bende cok sessizdim.baktim eziliyorum cvp vermeye basladim.sjmdide cirkefimSeni ezemeyince öyle derler bırak desinler kimse kimseyi ezemez hak ederse lafını da alacak hak ediyorsa bal söz de tadacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende cok sessizdim.baktim eziliyorum cvp vermeye basladim.sjmdide cirkefimSeni ezemeyince öyle derler bırak desinler kimse kimseyi ezemez hak ederse lafını da alacak hak ediyorsa bal söz de tadacak
işte ben sirkelenmek istiyorum ya.Evlenince ben de pasifleşmiştim ama kullandılar bu durumu. Sen de silkelen kendine gel kimseye kendi naifligini kullandırma. Onlar senin kadar düşünmüyor insanların kırılmasını .
uzulme arkadasim allahtan gelen bisey bu.kimseninde ne olacagi belli degil.karsindaki seni uzuyorsa sende uz.hic sonradan onu deseydim bunu deseydim deyip kendinle konusup zihnini mesgul etme.inan cvp verdiginde daha da degerin artacakbeni anladığı için teşekkür ederimevet çekiniyorum geç duyduğum için zor oluyor ama böle eziliyorum güçlü bir kadin olmak istiyorum.. kendimi engelli görmüyorum normal biri gibiyim..
cihaz kullaniyorum ama yanlış anliyorum çok zor bölece pasif biri oluyorum çok sıkıldım aktif karşısına cevap verebilen bir insan olmak istiyorum ama nasıl olucak bu.
ezilmemeli.. ezik olmak da istemiyorum insanlar ezik kişileri öle bi güzel lokma atiyo...Seni ezemeyince öyle derler bırak desinler kimse kimseyi ezemez hak ederse lafını da alacak hak ediyorsa bal söz de tadacak
laf sokuyorlar herşeyi.. bende bana kötü laf söleyene bi tokada yapıştırasim geliyo. geç kaldiğim için içimde kaliyo.. sıkıldım.Sonradan düşünmek yerine önceden düşün yani tetikte ol nasılsa laf çarpacak karşındaki eninde sonunda. Işitme kaybın da mühim değil, çok önemliyse bir daha söylesinler laf sokmayı biliyorlar bunu da tekrar ederler merak etme. Insanların bu kadar kötü olduğuna şaşırmayı bıraktım ben, hassas olma herkesin başına gelebilir ben de bazen yakınımda söyleneni duymuyorum. Çocukken bir sürü kulakla ilgili hastalık geçirmişim ondandır diyorum kaldı ki ben de kendimi bildim bileli ailede tartışma olurdu.
bende cok sessizdim.baktim eziliyorum cvp vermeye basladim.sjmdide cirkefim
evliilk pasifletti.acilirsin zamanla.evlilik insani.sekilden sekile sokuyor
işte ben sirkelenmek istiyorum ya.
eskiden kolay kırardim kişileri öle rahattim evlendim pasiflettim sevemedim bunu eski halime dönemiyorumbana yapıştı kaldi öle.
mesela eşime çok özeniyorum
eşim asla kendini ezdirmez.. çok da kin tutar..öle olamadim gitti bana diyo kendini ezdirme diye..
uyguladim da boş yararlanamadim gitii
üzülmek de istemiyorum güçlü kadin olmak istiyorum KK de güçlü kadinlara çok özeniyorum..uzulme arkadasim allahtan gelen bisey bu.kimseninde ne olacagi belli degil.karsindaki seni uzuyorsa sende uz.hic sonradan onu deseydim bunu deseydim deyip kendinle konusup zihnini mesgul etme.inan cvp verdiginde daha da degerin artacak
insan anasinin evinde birsey bilmiyormusyaa.evlendigimden beri ne insanlar geldi gecti hayatimdan.simdi kimseye ihgiyac bile duymuyorum.Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hesabı :) onlara yaranıp salak olacağıma kendi içimde mutlu olurum adın çirkef olsun varsın takma
laf sokuyorlar herşeyi.. bende bana kötü laf söleyene bi tokada yapıştırasim geliyo. geç kaldiğim için içimde kaliyo.. sıkıldım.
neguzel esin arkandaymis daha ne istiyosun.benim esimdr birsey oldugu zaman ilk once karsi tarafi bir tutardi.ben uzuldugjmle kalirdim.simdi ona solemiyorum bile cvp vermem gerkirse kendim veriyorummesela eşime çok özeniyorum
eşim asla kendini ezdirmez.. çok da kin tutar..öle olamadim gitti bana diyo kendini ezdirme diye..
uyguladim da boş yararlanamadim gitii
Üzülme bu üstesinden gelinebilir bir durum. Kendine zaman ver başaracaksın..ezilmemeli.. ezik olmak da istemiyorum insanlar ezik kişileri öle bi güzel lokma atiyo...
artık bende duyduğum anda laf sokasim geliyo geç kaliyorum bu duruma.
insan anasinin evinde birsey bilmiyormusyaa.evlendigimden beri ne insanlar geldi gecti hayatimdan.simdi kimseye ihgiyac bile duymuyorum.
hayir demeyi cok gec ogrendim.keske oncedende dihebilseydimAynen ne entrikalar ne dolaplar sanırsın dizi setindeyiz
Evimde kafa dinlemek gibisi yok. Şimdi gel diye beni arıyorlar cevabım ise bakarız vs :)
neguzel esin arkandaymis daha ne istiyosun.benim esimdr birsey oldugu zaman ilk once karsi tarafi bir tutardi.ben uzuldugjmle kalirdim.simdi ona solemiyorum bile cvp vermem gerkirse kendim veriyorum