Artık seni seviyorum diyemeyen bir koca ?

orient23

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
81
15
3
Son 1 yıldır çok sorunlar yaşadık yıpratıcı. Ve onunda kabul etmesi üzerine hep kendi yüzünden olan olaylar. Ve benim bunlar karşısında artık susmamam... Ben artık çekip gideceğim dedim kendisine. Bana saçmalama seni seviyorum çözeriz nereye gidiyorsun diyeceğine, saçmalama bu karda kışta nereye gideceksin dedi çok kırgınım. Ve beni sanki sevmiyor artık. Ben olsam asla böyle bir cevap vermem sahip çıkarım sevgimi anlatırım...yanılıyor muyum

Adam sizi aldatmış aslında. Sizi sevdiğini söylese inanacak mısınız?
Alllah beni kahretsin uygulamalardan yazısmis keşke yakaladigimda biraksaydim. O an 9 aylık hamileidim çok duygusaldim. Sanırım kandirilmak istedim. Ve lohusalık geçtikten sonra içimden katlanılmaz bir canavar çıktı. Ağladı etti beni affet hiç bir kimseyle tensel görüşmedim. Sadece yazistim bir boşluktan. Vsvvsvs

YUH. Her şey bir yana başka bir erkeğin yanında bunu söyleyecek kişiye ben erkek demem.Karısının memesini meze etmiş resmen.Terbiyesiz.
Dün tartışırken bunu onun yüzüne vurdum tek yaptığı şey susmak... Neymiş hayatta bu evlilik kadar hiç birşeyden yorulmamis. Neden? Dedim... Annen gibi annelerimiz gibi susmadigim kabullenmedigim için mi..

Olaylar nedir her olayda böyle gidiyorum blöfü yapıyor musunuz ?

Ayyy öyle demeyin lütfen Allah korusun. Keşke bıraksaymışsınız evet ama ölmüşle olmuşa çare yok. Artık bunu düşünmeyin. O mesajlar aslında kanıt olarakta kullanılırdı. Maalesef aldatma aldatmadır. Siz bundan sonra yolunuzu çizin.

Eşiniz sizi değil sadece kendi konfor alanını, ona hizmet etmenizi seviyor, güvenceniz varsa boşanın derim ...
Güvencem var 11 yıllık memurum, ailem her kararimda arkamda... Çocuğuma değil nene dede, anne baba olacak kadar sevgi dolular.. bana her zaman diyorlar ne karar verirsen yanindayiz ama kendini hasta etme yıpratma tek isteğimiz bu...

Bu yazıyı yeni gördüm. Sizi hamileyken aldatmış. Aldatan yine aldatır. Bir de lohusalık sürecinde,bebek bakımında hiç yardımcı olmamış. Yetmezmiş gibi erkek arkadaşının önünde size "Ne yapacaktım gece kalkıp memeni çocuğun ağzına mı verecektim" demiş. İnsanda biraz olsun vicdan, merhamet ,utanma olmaz mı... Şuan bebeğiniz kaç aylık peki? Aileniz bu konuda ne düşünüyor? Ailenizin evine dönüp boşanma davası açma imkanınız var mı?

Kendinize beddua etmeyin, ah vahlar edip durmak , sizi daha çok üzer yıpratır. Bu heriften kurtulma zamanı gelmiş de geçiyor bile

Bebeğim 2 yaşında olacak. Ben memurum güvencem var. Ailem harika insanlar her kararimda arkamdalar. Aslında bırakmamı istiyorlar..ama karismiyorlar. Tek istekleri benim herşeyi görüp bırakmam. Çocuğuma da sevgi dolu bir aile olan insanlar..

O zaman lafınızı söylerken , hazırlığınızı yapacaktınız. Siz gitmek için hazır değilken , gideceğim diye blöf yaparsanız. Böyle blöfünüzü görür kocanız ve sizin istediğinizi yapmaz.

Süper çok iyi. Ne güzel bir mesleğiniz var çocuğunuz büyümüş biraz. Hâlâ emzirme döneminde mi peki ? Aileniz de size destekmiş , bence artık düşünmeden adım atın, kendinize yazık etmeyin

Oh ne güzel...Çok şükür bak ailen arkanda senin düzgün bir işin de var.Neden hala bu adamlasın yapma etme ...adam seni aldatmış evlilikten yoruldum diyor fırsatını bulsa belkide gerçekte de aldatacak? zaten aldatmış yazışma aldatma değil de ne. sen o yazışmalardan sonra oturdun diye daha da yüz bulacak emin ol.

E seni sevmiyormuş ki zaten, niye yalan söylesin adam seviyorum diye?

Ama biz düşman miyiz ? Rakip miyiz ? İlginç
Adam sizi sevmiyor, başka kadınlarla görüşmeye çalışıyor. Çaba harcamıyor ve harcamayacak. Size vereceği bu , size vereceği bu kadar, daha fazlasını almak için boşa çabalayan sizsiniz.
Düşman olup olmadığınızı bilemem ama karı koca olmadığınız kesin. Tehdit eden, blöf yapan sizsiniz, ne demişler , tutamayacağın lokmayı ağzına alma, tükürürsün. Sizinki de aynı hesap.

E seni sevmiyormuş ki zaten, niye yalan söylesin adam seviyorum diye?
Çok büyük bir sevgi ve aşkla evlenmiştik. Ben yıpratıcı hiç bir davranış sergilemedim bu ilişkide aile terapistine gidelim dedim. Ne gerek var biz çözeriz dedi. Kendim görüştüm bana tek dediği ya gidiceksin ya da içinde affediceksin.yoksa hiç bir şey çözülmez.

Çünkü gitmek için bir alt yapı yapmak zorundayım..depremden sonra ailemin düzeni çok abuk sabuk oldu başka sehirdeler. Ben ise memurum bugün tayin isteyip gidemiyorum. Aynı kurumda çalışıyoruz. Nasıl bir yol cizmem gerektiğini bilemiyorum şuan. Blöf yaptığım yok. Sinyal veriyorum ama birgün olacak biliyorum. Basiretim bağlanmış sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…