Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elimdeki kitap biter bitmez alıp okucam çok teşekkür ederim. Bende kurtlarla koşan kadınları okumuştum o da içerik olarak aynı aslında tavsiye ederimKendimle ilgilenmeye karar verdiğim zaman karşıma çıkan bir kitaptan bahsetmek istiyorum.
" Burla Hatun - Sır ve Gölge "
Kitaptaki kadın karakterlerin hayatlarında mücadele ettikleri sorunları, kendilerinden bağımsız sorunları bile üstlenişleri sonrasında hayatlarına farklı yollarda yön verişleri oldukça etkiledi beni. Yazarın ismini savaşçı kadınları temsil eden bir isim.
Merhaba dün yorgunluktan hiçbir şey yapamadım. Nasılsın yol arkadaşım günün nasıl geçti neler yaptın?Bu arada dizi izlemek ve kitap okumak dışında birşey yapmadım. Eylem Abacı diye bir kadının egzersizlerini keşfettim. Yarın ona başlıyorum
Tabloda bir haftayı geride bıraktım sayılır ama kitap okumam o kadar az ki buna bir çare bulmam gerekli artık kendime günlük sayfa hedefi koymam gerekiyor sanırım.Hanımlar merhabalaaaar,
Artık kendime ilgi göstermek, kendimi sevmek ve kendimi geliştirmek istiyorum. Başkalarını yeterince düşünüp kendimi yıprattım. Burda neler yaptığımı paylaşacağım ama sizlerden de fikirler istiyorum. Aktiviteler kitaplar filmler belgeseller eğitimler aklınıza ne gelirse size iyi gelen sizi geliştiren buraya yazın lütfen ve benimle birlikte kendini geliştirmek isteyen tüm hanımları bu başlığa bekliyorum. Artık toksik biri olmaktan kurtulmak için hep birlikte kendimize yatırım yapalım.
Kendime aşağıdaki gibi zamanımı verimli geçireceğim bir günlük plan oluşturdum.
Başlangıç :18.08.2021
Günler Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Sağlıklı Beslenme Spor 20k adım+dans 45 dk leslie +13.400 adım 11K adım 10K adım 30 dk leslie + 1 saat yürüyüş + 12K adım 18K adım+15 dk leslie +40 dk yürüyüş Kitap Okuma yok Yok yok yok yok Meditasyon ön yargı meditasyonu Yok yok yok yok yok Film/Belgesel yok yok video izleme yok
Okuduğum Kitaplar
18.08.2021 The Book Of M
İzlediğim Diziler/Filmler/Belgeseller
18.08.2021 Mantarların gizemli dünyası
Yeşimin şifaevi diye aratırsan çıkar orda tüm podcastler.Bugün 10.345 adım atmışım. Çok yorucu bir gündü. Tamamen iş için koşturmaca.. Biraz kitap okuyup yatmayı düşünüyorum.
Bu arada @_Vera_ dün bahsettiğin podcastin adını söyler misin sabah dinlerim ben de
Dün kitap okudum. Antrenman yaptım. Dizi izledim. Bugünse aşı olduğum için egzersiz yapamayacağım. Dizi izliyorum. Sen napıyorsun?Merhaba dün yorgunluktan hiçbir şey yapamadım. Nasılsın yol arkadaşım günün nasıl geçti neler yaptın?
Bakayım ona sabah teşekkür ederimmm.Yeşimin şifaevi diye aratırsan çıkar orda tüm podcastler.
Adım sayın süper ben bugün hiçbir şey yapamadım kaç gündür 20 bin adıma yakındı adımlarım bugün aşırı halsizim
5 kg vermek istiyorum ama asla gitmiyorBakayım ona sabah teşekkür ederimmm.
Waow 20 bin çok iyiymiş
Ben 20 bin adım yürüsem ertesi gün yataktan çıkamam sanırım tebrik ediyorum seni
Gidecek dostum inanıyorum sana pes etmek yookk5 kg vermek istiyorum ama asla gitmiyor
Moralimi de bozmuyor değil ama vercem inşşşş
Zaten birden 20K adım atmak imkansız bende kendimi yürüyüşe alıştırdım diğer sporlar zor geliyor yapamıyorum
Boyun ve kilon kaç5 kg vermek istiyorum ama asla gitmiyor
Moralimi de bozmuyor değil ama vercem inşşşş
Zaten birden 20K adım atmak imkansız bende kendimi yürüyüşe alıştırdım diğer sporlar zor geliyor yapamıyorum
157 boyum 66 kilom ah ah ne şişkoyum beeenBoyun ve kilon kaç
merhabaa nasıl oldun aşının yan etkileri geçti mi? Podcastleri beğendin mi bende dinleyeyim miAşı yapılan kolum ağrıdığı için antremanı erteledim. Şu an Alfred Adlerın insanları tanıma sanatını okuyorum. Sabah da psikolog Tülay Kök'ün podcastini dinledim
Tülay Kök,psikoloji bilmeyene bile psikoloji öğretir. Gündelik örnekler veriyor, insanın yaşamında ihtiyacı olan şeyleri anlatıyor. Kendine dair de çözümler bulacaksın. Aşının yan etkisi geçti bugün. Spora devam edeceğim. Ben de aşağı yukarı seninle aynı boy ve kilodayım 160 a 63 kilo. 57 kiloya kadar indim ama sürdürebilir bir diyet olmadığı için geri kilo aldım. Şimdi uzun zamana yayarak ilerlemeye çalışıyorum157 boyum 66 kilom ah ah ne şişkoyum beeen
merhabaa nasıl oldun aşının yan etkileri geçti mi? Podcastleri beğendin mi bende dinleyeyim mi
Beğendin mi peki?Dün Yeşim'in Şifa evi podcastinden birkaçını dinledim ama yolculuğa pek uygun değilmiş uykumu getirdi Gece uyumadan önce dinlemek daha etkili olur diye düşünüyorum, birde öyle deneyeceğim.
Bugün de Tülay Kök'ün Sınırlar serisini dinlemeye başladım.
Evet ben zaten daha önce youtubeda birkaç videosunu izlemiştim ama podcastlerine sen yazınca baktım. Teşekkürler hatırlattığın içinBeğendin mi peki?