• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık pasif biri olmak istemiyorum ne yapmalıyım?

sölemek istiyorum işitme kaybım olduğum için geç anliyorum sölenenleri...
ama şu ki hemen cevaba yapışmak istiyorum. konuşuyorum sadece duymuyorum.. çok şükür sağlığım yerinde.
kendimi geliştircem ama nasıl olucak.
İşitme kaybın siddet kaynaklı mi

hayir demeyi cok gec ogrendim.keske oncedende dihebilseydim

Ona ben de çok yanıyorum ama insanlar sinsi. Allah kötü insanları bildiği gibi yapsın diyorum. Gözümün önünde bir örnek var bana çektirdi ama Allah da ona öyle dertler verdi şimdi kendi derdinden benimle uğraşamaz oldu. Darısı hayatımdaki diğerinin başına diyorum maalesef.

ne güzel esin den örnek al. eski konularin da okudum 4 yillik bi evlilik, coktan bazi huylarini kapman gerekti..
bi arkadas yukarida kitap, film vs tavsiye etmis.. bu da olabilir belki öyle acilirsin ?
evet çok şükür 4 sene geçti..
kaynanamla altlı üstlüyüm..
sık sık görmüyorum. kayınvalidemle 4 yılda bi- iki kere kavga etmişliğim var. sonrasinda iyiyim ben iyi davraniyorum saygılıyım. kötü bişey demedim lohusa sorunu yüzünden ettim sadece kv ile...
bana söleyemiyo oğluna sölüyo çünkü duymadığm için yanlış anladığım için... oğlu da tercüme ediyo:)
işe gidiyorum geliyorum sürekli evde degilim.. :)

evet çok şükür 4 sene geçti..
kaynanamla altlı üstlüyüm..
sık sık görmüyorum. kayınvalidemle 4 yılda bi- iki kere kavga etmişliğim var. sonrasinda iyiyim ben iyi davraniyorum saygılıyım. kötü bişey demedim lohusa sorunu yüzünden ettim sadece kv ile...
bana söleyemiyo oğluna sölüyo çünkü duymadığm için yanlış anladığım için... oğlu da tercüme ediyo:)
işe gidiyorum geliyorum sürekli evde degilim.. :)
kocanda niye soyluyoki kendi versin cevabini

Kendi adına konuş , gayet aktifim :)) fazlaca hem de ..bu benim karakterimle alakalı ama ..Babam hep "küçükken de böyleydin ,sana birşey söylemeye çekinirdi insanlar " derdi :))) ben sessiz kalamıyorum ,hele haksızlık varsa 10 kaplan gücüne ulaşıyorum ,gözlerimden ateş şaçıyorum :)tabiki fiziki zarar yok ama olsa daha iyi olur dedirtiyorum :) önemli olan anında tepki verebilmek ve çekinmemek..
işte ben böle kadinlara gerçekten özeniyorum.:)

işte ben sirkelenmek istiyorum ya.
eskiden kolay kırardim kişileri öle rahattim evlendim pasiflettim sevemedim bunu eski halime dönemiyorum:KK43: bana yapıştı kaldi öle.
Baski mi gordun evliliğinde, konuştuğunda tepki mı aldın ki değiştin

kocanda niye soyluyoki kendi versin cevabini
ben anlamiyorum diye yapıyo oğluna sölüyo hiç oturup muhabbet etmişliğim yok kv ile.. beni bişey saniyo galiba...
bagirarak anlatiyo bana duyysun diye:D
eşim deyince anliyorum onlar diyince anlamiyorum konuşmalari şiveli. :)

Baski mi gordun evliliğinde, konuştuğunda tepki mı aldın ki değiştin
evlendim tüm sosyal hesaplarimi kapattım...
sosyal hesaplarla daha aktif biriydim... eşim istemiyordu kendi de kapattı... kullanmiyoruz...
bi yere çikmiyorum çikamadim eşim ilk zamanlarda baski yaptı sora güvenini kazandiktan sora artık yapmıyo. o yüzden değişmiş olabilirim. artık aktifleşmek istiyorum nasıl yapmam lazim.

ben anlamiyorum diye yapıyo oğluna sölüyo hiç oturup muhabbet etmişliğim yok kv ile.. beni bişey saniyo galiba...
bagirarak anlatiyo bana duyysun diye:KK70:
eşim deyince anliyorum onlar diyince anlamiyorum konuşmalari şiveli. :)
bosver arkadasim hic takma ne uzuyosun kendini.esinede soyle olumsuz seyleri solemesin sana.dikkate alma daha cok catlarlar

Ona ben de çok yanıyorum ama insanlar sinsi. Allah kötü insanları bildiği gibi yapsın diyorum. Gözümün önünde bir örnek var bana çektirdi ama Allah da ona öyle dertler verdi şimdi kendi derdinden benimle uğraşamaz oldu. Darısı hayatımdaki diğerinin başına diyorum maalesef.
eden bulur

bosver arkadasim hic takma ne uzuyosun kendini.esinede soyle olumsuz seyleri solemesin sana.dikkate alma daha cok catlarlar
çatliyolar ne diyosun:D
benden herşeyi beklediler ama yapmadim...:)
balık baştan kokacagini bildim..
mesafeli böle iyi davranmaya devam:)
kaynanam çook olumsuz söledi.. yeri geldi mi taktim yeri gelmedi mi takmadim..

Benim mesajıma cevap vermediniz ama bu halinizi kitap okumamaya daha çok bağlıyorum şuan.
Burada bile cümle kuramıyorsanız, normalde de kuramıyorsunuzdur.

Neysem oyum, içim dışım birdir. Kalbim ne diyosa ağzımdan da o çıkar. Pat pat söylerim, kimseden çekinmem... Aslında iyi bişey mi bilemiyorum walla.

%75 Karakter meselesi.
%25 kendini geliştirmek.
Hazır cevap olmak istiyorsanız bol bol okuyun, yabancı dizi/film izleyin :)
karakterim evlenmeden önce aktif biriydim.. evlendim pasiflettim.
ben filmlerde daima altyazılı izlerim çünkü anlayamiyorum.. eşime soruyorum okusana altyazıyı diyo:D

Ben de öyleydim ne zaman ki sağlık elden gitmeye başladı o zaman dedim ki değişme zamanı. Artık eşim de dahil kim ne derse yerine göre cevap veriyorum ama en iyisi o ruhsuz, dengesiz ve hasta insanlardan uzak durmak. Yani olabildiğince.
Öyle kişilerin olduğu ortamda tetikte olmayı öğretti bana hayat..
Aynı şeyleri yaşamış biri olarak zararın sadece bana dokunduğunu anladığımda kendim için değiştim. Bazen değişmek hayatın devamı için şart.

Merhaba KK nin akıllı güzel kadinlari... :KK36:
burada aktifiz... ama kendimize göre pasifiz... bunu belirtmerk için yaziyorum.
aktif dobra içinden geldiğine söleyebilen kadinlara özeniyorum...
burada farkli oluyo.. normal hayatimda aktif miyiz...
bişey sölemekten çekiniyorum bana bişey söleseler ezdirmeye çalışsalar bişey diyemiyorum.
susup kaliyorum. sonrada laf sölüyolar ben lafin bi tokadina yapışamiyorum...
sonradan aklima geliyo içimde kaliyo sonra içine kala kala büyüyor sisyorum..
çok sıkıldım ben durumdan bişeyi laf ettiklerinde bişey demediğimde sonradan aklima geldiklerinde...
ne yapmam lazim ya.. artık aktif dobra içten bir kadin olmak istiyorum...
yardimin için teşekkür ederim...:KK60:

tamamen kendine güvenle ilgili bir şey...

üniversiteye ilk gittiğimde o kadar korkak o kadar sessiz biriydim ki.... biri bişey söylese oturur ağlardım sadece :) farklı bir şehirde yalnız yaşamak yeni insanlar karaktersiz insanlarla tanışmak vs çok çok zordu... ama üniversitede çalışmaya başladım hem okula hem işe gidiyordum ailemin durumu iyiydi sırf aktif olmak için part time çalışıyordum, dans kursuna gittim tiyatroya gittim, tek başıma yurt dışına gittim 1 yıl orda staj yaptım okudum vs ve bütün bunlar beni kendine güvenen ayakları yer sağlam basan insanların ne olduğunu gözünden anlayan ve ona göre davranan biri yaptı...

fakat bana bu aşamalarda ilk yardımcı olan tiyatro oldu, daha sonra kendi ayakları üzerinde durma kendini sevme vs

Back
X