Alllah beni kahretsinAdam sizi aldatmış aslında. Sizi sevdiğini söylese inanacak mısınız?
Dün tartışırken bunu onun yüzüne vurdum tek yaptığı şey susmak... Neymiş hayatta bu evlilik kadar hiç birşeyden yorulmamis. Neden? Dedim... Annen gibi annelerimiz gibi susmadigim kabullenmedigim için mi..YUH. Her şey bir yana başka bir erkeğin yanında bunu söyleyecek kişiye ben erkek demem.Karısının memesini meze etmiş resmen.Terbiyesiz.
Olaylar nedir her olayda böyle gidiyorum blöfü yapıyor musunuz ?Son 1 yıldır çok sorunlar yaşadık yıpratıcı. Ve onunda kabul etmesi üzerine hep kendi yüzünden olan olaylar. Ve benim bunlar karşısında artık susmamam... Ben artık çekip gideceğim dedim kendisine. Bana saçmalama seni seviyorum çözeriz nereye gidiyorsun diyeceğine, saçmalama bu karda kışta nereye gideceksin dediçok kırgınım. Ve beni sanki sevmiyor artık. Ben olsam asla böyle bir cevap vermem sahip çıkarım sevgimi anlatırım...yanılıyor muyum
Ayyy öyle demeyin lütfen Allah korusun.Alllah beni kahretsinuygulamalardan yazısmis keşke yakaladigimda biraksaydim. O an 9 aylık hamileidim çok duygusaldim. Sanırım kandirilmak istedim. Ve lohusalık geçtikten sonra içimden katlanılmaz bir canavar çıktı. Ağladı etti beni affet hiç bir kimseyle tensel görüşmedim. Sadece yazistim bir boşluktan. Vsvvsvs
Güvencem var 11 yıllık memurum, ailem her kararimda arkamda... Çocuğuma değil nene dede, anne baba olacak kadar sevgi dolular.. bana her zaman diyorlar ne karar verirsen yanindayiz ama kendini hasta etme yıpratma tek isteğimiz bu...Eşiniz sizi değil sadece kendi konfor alanını, ona hizmet etmenizi seviyor, güvenceniz varsa boşanın derim ...
Bu yazıyı yeni gördüm. Sizi hamileyken aldatmış. Aldatan yine aldatır. Bir de lohusalık sürecinde,bebek bakımında hiç yardımcı olmamış. Yetmezmiş gibi erkek arkadaşının önünde size "Ne yapacaktım gece kalkıp memeni çocuğun ağzına mı verecektim" demiş. İnsanda biraz olsun vicdan, merhamet ,utanma olmaz mı... Şuan bebeğiniz kaç aylık peki? Aileniz bu konuda ne düşünüyor? Ailenizin evine dönüp boşanma davası açma imkanınız var mı?Hamileligimin 9. Ayında uygulamalardan bazı insanlarla konuştuğunu yazıştığını yakaladım. Pisman oldu özür diledi etti ama artık güvenimi kaybetti incindim bir kere. Depremden sonra 1.5 aya yakın ablası gilde kaldık. Zulüm gibiydi. Bütün ailemi birbirine kattılar ailece bizim ailemizi parcaladilar. Kardeşim onlar yüzünden benimle konuşmuyor. Bunun acısından artık ona saygimda kalmadı. Herşey çok ustuste geldi ve artık ona susmayan huzur vermeyen biri haline geldim. O kadar sevgi pıtırcıgi o kdr pamuk gibi bir kızdım ki benim kisiligimi sevmişti. Artık bana katlanamiyor. Ettiğimiz kavgalarda o kadar yıpratıcı şeyler konuştuk kıyaslamalar yaptık ki. Şimdi o haklıymış gibi kendini mağdur gösteriyor... Ben ona karşı toparlayamiyorum içimi. Ama mücadele ediyorum. O ise ettiği essekliklere istinaden bir çaba göstermiyor. Logusayken hiç özel ilgilenmedi bile. İlk 1.5 ay calismamasina evde olmasına rağmen gece bir kere bile kalkmadı bana yardımcı olmadı. Ve bunu erkek arkadaşının önünde kendini savunurken söylediği cümleyle beni tamamen yaraladı... "Ne yapacaktım gece kalkıp memeni çocuğun ağzına mı verecektim... " Çok acı çekiyorum. Boşanmak istiyorum. Tek dediği şey saçmalama bu karda kışta nereye gideceksin, saçmalama çocuğumuz var yuvayı yikma... Asla seni çok seviyorum yapma etme yuvayı yıkma Allah benim belamı versin kendimi sana affettircem yaraları saricam dediği yok...
Olayları aşağıda yazdım inanın çok yorgunum mental olarak. Okuyabilir misiniz... Asla blofcu değilim. Yıllardır herşeyde affettim.. sanırım sorun buOlaylar nedir her olayda böyle gidiyorum blöfü yapıyor musunuz ?
Kendinize beddua etmeyin, ah vahlar edip durmak , sizi daha çok üzer yıpratır. Bu heriften kurtulma zamanı gelmiş de geçiyor bileAlllah beni kahretsinuygulamalardan yazısmis keşke yakaladigimda biraksaydim. O an 9 aylık hamileidim çok duygusaldim. Sanırım kandirilmak istedim. Ve lohusalık geçtikten sonra içimden katlanılmaz bir canavar çıktı. Ağladı etti beni affet hiç bir kimseyle tensel görüşmedim. Sadece yazistim bir boşluktan. Vsvvsvs
Bebeğim 2 yaşında olacak. Ben memurum güvencem var. Ailem harika insanlar her kararimda arkamdalar. Aslında bırakmamı istiyorlar..ama karismiyorlar. Tek istekleri benim herşeyi görüp bırakmam. Çocuğuma da sevgi dolu bir aile olan insanlar..Bu yazıyı yeni gördüm. Sizi hamileyken aldatmış. Aldatan yine aldatır. Bir de lohusalık sürecinde,bebek bakımında hiç yardımcı olmamış. Yetmezmiş gibi erkek arkadaşının önünde size "Ne yapacaktım gece kalkıp memeni çocuğun ağzına mı verecektim" demiş. İnsanda biraz olsun vicdan, merhamet ,utanma olmaz mı... Şuan bebeğiniz kaç aylık peki? Aileniz bu konuda ne düşünüyor? Ailenizin evine dönüp boşanma davası açma imkanınız var mı?
O zaman lafınızı söylerken , hazırlığınızı yapacaktınız. Siz gitmek için hazır değilken , gideceğim diye blöf yaparsanız. Böyle blöfünüzü görür kocanız ve sizin istediğinizi yapmaz.Nerden blöf olduğunu düşünüyorsunuz. Bugün gitmediysem yarın çeker giderim. Alacağım cevaba hazırlıksız olmak değil mesele. Alacağım cevabın ağırlıgiyla aynı evde yaşamak bana göre değil.
Ama biz düşman miyiz ? Rakip miyiz ? İlginçO zaman lafınızı söylerken , hazırlığınızı yapacaktınız. Siz gitmek için hazır değilken , gideceğim diye blöf yaparsanız. Böyle blöfünüzü görür kocanız ve sizin istediğinizi yapmaz.
Süper çok iyi. Ne güzel bir mesleğiniz var çocuğunuz büyümüş biraz. Hâlâ emzirme döneminde mi peki ? Aileniz de size destekmiş , bence artık düşünmeden adım atın, kendinize yazık etmeyinBebeğim 2 yaşında olacak. Ben memurum güvencem var. Ailem harika insanlar her kararimda arkamdalar. Aslında bırakmamı istiyorlar..ama karismiyorlar. Tek istekleri benim herşeyi görüp bırakmam. Çocuğuma da sevgi dolu bir aile olan insanlar..
Oh ne güzel...Çok şükür bak ailen arkanda senin düzgün bir işin de var.Neden hala bu adamlasın yapma etme ...adam seni aldatmış evlilikten yoruldum diyor fırsatını bulsa belkide gerçekte de aldatacak? zaten aldatmış yazışma aldatma değil de ne. sen o yazışmalardan sonra oturdun diye daha da yüz bulacak emin ol.Güvencem var 11 yıllık memurum, ailem her kararimda arkamda... Çocuğuma değil nene dede, anne baba olacak kadar sevgi dolular.. bana her zaman diyorlar ne karar verirsen yanindayiz ama kendini hasta etme yıpratma tek isteğimiz bu...
E seni sevmiyormuş ki zaten, niye yalan söylesin adam seviyorum diye?Hamileligimin 9. Ayında uygulamalardan bazı insanlarla konuştuğunu yazıştığını yakaladım. Pisman oldu özür diledi etti ama artık güvenimi kaybetti incindim bir kere. Depremden sonra 1.5 aya yakın ablası gilde kaldık. Zulüm gibiydi. Bütün ailemi birbirine kattılar ailece bizim ailemizi parcaladilar. Kardeşim onlar yüzünden benimle konuşmuyor. Bunun acısından artık ona saygimda kalmadı. Herşey çok ustuste geldi ve artık ona susmayan huzur vermeyen biri haline geldim. O kadar sevgi pıtırcıgi o kdr pamuk gibi bir kızdım ki benim kisiligimi sevmişti. Artık bana katlanamiyor. Ettiğimiz kavgalarda o kadar yıpratıcı şeyler konuştuk kıyaslamalar yaptık ki. Şimdi o haklıymış gibi kendini mağdur gösteriyor... Ben ona karşı toparlayamiyorum içimi. Ama mücadele ediyorum. O ise ettiği essekliklere istinaden bir çaba göstermiyor. Logusayken hiç özel ilgilenmedi bile. İlk 1.5 ay calismamasina evde olmasına rağmen gece bir kere bile kalkmadı bana yardımcı olmadı. Ve bunu erkek arkadaşının önünde kendini savunurken söylediği cümleyle beni tamamen yaraladı... "Ne yapacaktım gece kalkıp memeni çocuğun ağzına mı verecektim... " Çok acı çekiyorum. Boşanmak istiyorum. Tek dediği şey saçmalama bu karda kışta nereye gideceksin, saçmalama çocuğumuz var yuvayı yikma... Asla seni çok seviyorum yapma etme yuvayı yıkma Allah benim belamı versin kendimi sana affettircem yaraları saricam dediği yok...
Affetmek sizin kararınızdı, kararınızı sizin kabullenmeniz lazım. Affetmeseydimiz, evli kalmak istemiyorsanız kalmasaydınız.Olayları aşağıda yazdım inanın çok yorgunum mental olarak. Okuyabilir misiniz... Asla blofcu değilim. Yıllardır herşeyde affettim.. sanırım sorun bu
Sanki basiretim bağlanmış neyi bekledigimi anlamiyorummmmmmKendinize beddua etmeyin, ah vahlar edip durmak , sizi daha çok üzer yıpratır. Bu heriften kurtulma zamanı gelmiş de geçiyor bile
Adam sizi sevmiyor, başka kadınlarla görüşmeye çalışıyor. Çaba harcamıyor ve harcamayacak. Size vereceği bu , size vereceği bu kadar, daha fazlasını almak için boşa çabalayan sizsiniz.Ama biz düşman miyiz ? Rakip miyiz ? İlginç
Çok büyük bir sevgi ve aşkla evlenmiştik. Ben yıpratıcı hiç bir davranış sergilemedim bu ilişkideE seni sevmiyormuş ki zaten, niye yalan söylesin adam seviyorum diye?
Çünkü gitmek için bir alt yapı yapmak zorundayım..depremden sonra ailemin düzeni çok abuk sabuk oldu başka sehirdeler. Ben ise memurum bugün tayin isteyip gidemiyorum. Aynı kurumda çalışıyoruz. Nasıl bir yol cizmem gerektiğini bilemiyorum şuan. Blöf yaptığım yok. Sinyal veriyorum ama birgün olacak biliyorum. Basiretim bağlanmış sankiAdam sizi sevmiyor, başka kadınlarla görüşmeye çalışıyor. Çaba harcamıyor ve harcamayacak. Size vereceği bu , size vereceği bu kadar, daha fazlasını almak için boşa çabalayan sizsiniz.
Düşman olup olmadığınızı bilemem ama karı koca olmadığınız kesin. Tehdit eden, blöf yapan sizsiniz, ne demişler , tutamayacağın lokmayı ağzına alma, tükürürsün. Sizinki de aynı hesap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?