artık pasif biri olmak istemiyorum ne yapmalıyım?

Evlenince ben de pasifleşmiştim ama kullandılar bu durumu. Sen de silkelen kendine gel kimseye kendi naifligini kullandırma. Onlar senin kadar düşünmüyor insanların kırılmasını .
işte ben sirkelenmek istiyorum ya.
eskiden kolay kırardim kişileri öle rahattim evlendim pasiflettim sevemedim bunu eski halime dönemiyorum bana yapıştı kaldi öle.

uzulme arkadasim allahtan gelen bisey bu.kimseninde ne olacagi belli degil.karsindaki seni uzuyorsa sende uz.hic sonradan onu deseydim bunu deseydim deyip kendinle konusup zihnini mesgul etme.inan cvp verdiginde daha da degerin artacak

Seni ezemeyince öyle derler bırak desinler kimse kimseyi ezemez hak ederse lafını da alacak hak ediyorsa bal söz de tadacak
ezilmemeli.. ezik olmak da istemiyorum insanlar ezik kişileri öle bi güzel lokma atiyo...
artık bende duyduğum anda laf sokasim geliyo geç kaliyorum bu duruma.

Bir şey yapmaya gerek Yok ezildikçe ezmeyi hayat acı tecrübelerle öğretiyor siz pasif ve mutlu günlerinizin tadını çıkarın :)

laf sokuyorlar herşeyi.. bende bana kötü laf söleyene bi tokada yapıştırasim geliyo. geç kaldiğim için içimde kaliyo.. sıkıldım.

bende cok sessizdim.baktim eziliyorum cvp vermeye basladim.sjmdide cirkefim

Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hesabı :) onlara yaranıp salak olacağıma kendi içimde mutlu olurum adın çirkef olsun varsın takma

mesela eşime çok özeniyorum
eşim asla kendini ezdirmez.. çok da kin tutar..öle olamadim gitti bana diyo kendini ezdirme diye..
uyguladim da boş yararlanamadim gitii

işte ben sirkelenmek istiyorum ya.
eskiden kolay kırardim kişileri öle rahattim evlendim pasiflettim sevemedim bunu eski halime dönemiyorum bana yapıştı kaldi öle.

Genelde söyledikleri şeyleri biliyorsundur tekrar ederler. Bunlara uygun cevaplar bul mesela gidince aklında hazır olsun. Ilk önce hazırladıklarını kullan .Sonraki zaman açılırsın kendine şaşırırsın nasıl aklıma geldi diye :)

eşim asla kendini ezdirmez.. çok da kin tutar..öle olamadim gitti bana diyo kendini ezdirme diye..

ne güzel esin den örnek al. eski konularin da okudum 4 yillik bi evlilik, coktan bazi huylarini kapman gerekti..
bi arkadas yukarida kitap, film vs tavsiye etmis.. bu da olabilir belki öyle acilirsin ?

uzulme arkadasim allahtan gelen bisey bu.kimseninde ne olacagi belli degil.karsindaki seni uzuyorsa sende uz.hic sonradan onu deseydim bunu deseydim deyip kendinle konusup zihnini mesgul etme.inan cvp verdiginde daha da degerin artacak
üzülmek de istemiyorum güçlü kadin olmak istiyorum KK de güçlü kadinlara çok özeniyorum..

neguzel esin arkandaymis daha ne istiyosun.benim esimdr birsey oldugu zaman ilk once karsi tarafi bir tutardi.ben uzuldugjmle kalirdim.simdi ona solemiyorum bile cvp vermem gerkirse kendim veriyorum

Kendi adına konuş , gayet aktifim :)) fazlaca hem de ..bu benim karakterimle alakalı ama ..Babam hep "küçükken de böyleydin ,sana birşey söylemeye çekinirdi insanlar " derdi :))) ben sessiz kalamıyorum ,hele haksızlık varsa 10 kaplan gücüne ulaşıyorum ,gözlerimden ateş şaçıyorum :)tabiki fiziki zarar yok ama olsa daha iyi olur dedirtiyorum :) önemli olan anında tepki verebilmek ve çekinmemek..

insan anasinin evinde birsey bilmiyormusyaa.evlendigimden beri ne insanlar geldi gecti hayatimdan.simdi kimseye ihgiyac bile duymuyorum.

Aynen ne entrikalar ne dolaplar sanırsın dizi setindeyiz
Evimde kafa dinlemek gibisi yok. Şimdi gel diye beni arıyorlar cevabım ise bakarız vs :)

neguzel esin arkandaymis daha ne istiyosun.benim esimdr birsey oldugu zaman ilk once karsi tarafi bir tutardi.ben uzuldugjmle kalirdim.simdi ona solemiyorum bile cvp vermem gerkirse kendim veriyorum

Benimki de öyleydi , şimdi kısa cevap verip susturur çok saçma konuşanı ama geçen benden geçti ben yıprandım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…