Artık Patlıyorum, bu nedir ya?

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
26
Daha önceden bir konu açmıştım bu arkadaşımla ilgili, buluşmayı sürekli erteleyen derslerini bahane eden ama ders çalışıcam dediği hafta arkadaşlarıyla pikniğe giden gezen birisi. Ha bir de sürekli kendini övmesi var ki ona hiç girmiyorum. Konunun linki şurda, merak edenler için
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/uzaktan-yakin-arkadas.843374/

Bunları hep görmezden gelmeye çalıştım, o kadar yıllık arkadaşım herkesin arasında böyle sorunlar olur dedim ama demin yaşadığım olaydan sonra artık kayışı koparıyorum. Samimiyeti en aza indiricem. Buraya sinirimi sizinle paylaşmak için geldim.

Taa geçen haftadan sözleşmiştik, malum bir haftalık tatil başlıyor ve bu arkadaş da çok meşgul ya görüşemiyoruz pek. Çarşamba günü okul çıkışı buluşacaktık. Tabi ki işi çıktı, bir arkadaşın doğumgününü kutlıycaz dedi, ayıp olur falan dedi. Tamam dedim sorun etmedim, perşembe buluşuruz diye anlaştık. Sonra bir kaç gün sonra aradım işte ya perşembe napsak benim aklımda şunlar şunlar var falan diye, dedi ki ya benim ders çalışmam lazım dersler çok yoğun ders çalışabilmek için tek şansım bu bir haftalık tatil, eğer iyi çalışırsam o gün akşam çıkabiliriz dedi, yine tamam dedim. Çıkacağımız yer de evin önü yanlız.

Demin dedim işte kaçta çıkayım ben, aldığım cevap şu ya ben dün havuza gittim de hemen yattım ders çalışamadım pek, artık ben de patladım dedim ki, kusura bakma ama havuza giderken dersin yok muydu? Havuzda mı ders çalıştın dedim. Para veriyomuş oraya zayıflaması lazımmış.

Gerçekten çok sinirlendim ya, bir daha konuşmak bile istemiyorum, enayi yerine koyuyor resmen. Bir kere olsa neyse bu kaçıncısı sayamadım.

Suc sende

Kiz resmen görüsmek bulusmak istemiyor sen neden bukadar üstüne gidiyosunki ilaki bulusalim diye

Arama sorma görüsme bukadar...

Konuşurken öyle değil ama, ya seni çok özledim, buluşalım hemen vs hep bunları söylüyor bana, ama haklısınız suç kesinlikle bende. Şimdi atarı yaptım ya konuşma çabaları içinde, alakasız alakasız şeyler yazıyor bana. Hiç iplemedim ben de.

bende de vardı ondan birtane o nasıl bana davrandıysa şuan bende ona öyle davranıyorum benden iyisi yok şuanda :KK70: :KK70: :KK70: bi tarafları kalkmış indir de anlasın bir süre konusma görüşme işin oldugunu söyle geç karşıya

Bu arkadasin ayiptan haberi yok....
bosegec....
Kesinlikle, hayır bir de pişkin pişkin söylüyor ya. Bari konular bitmedi falan de
geç de olsa bunu yapmanız iyi bi şey
:KK62:

bende de vardı ondan birtane o nasıl bana davrandıysa şuan bende ona öyle davranıyorum benden iyisi yok şuanda :KK70: :KK70: :KK70: bi tarafları kalkmış indir de anlasın bir süre konusma görüşme işin oldugunu söyle geç karşıya
Konuşmuyorum artık zaten, şımarıklığını başkasına yapsın. Siz nasıl çözdünüz probleminizi?

Çok ısrarcısınız.

Planınızı ertelediyse o arasın bir daha, şu gün yapalım derse programım olmazsa yaparız deyin, ararsa ve canınız isterse gidin yanına.

Peşinden koşmuşsunuz.
Kendimi çok gurursuz hissediyorum şu an, bir de en yakın arkadaşım olacak güya. Şimdi sinirlenince farkettim gerçekten bizim ilişkimiz artık çöp olmuş

Kaç yaşındasın canım
en yakın arkadaşın falan ama. Ben kaç tane en iyi arkadaş dediğim insanla ilişkimi kesmiştim. Birileri çıkar hayatından, birileri girer. Bağlı kalmak zorunda değilsin bırak napıyosa yapsın.

Kendimi çok gurursuz hissediyorum şu an, bir de en yakın arkadaşım olacak güya. Şimdi sinirlenince farkettim gerçekten bizim ilişkimiz artık çöp olmuş

Dünya onların etrafında döndüğü için en yakınlarını cepte görürler.
Siz her zaman ona ayak uydurursunuz nasılsa, diğer işlerini halleder, size sıra geç gelir.

En yakın arkadaş olacak biri değil.

Belki görüşmek istemiyordur ya da sana zaman ayırmak istemiyordur. Sen böyle ısrarla görüşüyor muyuz nereye gidiyoruz diye peşinde dolanırsan tabii seni sürekli red eder. Arkadaşında olsa biraz gurur yapmalısın bence. Arkadaşlıkta bir yere kadar.

Kesinlikle, hayır bir de pişkin pişkin söylüyor ya. Bari konular bitmedi falan de
:KK62:
Konuşmuyorum artık zaten, şımarıklığını başkasına yapsın. Siz nasıl çözdünüz probleminizi?

gel bana derdim gelmezdi buluşalım derdim bilmem nere gidicem derdi benle hariç herkesle görüşürdü beni çağırdıgın da hiç sevmediğim komşusunu da çağırırdı halbuki ben başbaşa olacağımızı sanırdım sonrasında 6-7 ay konuşmadım kendisi ile en son konuşmaya başladım ama onda da o aradı konustum o mesaj yazdı cvpladım o buluşalım dedi gittim ama asla ve asla ben aramadım buluşalım demedim bazen gitmedim bir şeyler uydurdum en son bana geldiğinde bende onun gibi komşumu çağırdım :KK70: ne yaptıysa aynısını ona yaptım :KK70:

Sen niye o kizla muhattap oluyosun ki? Seninle ilgilenmeyen bir arkadasin sürekli ders caliscam deyip buluşmaya erteleyen kişiyi birak.
Birakirsan yeni arkadaş bulursun dünyada bi tek o mu var yani.
Kusura bakma seninle arkadaşlık da edemiycem de yalan söylemiş havuza gitmiş EE napcaksin. Uzuluuosun buraya yaziyon bosveeerr kizim salla gitsinnn

Suç sende, seni defalarca ekmiş bir insana benim için önemlisin mesajı vermişsin , kız senle görüşmek istemiyor bu kadar net bişeyi Nasıl görmezsin, özledim falan ayaklarına inanma, yapacağın çok net, silip bi daha hiç iletişime geçmeyeceksin

X