Merhaba arkadaşlar. Genetik erkek tipi saç dökülmesi yaşıyorum çok uzun zamandan beri. 27 yaşındayım. Fakat son 1.5-2 yıldır özellikle saçım daha fazla dökülüyor. Elimi attığım anda avuç avuç dökülüyor. Tepe bölgesinde çok ciddi açılmalar var. Saç yok resmen o kısımlarda. Zaten saçım çok çok azaldı. Böyle giderse tüm saçımı kaybedeceğim
Şu an takibinde olduğum bir doktorun vermiş olduğu spreyleri düzenli kullanıyorum. Biotin takviyesi alıyorum. Market şampuanları yerine yine doktorun vermiş olduğu bitkisel şampuanı kullanıyorum. (Tahlillerimde hormonla alakalı bir sorun çıkmadı. Düzenli regl oluyorum, son iki aydır reglim çok kısa sürüyor. Kadın doğuma gittiğimde ultrason ve tahlillerde sorun olmadığını söyledi. ) Mezoterapi yaptırdım fakat saçımın parlaklığını, canlılığını bir nebze arttirsa da dökülmelere hiç etkisi olmadı. Şu an tepe kısmımda çok büyük açıklıklar var.
Başka rahatsızlıklarım olmasına rağmen şu an kafama taktigim tek şey bu. Psikolojimi, tüm hayatımı etkiliyor aynaya bakmak istemiyorum artık.
Benzer durumu yaşayıp işe yarar bir yöntem/tedavi bilen veya doktor önerisi olan varsa yazabilir mi lütfen?