağdur gösteriyor... Ben ona karşı toparlayamiyorum içimi. Ama mücadele ediyorum. O ise ettiği essekliklere istinaden bir çaba göstermiyor. Logusayken hiç özel ilgilenmedi bile. İlk 1.5 ay calismamasina evde olmasına rağmen gece bir kere bile kalkmadı bana yardımcı olmadı. Ve bunu erkek arkadaşının önünde kendini savunurken söylediği cümleyle beni tamamen yaraladı... "Ne yapacaktım gece kalkıp memeni çocuğun ağzına mı verecektim... " Çok acı çekiyorum. Boşanmak istiyorum. Tek dediği şey saçmalama bu karda kışta nereye gideceksin, saçmalama çocuğumuz var yuvayı yikma... Asla seni çok seviyorum yapma etme yuvayı yıkma Allah benim belamı versin kendimi sana affettircem yaraları saricam dediği yok...

Kaç yıllık evlisiniz, çocuklar var mı, çalışıyor musunuz ? Biraz evliliğiniz ve eşiniz hakkında detay verir misiniz...

Utanmadan o mu size katlanamiyor bu yüzü nerden buluyor biliyorsunuz değil mi ? Sizi aldatan , ailenizi birbirine katıp size düşman eden musveddeyi affettiginiz icin .

Beklentiler , sadece üzer ...

Çok doğru bir karar vermişsiniz bence bir dahakine söylemeyin gerçekten çekip gidin bu erkekler ancak kaybedince anlıyor, gerçekten gittiğinizde ve sizi kaybetmek üzere olduğunu idrak ettiğinde duymak istediğiniz bütün sözleri söyleyecek merak etmeyin ama o zaman sizin için geç olur mu bilemem

Eşiniz berbat bir insan ...

Utanmadan o mu size katlanamiyor bu yüzü nerden buluyor biliyorsunuz değil mi ? Sizi aldatan , ailenizi birbirine katıp size düşman eden musveddeyi affettiginiz icin .
Çok yanlış yaptım bu anlamda. Ve artık bu yanlışı bırakmayı düşünüyorum. Affetmeler insanı bu hale düşürüyor demek ki

Kaç yıldır evlisiniz? Aranızda çözülemeyen sorun nedir özel değilse? Yani seni seviyorum bu sorunu çözeriz demek yerine bu karda kışta nereye gideceksin demiş. Bazı erkekler sevgi sözcüğü kullanmak yerine daha farklı şekilde sevgisini gösterir. Ama kadınlar her şeyi hisseder zaten. Size hiç ilgi göstermiyor mu? Gün içinde iş yerindeyken arayıp konuşmaz mi molalarda mesela?

Bana tek dediği şey amma çok konuşuyorsun..dirdirindan bıktım. Bende gideceğim ve birgün sesimi asla duymucaksin diyorum.

. Ve bunu erkek arkadaşının önünde kendini savunurken söylediği cümleyle beni tamamen yaraladı... "Ne yapacaktım gece kalkıp memeni çocuğun ağzına mı verecektim...
YUH. Her şey bir yana başka bir erkeğin yanında bunu söyleyecek kişiye ben erkek demem.Karısının memesini meze etmiş resmen.Terbiyesiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…