Artık Patlıyorum, bu nedir ya?

Önceki konunu hatırlıyorum..

Hani öğrencilik, sınavlar dersler, evet bir insanın çalışması gerekiyorsa randevularını iptal etmesi gayet normal ama...

Bu arkadaş, boş vaktinde senin yerine pikniklere gitmiş
Havuza gitmiş
Diğer arkadaşlarıyla gezmiş tozmuş
Başka aktiviteler yapmış
Ama bi senle buluşmamış. Sözleşmelerinize- ayarlamanıza rağmen.

Kendi bilir madem buluşmak istemiyor, buluşmasın. Sende ısrar etme boşuna, bi kere de kendi demek istesin gidelim gezelim vs diye. Yoksa totosunu kaldırmaktan başka birşey yapmamış olursun sen istedikçe. Sana değer vermeyene değer vermeyeceksin..

Mesela benim de bir arkadaşım vardı, benim sınavlarım çok fazla olurdu ama anlayış göstermezdi o, o ayrı. Ben sınavım için buluşmam ama, başkalarıyla buluşmak için (boş vaktimde) yakın arkadaşımla buluşmamazlık asla etmedim. Normali de budur.

Seninkini boşver bi süre, bakalım msj atcak mı atmayacak mı, yoksa swarmdan çekinler yapıp da senle gezmek istemeyecek mi-isteyecek mi? Ancak zamana bırakarak, birşey yapmadan anlayabilirsin.

Ben bundan sonra takmayanı takmıyorum,gerçekten,kendi bilir beni düşünmeyeni ben niye düşüneyim:KK14:sende takma,o zaten seni yakın görüp vakit geçirmek istemiyor ki

Bir atasözümüz vardır çok severim Çağrıldığın yere erinme çağrılmadığın yere görünme diye..Sen değer vermişsin ama o kıymet bilmemiş .Belli ki görüşmek istemiyor sende görüşme bence..

Daha önceden bir konu açmıştım bu arkadaşımla ilgili, buluşmayı sürekli erteleyen derslerini bahane eden ama ders çalışıcam dediği hafta arkadaşlarıyla pikniğe giden gezen birisi. Ha bir de sürekli kendini övmesi var ki ona hiç girmiyorum. Konunun linki şurda, merak edenler için
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/uzaktan-yakin-arkadas.843374/

Bunları hep görmezden gelmeye çalıştım, o kadar yıllık arkadaşım herkesin arasında böyle sorunlar olur dedim ama demin yaşadığım olaydan sonra artık kayışı koparıyorum. Samimiyeti en aza indiricem. Buraya sinirimi sizinle paylaşmak için geldim.

Taa geçen haftadan sözleşmiştik, malum bir haftalık tatil başlıyor ve bu arkadaş da çok meşgul ya görüşemiyoruz pek. Çarşamba günü okul çıkışı buluşacaktık. Tabi ki işi çıktı, bir arkadaşın doğumgününü kutlıycaz dedi, ayıp olur falan dedi. Tamam dedim sorun etmedim, perşembe buluşuruz diye anlaştık. Sonra bir kaç gün sonra aradım işte ya perşembe napsak benim aklımda şunlar şunlar var falan diye, dedi ki ya benim ders çalışmam lazım dersler çok yoğun ders çalışabilmek için tek şansım bu bir haftalık tatil, eğer iyi çalışırsam o gün akşam çıkabiliriz dedi, yine tamam dedim. Çıkacağımız yer de evin önü yanlız.

Demin dedim işte kaçta çıkayım ben, aldığım cevap şu ya ben dün havuza gittim de hemen yattım ders çalışamadım pek, artık ben de patladım dedim ki, kusura bakma ama havuza giderken dersin yok muydu? Havuzda mı ders çalıştın dedim. Para veriyomuş oraya zayıflaması lazımmış.

Gerçekten çok sinirlendim ya, bir daha konuşmak bile istemiyorum, enayi yerine koyuyor resmen. Bir kere olsa neyse bu kaçıncısı sayamadım.

Ee bizden ne istiyosun?

gel bana derdim gelmezdi buluşalım derdim bilmem nere gidicem derdi benle hariç herkesle görüşürdü beni çağırdıgın da hiç sevmediğim komşusunu da çağırırdı halbuki ben başbaşa olacağımızı sanırdım sonrasında 6-7 ay konuşmadım kendisi ile en son konuşmaya başladım ama onda da o aradı konustum o mesaj yazdı cvpladım o buluşalım dedi gittim ama asla ve asla ben aramadım buluşalım demedim bazen gitmedim bir şeyler uydurdum en son bana geldiğinde bende onun gibi komşumu çağırdım :KK70: ne yaptıysa aynısını ona yaptım :KK70:
Ben de aynısını yapıyorum şu andan itibaren, tek sorunumuz da bu değil ayrıca son damla oldu ama artık.

Sen niye o kizla muhattap oluyosun ki? Seninle ilgilenmeyen bir arkadasin sürekli ders caliscam deyip buluşmaya erteleyen kişiyi birak.
Birakirsan yeni arkadaş bulursun dünyada bi tek o mu var yani.
Kusura bakma seninle arkadaşlık da edemiycem de yalan söylemiş havuza gitmiş EE napcaksin. Uzuluuosun buraya yaziyon bosveeerr kizim salla gitsinnn
Çok çok ÇOK haklısınız, herkes için iyi düşünmek de bir yere kadar dimi, sürekli yok onu demek istememiştir, yok bunu demek istememiştir diye iyi niyetli düşündüm.

Suç sende, seni defalarca ekmiş bir insana benim için önemlisin mesajı vermişsin , kız senle görüşmek istemiyor bu kadar net bişeyi Nasıl görmezsin, özledim falan ayaklarına inanma, yapacağın çok net, silip bi daha hiç iletişime geçmeyeceksin
İletişimi tamamen koparmıycam ama kesinlikle ben konuşma çabasına içine girmem artık, bişey sorarsa cevap veririm bu kadar bundan sonra

Arama ya insan mı yok???
:KK43:

Siz niye diretiyorsunuz onu anlamadım ben ?
İşte iyi niyetimden, benimle görüşmek istemiyo olamaz ya cidden işi çıkmıştır öyle olmuştur şöyledir vs diye düşündüm hep, çok safmışım

Önceki konunu hatırlıyorum..

Hani öğrencilik, sınavlar dersler, evet bir insanın çalışması gerekiyorsa randevularını iptal etmesi gayet normal ama...

Bu arkadaş, boş vaktinde senin yerine pikniklere gitmiş
Havuza gitmiş
Diğer arkadaşlarıyla gezmiş tozmuş
Başka aktiviteler yapmış
Ama bi senle buluşmamış. Sözleşmelerinize- ayarlamanıza rağmen.

Kendi bilir madem buluşmak istemiyor, buluşmasın. Sende ısrar etme boşuna, bi kere de kendi demek istesin gidelim gezelim vs diye. Yoksa totosunu kaldırmaktan başka birşey yapmamış olursun sen istedikçe. Sana değer vermeyene değer vermeyeceksin..

Mesela benim de bir arkadaşım vardı, benim sınavlarım çok fazla olurdu ama anlayış göstermezdi o, o ayrı. Ben sınavım için buluşmam ama, başkalarıyla buluşmak için (boş vaktimde) yakın arkadaşımla buluşmamazlık asla etmedim. Normali de budur.

Seninkini boşver bi süre, bakalım msj atcak mı atmayacak mı, yoksa swarmdan çekinler yapıp da senle gezmek istemeyecek mi-isteyecek mi? Ancak zamana bırakarak, birşey yapmadan anlayabilirsin.
Ben de seni hatırlıyorum :)
Geçen bu konuyu çıtlattım, dedim ki en sinir olduğum şey bana işim var diyen insanın başkalarıyla gezmesidir. Ay ben de çok sinir olurum asla yapmam yaa falan dedi bi de yüzsüzce. Zaten derslerim başımdan aşkın, bir süre kendimi derslerime vericem, kimseyi düşünmiycem.

Ben bundan sonra takmayanı takmıyorum,gerçekten,kendi bilir beni düşünmeyeni ben niye düşüneyim:KK14:sende takma,o zaten seni yakın görüp vakit geçirmek istemiyor ki
Çok çok değer verdiğim biriydi, o yüzden bu kadar uzadı aslında, başka biri olsaydı çoktan bitmişti.

Görüşmek istemediği o kadar aşikar ki ısrar etmeyin
Bence de, teşekkür ederim

Bir atasözümüz vardır çok severim Çağrıldığın yere erinme çağrılmadığın yere görünme diye..Sen değer vermişsin ama o kıymet bilmemiş .Belli ki görüşmek istemiyor sende görüşme bence..
Çok güzel demişler, ben kızınca en son mesaj attı, dersimi çalıştım hadi gel çıkalım diye, sen kızıyosun diye hızlandım bak diyor bir de. Madem yetişiyor o zaman niye bana bahane buluyorsun. Kendi kendini ele verdi resmen

En sevmediğim insan tipi değer veriyor mu vermiyor mu belli diil. Hem sallamıyo sizi hemde samimi konusuyor. Ben olsam kendi taktiğini uygulardım ona. Bidaki sözleşmenizde büyük ihtimalle buluşacaksınız. Tam buluşucağınız saate yakın bi zamanda işim çıktı diyin. Görsün bakalım umursanmamak nasıl oluyor. Böyle davrandıkça daha kıymetli olursunuz

En sevmediğim insan tipi değer veriyor mu vermiyor mu belli diil. Hem sallamıyo sizi hemde samimi konusuyor. Ben olsam kendi taktiğini uygulardım ona. Bidaki sözleşmenizde büyük ihtimalle buluşacaksınız. Tam buluşucağınız saate yakın bi zamanda işim çıktı diyin. Görsün bakalım umursanmamak nasıl oluyor. Böyle davrandıkça daha kıymetli olursunuz
nefis bir taktik:)
insanlar kendini bir halt zannediyor söz tutmadıkça
sözünde durmak imandan dır bunu bir bilseler

X