Artık seni seviyorum diyemeyen bir koca ?

orient23

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
81
15
3
Son 1 yıldır çok sorunlar yaşadık yıpratıcı. Ve onunda kabul etmesi üzerine hep kendi yüzünden olan olaylar. Ve benim bunlar karşısında artık susmamam... Ben artık çekip gideceğim dedim kendisine. Bana saçmalama seni seviyorum çözeriz nereye gidiyorsun diyeceğine, saçmalama bu karda kışta nereye gideceksin dedi çok kırgınım. Ve beni sanki sevmiyor artık. Ben olsam asla böyle bir cevap vermem sahip çıkarım sevgimi anlatırım...yanılıyor muyum

Bu konuda çok şanslısınız, ailesi yüzünden katlanmak zorunda kalan insanlar var.
Bir sonrakinde çekip gideceğim demeden eşyalarınızı toplayın ve gidin. Erkek arkadaşının yanında o iğrenç sözü eden adamla çok bile kalmışsınız.

Süper çok iyi. Ne güzel bir mesleğiniz var çocuğunuz büyümüş biraz. Hâlâ emzirme döneminde mi peki ? Aileniz de size destekmiş , bence artık düşünmeden adım atın, kendinize yazık etmeyin
Hayır emzirme döneminde değil. Etmicem yazık kendime....

Olayları aşağıda yazdım inanın çok yorgunum mental olarak. Okuyabilir misiniz... Asla blofcu değilim. Yıllardır herşeyde affettim.. sanırım sorun bu
Sizin adınıza üzüldüm ama ortada zaten bir yuva yok boşanalım kelimesi de karşındaki yapma etme desin diye kurulmaz gerçekten boşayın bu adamı

Aile terapistine gidelim diye onun yalvarması lazım asıl. Zaten gözü dışarıdaymış, sevmiyor. Fırsatını bulduysa yine yapmıştır, yapacaktır emin ol. Üstüne bir çaba da sarf etmiyor gönül almak adına. Değer vermiyor sana. Gerçekleri görürsen bir an önce kabullenmeye de başlarsın.

Yemin ediyorum gerçekleri görüyorum aptallasmis gibiyim

Alt yapıyı yaparken , boşuna tehdit etmeyin, blöf yapmayın. 2 yıldır tayin istebilirdiniz, ama istememe kararı tamamamen size ait. Ben basiret bağlanmasına inanmıyorum, siz evliliği gerçekten bitirmek istiyor olsanız , kocanızın lafına takılmazsınız, siz blöfle yola getirmeye çalışıyorsunuz ama işe yaramadığı ortada. Arabayı park mı ediyorsunuz, neden sinyal vermeye ihtiyacınız var ki. ?

Sanırım yola getirmeye çalışıyorum

Ben pek karşılıklı hata görmedim cicekmi vereceksiniz başka kadınlarla konuşuyor falan diye.Calismadi diye ev kuramafdi diye çocuk bakımına yardım etmiyor diye hakaret ediyor arkanizdan konuşuyor diye Niye zorla bu ezberlenmiş kendimize bakalım bendede hata var saçmalığına uyuyorsunuz önce kendimize bakalım bu konuda geçersiz.Birisi çıkıp sende altıdan al aman ha diyecek diyemi .Hadi oradan.Valla bu adam seviyorum dese nolur başlarım böyle sevgiye..Kusura bakmayın.Salin doğaya israf .Yani guncellemeyi ilk başta yapmayıp olayı sonradan anlatınca geçer demem.Gecen tek şey ömrümüz sağlığımız keyfimiz huzurumuz.Gecen sizden geçer.Ne sevgisi ya yuvada karga yuvasi hiç kızmayın valla bana kızmayin yani yuva yok yani .Birde cevap veriyorum artık yazmışsınız ne yapacaksınız bu adama romantik mesajmi atacaksınız.Size üzüldüm inşallah Allah kurtarsın .

Ya gerçekten çok üzüldüm. Doğum yapmak üzeresin ama eşin uçkurunun peşinde çapkınlık yapıyor. Doğum yapma, bebek bakma bunların hepsi sağlam psikoloji ister. Size neler yaşatmış. Aşığım dese ne olacak kalacak mısınız? O aldatmaya devam edecek böyle biriyle daha fazla vakit kaybetmeyin.

Amin... Yo kızmıyorum size.

Sevgi, saygı, sadakat ve evlilik birliğiniz kalmamış bitirmeseniz bile eninde sonunda bitecektir. Bu kadar hasarla siz bitirip kurtulun bence.

Bir kadın iş arkadaşı bizim sokagimizda oturuyor. Kadının tavır davranışları pek oturaklı değil hoşuma gitmedi. Normalde herkese bu tarz sorunlar yaratan biri değilim. Ama artık eşime guvenmedigim için takibe aldım. Kadını bazen işe götürüp getiriyordu bir kaç ay önce. Bundan rahatsızlık duydugumu soyledim. Sonra kadını benim görmeyeceğim şekilde bir köşede indirip yolu değiştirip eve geldiğini gordum. Sonra bu kadının whatsapptan mesajını sessize aldığını gördüm. Kıyameti kopardım..tek dediği şey şu.. yazarsa sen rahatsız olma diye kavga etme diye.. asla kötü niyetim yok. Fakat çok anormal geldi bu durum. Kadın gecenin belli belirsiz saati instagramdan videolar atıyordu. Bir video vardı ki sözde komik ama bana göre ucuz ve iğrenç. Videoda bir kadın bir erkeğe seni varya elime geçirsem neler yaparım diyor. Ve bu kadın bu videoyu benim eşime yollamış... Kendini savunma şekli ne oldu inanır mısınız.... İş yerinde bu videoyu izleyip kızlar gülüyordu bende ısrar ettim neye guluyorsunuz bana yollayın dedim diye yolladı. Dedi.

Gerçekten başkalarına akıl verirken bende bu kadar kararlı ve güçlüyüm. Offf

Ailenizi nasil dagitti onun ailesi o kismi anlayamadim kardesiniz sizinle niye konusmuyor?
Once oturun net bir karar verin
Sonra tayin isteyin
Sonra da esyalarinizi alin 1 gunde cekin gidin o eve gelince farketsin
Kararli olmaniz lazim yalniz
Gidecegim
Bak gidiyorum
Giderem ha tarzinda konusursaniz bi süre sonra buna inanmaz bile zaten
Terketmeniz gereken anlar ise; size ihanet ettiginde ve arkadasinin yaninda ettigi laf sonrasi daha kolay ve keskin olurdu
Hakkinizda hayirlisi olsun

Alkol içilen bir anda üstüne vazife olmayan konularda kardeşimin üstüne yürüdü vurmaya kalktı eliyle. Ve ailemle ilgili kardeşime yalan yanlış şeyler konuştu. Kardeşim onu silerken benide böyle kalitesiz biriyle evliyse ablam ablamla da konuşmam diyor

Benim yorumun altina alintilayip eklediğiniz son yorumdan sonra niye hala evlisiniz bu kişiyle ben hiç anlamadım belki anlayan olur hala kadınlarla video alıp gönderen kocaya gerçekten benim yapacak yorumum kalmadı.

Benim yorumun altina alintilayip eklediğiniz son yorumdan sonra niye hala evlisiniz bu kişiyle ben hiç anlamadım belki anlayan olur hala kadınlarla video alıp gönderen kocaya gerçekten benim yapacak yorumum kalmadı.
Ayrılacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…