- 7 Mart 2013
- 6.152
- 18.490
- Konu Sahibi therewillbeaday
Rica ederim. Siz de iyi doktorlara denk gelirsiniz ve şifanızı bulursunuz inşallahTeşekkür ederim tekrardan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim. Siz de iyi doktorlara denk gelirsiniz ve şifanızı bulursunuz inşallahTeşekkür ederim tekrardan
Bende bunun cok ise yaradigini duynustumBir formül biliyorum ama faydasını görür müsünüz, inanın görmenizi umut ederek yazıyorum
Bepanthen+Bemiks+Evigen ampulleri şampuana kırın banyoda iyice ovun. Düzelme oluyor birkaç arkadaşım güçlenme yaşadı,kendi babamın da tepesi dökülüyordu yerine geldi umarım faydası olur.
Bu badem yağı gibi yağları uçlarına mı diplerine mi kullanıyorsun?Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Benim saçım oldum olası azdır. İnce telli, seyrek ve yağlı. Zaten polikistikover de var bende. Bence d vitaminine çok dikkat et. Bir de b complex kullan. Bir ara düzenli kullandım ve saçlarım canlandı. Ben ayrıca haftada bir badem yağına biberiye yağı ekleyip saçımda en az 1 saat bekletiyorum. Haftada en fazla 2 kez yıkıyorum. Uçlarını şampuanlamıyorum, sadece diplerini masaj yaparak yıkıyorum. Saç kremi kullanmıyorum. Banyodan sonra saç uçlarına bakım yağı sürüyorum. Olanı bu şekilde korumaya çalışıyorum işte. Bir de saçlarını ılık suyla yıka, sıcak su değdirme
Evet dermatoloğa gittim. Konuda dediğim gibi kan tahlillerinde vitamin vs değerleri normal çıkıyor, regl zamanı yapılan hormon testleri de normal aralıkta. Kadın doğuma gittiğimde de tahlillerde sorun yok demişti. Şu an dermatoloji alanında iyi bir doktor arayışındayım aynı zamanda..Çok geçmiş olsun,dermatolojiye gittnizmi hiç olmazsa gidin bence bazı kan tahlilleri filande isteyebilir sizden.
Bende de aynısı var yıllardır deneme yanılma yöntemiyle kalan saçlarımı tutmayı başarıyorum çok şükür. Huncalife sarımsaklı şampuan ve sarımsaklı saç maskesi kullanıyorum 7 yıldır Kalan saçlarımı resmen ona borçluyum. Bir de dikkat ediyorum son 1 yıldır yumurta yediğimde saçlarım aşırı inceliyor ki yumurtayı çok severim. Bırakınca bir haftada tekrar kalınlaşıp parlıyor ilginç bir şekilde. Bir de dermaroller kullanıyorum ayda bi iki kez falan. Kendi yaptığım kantaron yağını sürerek dermaroller yapınca çok fark ediyor çünkü ikisi de kan akışını hızlandırmak için. Kantaron yağı zaten başlı başına bir mucize.Merhaba arkadaşlar. Genetik erkek tipi saç dökülmesi yaşıyorum çok uzun zamandan beri. 27 yaşındayım. Fakat son 1.5-2 yıldır özellikle saçım daha fazla dökülüyor. Elimi attığım anda avuç avuç dökülüyor. Tepe bölgesinde çok ciddi açılmalar var. Saç yok resmen o kısımlarda. Zaten saçım çok çok azaldı. Böyle giderse tüm saçımı kaybedeceğim Şu an takibinde olduğum bir doktorun vermiş olduğu spreyleri düzenli kullanıyorum. Biotin takviyesi alıyorum. Market şampuanları yerine yine doktorun vermiş olduğu bitkisel şampuanı kullanıyorum. (Tahlillerimde hormonla alakalı bir sorun çıkmadı. Düzenli regl oluyorum, son iki aydır reglim çok kısa sürüyor. Kadın doğuma gittiğimde ultrason ve tahlillerde sorun olmadığını söyledi. ) Mezoterapi yaptırdım fakat saçımın parlaklığını, canlılığını bir nebze arttirsa da dökülmelere hiç etkisi olmadı. Şu an tepe kısmımda çok büyük açıklıklar var.
Başka rahatsızlıklarım olmasına rağmen şu an kafama taktigim tek şey bu. Psikolojimi, tüm hayatımı etkiliyor aynaya bakmak istemiyorum artık.
Benzer durumu yaşayıp işe yarar bir yöntem/tedavi bilen veya doktor önerisi olan varsa yazabilir mi lütfen?
Canım tıbbi olarak çok hakim değilim. Geçmiş olsun . Ama benimde doğumdan sonra çok ciddi bı saç dokulmem vardı. Annemin tavsiyesiyle biberiye demleme usulü yapıp içine de 3 5 tane karanfil attım. Soğutup fisfisli şişeye alıp kullanmaya başladım 2 ay oldu yaklaşık. Atıyorum 200 tel dokuluyorsa şuan ,20 tane bile dokulmuyor . Çok çok memnunum. Duş sonrasi sıkıyorum . Sende bır dene istersen . Bu arada karanfil tek başına daha önce yanlarda acilmalarim vardı kullandım ve mucizevi bir şekilde küçük saçlar çıktıMerhaba arkadaşlar. Genetik erkek tipi saç dökülmesi yaşıyorum çok uzun zamandan beri. 27 yaşındayım. Fakat son 1.5-2 yıldır özellikle saçım daha fazla dökülüyor. Elimi attığım anda avuç avuç dökülüyor. Tepe bölgesinde çok ciddi açılmalar var. Saç yok resmen o kısımlarda. Zaten saçım çok çok azaldı. Böyle giderse tüm saçımı kaybedeceğim Şu an takibinde olduğum bir doktorun vermiş olduğu spreyleri düzenli kullanıyorum. Biotin takviyesi alıyorum. Market şampuanları yerine yine doktorun vermiş olduğu bitkisel şampuanı kullanıyorum. (Tahlillerimde hormonla alakalı bir sorun çıkmadı. Düzenli regl oluyorum, son iki aydır reglim çok kısa sürüyor. Kadın doğuma gittiğimde ultrason ve tahlillerde sorun olmadığını söyledi. ) Mezoterapi yaptırdım fakat saçımın parlaklığını, canlılığını bir nebze arttirsa da dökülmelere hiç etkisi olmadı. Şu an tepe kısmımda çok büyük açıklıklar var.
Başka rahatsızlıklarım olmasına rağmen şu an kafama taktigim tek şey bu. Psikolojimi, tüm hayatımı etkiliyor aynaya bakmak istemiyorum artık.
Benzer durumu yaşayıp işe yarar bir yöntem/tedavi bilen veya doktor önerisi olan varsa yazabilir mi lütfen?
Bir ihtimal böbrek yada karaciğerle ilgili sıkıntınız varmı hiç.Evet dermatoloğa gittim. Konuda dediğim gibi kan tahlillerinde vitamin vs değerleri normal çıkıyor, regl zamanı yapılan hormon testleri de normal aralıkta. Kadın doğuma gittiğimde de tahlillerde sorun yok demişti. Şu an dermatoloji alanında iyi bir doktor arayışındayım aynı zamanda..
Birkaç yıl önce böbrekte taş çıkmıştı o süreçte böbrekle alakalı başka bir rahatsızlık çıkmamıştı. Yakın zamanda da bildiğim kadarıyla bir sorunum yok.Bir ihtimal böbrek yada karaciğerle ilgili sıkıntınız varmı hiç.
Umarım iyi bir doktor bulup çaresini bulursunuz.
Tek sürdüm..Hindistan cevizi yağını tek mi sürdün yoksa diger arkadaşın dedikleriyle birlikte mi?
Denk gelmemiştim daha önce bakacağım mutlaka, çok sağ olun.eğer ingilizce biliyorsanız bilmiyorsanız da çeviri ile redditte woman hairloss topiklerine bakın. orda saçlarını geri kazanan bir çok kadın erkek var. internette bulacağınız en detaylı bilgiler ordadır.
Ben biberiye yağını yabancı youtuberlarda gördüm. Bir de biberiyeyi kaynatıp suyunu fısfıslı bir şişeye koyup günlük saç diplerine uyguluyorsun. Ona da daha yeni başladım. Ama cidden işe yarıyor. Hepsinden önce d vitaminine son zamanlarda baktırmadıysan baktırmanı tavsiye ederim.Bu badem yağı gibi yağları uçlarına mı diplerine mi kullanıyorsun?
Evet ılık suyla yıkıyorum ben de. Saç kremini kullanmıyorum. Bakım yağı vs de bırakmıştım saça olumsuz etki eder korkusuyla. Ama badem yağı önerisi fazla geldi bu konuda. Yazılan bakım yağlarını araştırıp bir deneyeceğim faydası olur umarım.
Sizde de genetik tipi dökülme mi var, tepe kısmında vs açılmalar mevcut mu?Bende de aynısı var yıllardır deneme yanılma yöntemiyle kalan saçlarımı tutmayı başarıyorum çok şükür. Huncalife sarımsaklı şampuan ve sarımsaklı saç maskesi kullanıyorum 7 yıldır Kalan saçlarımı resmen ona borçluyum. Bir de dikkat ediyorum son 1 yıldır yumurta yediğimde saçlarım aşırı inceliyor ki yumurtayı çok severim. Bırakınca bir haftada tekrar kalınlaşıp parlıyor ilginç bir şekilde. Bir de dermaroller kullanıyorum ayda bi iki kez falan. Kendi yaptığım kantaron yağını sürerek dermaroller yapınca çok fark ediyor çünkü ikisi de kan akışını hızlandırmak için. Kantaron yağı zaten başlı başına bir mucize.
Size ne iyi geliyor, ne gelmiyor önce onları bir anlayın. Mezoterapi düzenli yapılmazsa işe yaramıyor bir de o spreyleri bırakınca iki kat dökülmeye sebep oluyor ben hiç kullanmadım kalanları da riske atamam.
Canım aynı sorunu kuzenim yaşadı malesef en sonunda hiç saçı kalmadı kendisi Kocaelide yaşıyor İstanbulda Kocaelide bir coo doktora gitti bir çözüm bulamadı en son Gaziantepte bir profesör buldu ona. Geldi şimdi saçları çıktı dökülme bittiMerhaba arkadaşlar. Genetik erkek tipi saç dökülmesi yaşıyorum çok uzun zamandan beri. 27 yaşındayım. Fakat son 1.5-2 yıldır özellikle saçım daha fazla dökülüyor. Elimi attığım anda avuç avuç dökülüyor. Tepe bölgesinde çok ciddi açılmalar var. Saç yok resmen o kısımlarda. Zaten saçım çok çok azaldı. Böyle giderse tüm saçımı kaybedeceğim Şu an takibinde olduğum bir doktorun vermiş olduğu spreyleri düzenli kullanıyorum. Biotin takviyesi alıyorum. Market şampuanları yerine yine doktorun vermiş olduğu bitkisel şampuanı kullanıyorum. (Tahlillerimde hormonla alakalı bir sorun çıkmadı. Düzenli regl oluyorum, son iki aydır reglim çok kısa sürüyor. Kadın doğuma gittiğimde ultrason ve tahlillerde sorun olmadığını söyledi. ) Mezoterapi yaptırdım fakat saçımın parlaklığını, canlılığını bir nebze arttirsa da dökülmelere hiç etkisi olmadı. Şu an tepe kısmımda çok büyük açıklıklar var.
Yada başka birşey tetikliyorda olabilir dökülmeyi,iyi bir doktor bulup daha detaylı bir araştırmada yapılabilir.Birkaç yıl önce böbrekte taş çıkmıştı o süreçte böbrekle alakalı başka bir rahatsızlık çıkmamıştı. Yakın zamanda da bildiğim kadarıyla bir sorunum yok.
Umarım..
Canım tıbbi olarak çok hakim değilim. Geçmiş olsun . Ama benimde doğumdan sonra çok ciddi bı saç dokulmem vardı. Annemin tavsiyesiyle biberiye demleme usulü yapıp içine de 3 5 tane karanfil attım. Soğutup fisfisli şişeye alıp kullanmaya başladım 2 ay oldu yaklaşık. Atıyorum 200 tel dokuluyorsa şuan ,20 tane bile dokulmuyor . Çok çok memnunum. Duş sonrasi sıkıyorum . Sende bır dene istersen . Bu arada karanfil tek başına daha önce yanlarda acilmalarim vardı kullandım ve mucizevi bir şekilde küçük saçlar çıktı
Biberiye yazan epey olmuş. Açıkçası kalan saçlara da zarar veririm korkusuyla bakım yağlarından uzak duruyordum ama alıp deneyeceğim. Aktardan mı temin ettiniz ya da hangi markayı aldınız?Ben biberiye yağını yabancı youtuberlarda gördüm. Bir de biberiyeyi kaynatıp suyunu fısfıslı bir şişeye koyup günlük saç diplerine uyguluyorsun. Ona da daha yeni başladım. Ama cidden işe yarıyor. Hepsinden önce d vitaminine son zamanlarda baktırmadıysan baktırmanı tavsiye ederim.
Merhaba geçmiş olsun geçenlerde youtubeta bir video denk gelmişti onu paylaşayım belki faydası olur.Merhaba arkadaşlar. Genetik erkek tipi saç dökülmesi yaşıyorum çok uzun zamandan beri. 27 yaşındayım. Fakat son 1.5-2 yıldır özellikle saçım daha fazla dökülüyor. Elimi attığım anda avuç avuç dökülüyor. Tepe bölgesinde çok ciddi açılmalar var. Saç yok resmen o kısımlarda. Zaten saçım çok çok azaldı. Böyle giderse tüm saçımı kaybedeceğim Şu an takibinde olduğum bir doktorun vermiş olduğu spreyleri düzenli kullanıyorum. Biotin takviyesi alıyorum. Market şampuanları yerine yine doktorun vermiş olduğu bitkisel şampuanı kullanıyorum. (Tahlillerimde hormonla alakalı bir sorun çıkmadı. Düzenli regl oluyorum, son iki aydır reglim çok kısa sürüyor. Kadın doğuma gittiğimde ultrason ve tahlillerde sorun olmadığını söyledi. ) Mezoterapi yaptırdım fakat saçımın parlaklığını, canlılığını bir nebze arttirsa da dökülmelere hiç etkisi olmadı. Şu an tepe kısmımda çok büyük açıklıklar var.
Ben de şuan bu formülü yazacaktım kanser hastası bir yakınımız evde yatalaktı vefat edeceği de belliydi çok hastaydı çünkü saçlarını çok seviyordu ve kanser olduğuna değil saçlarının dökülmesine üzülüyordu bunu da bize bir eczacı söylediBir formül biliyorum ama faydasını görür müsünüz, inanın görmenizi umut ederek yazıyorum
Bepanthen+Bemiks+Evigen ampulleri şampuana kırın banyoda iyice ovun. Düzelme oluyor birkaç arkadaşım güçlenme yaşadı,kendi babamın da tepesi dökülüyordu yerine geldi umarım faydası olur.
geçmiş olsun mutlaka göz gezdirin. kellikten dönmüş erkekler bile var. bir de benim tavsiyem iyi bir doktora gidin trikilog özellikle. saç önemli. saçın 6-7 yıllık bir döngüsü var. muhtemelen o döngüde dökülme evresi sizin. vitaminler eksikse prp etki etmezDenk gelmemiştim daha önce bakacağım mutlaka, çok sağ olun.