Artık ondan soğuyorum

Tugbacanmn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2017
185
47
98
28
Boşanma konusu geçtiğinden beri artık sarılmak bile istemiyorum. Bana çok yabancı geliyor. (Eski konularımda ayrıntılar mevcut) boşanmayı aklıma yerleştirdim ve kendimi alıştırmaya çalışıyorum. Tek korkum daha öncesinde kötü bir ayrılık yaşadım ve aynılarının olmasından korkuyorum. Açacak olursam normal bir ayrılık olsun istiyorum, uğraştırmayan ve kötü bitmeyen. Süründürmeyen. Ailesinden kötü bir dönüş alacağım bunu biliyorum ama ondan böyle bir dönüş olsun istemiyorum. Konuşmayı nasıl yapacağımı bilmiyorum ve sonrasında neler yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bu durumu yaşayanlar ya da bilenler yardımcı olabilir mi? Bundan sonra ne yapmalıyım?

Boşanmak istiyorum diyip sebeblerınızı sunacaksınız Ama korkularınız olduğuna göre karşı taraf anlayışlı biri değil

Adam 2023'ten beridir kumar oynuyormuş, ailesi de bir zahmet kumarbaz oğlunun kabahatini bilsin, sussun. Benim erkek kardeşim var, gelinim olsa kardeşin kumar oynuyor dese savunacak halim yok. Elin kızına ne denir ki şu durumda? Sen çalış evi geçindir, kardeşim de kumarını oynasın mı diyeceğim?
Bir koca niye boşanır? Dövüyordur, aldatıyordur, kumarbazdır, sevgisizdir vs. Eee sizinki de kumar oynuyormuş işte, makul bir sebep var, durup dururken boşamak istiyor değilsiniz. Çekinmenizi anlamadım bu sebeple.

Back
X