Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evlendim tüm sosyal hesaplarimi kapattım...
sosyal hesaplarla daha aktif biriydim... eşim istemiyordu kendi de kapattı... kullanmiyoruz...
bi yere çikmiyorum çikamadim eşim ilk zamanlarda baski yaptı sora güvenini kazandiktan sora artık yapmıyo. o yüzden değişmiş olabilirim. artık aktifleşmek istiyorum nasıl yapmam lazim.
aynen yalniz kaldığım için pasifleştim...
bide duymuyorum ne dedikleri anlamaya çalışıyorum dudaktan okuyorum hep.. bide ne diyosun diyorsun anlayabilmek için...
çalışıyorum kamu kurumda memurum..
beni ezmeye çalışıyorlar agzina kürekle vurasim geliyo kiişlere.. buna benzer bi konu vardi takip ettim...
engelli olduğum için duymuyor diyerekten ezmeye çalıştıklarina gel gör sinir....
onlara güçlü donra kadin olarak göstermek. adimi dedikodu çikartmak diye önlemeye çalışmak.. herşeyi paylaşmamak ( biliyosun işyeri dedikodu yerdir. dikkat etmeye çalışıyorum..
elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum aktif olmak istegim doğdu içime. yoruldum birine iletişim kurmaya çok ihtiyacim var.
Herkes hazir cevap olamaz
Yapiyla alakali biraz
Biraz da sivri zekalilikla
Sahsen gerektigi yerde hazir cevap bir insanim
Ama dedigim gibi gerektigi yerde
Saygimi korurum herzaman.
Zorlamayla olacak sey degil.
Ama sizr soylenen agir bir laf varsa karsinizdaki de muhatabinizsa aklinizda da soyleyecek birseyiniz varsa o an cekinmeyin soyleyin derim