- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 35.157
Seninle 4.takımdan tanışıyoruz aslında. Kilo vermek kendime dikkat etmek bana iyi geliyor. Bu hafta hiçç kilo veremedim. Bir liste atayım sana bunda biraz karbonhidratı azaltıp yerine protein ekleyerek ilerlemeyi düşünüyorumTülay Kök,psikoloji bilmeyene bile psikoloji öğretir. Gündelik örnekler veriyor, insanın yaşamında ihtiyacı olan şeyleri anlatıyor. Kendine dair de çözümler bulacaksın. Aşının yan etkisi geçti bugün. Spora devam edeceğim. Ben de aşağı yukarı seninle aynı boy ve kilodayım 160 a 63 kilo. 57 kiloya kadar indim ama sürdürebilir bir diyet olmadığı için geri kilo aldım. Şimdi uzun zamana yayarak ilerlemeye çalışıyorum
Sana uygun olursa sende denersin istersen.
Ne güzel ben hala kitap okuyamadım şimdi kitabımı açıyorum okumaya geçiyorum bugün neler yaptın nasıl geçti gününBugün sadece kitap okuyup,dizi izledim.
Kesinlikle gece uyumadan dinlemek lazım yoksa uyku getiriyor. İyi yolculuklar dilerim gerçi yoktan gitmişsindir ben geç gördüm mesajlarıDün Yeşim'in Şifa evi podcastinden birkaçını dinledim ama yolculuğa pek uygun değilmiş uykumu getirdi Gece uyumadan önce dinlemek daha etkili olur diye düşünüyorum, birde öyle deneyeceğim.
Bugün de Tülay Kök'ün Sınırlar serisini dinlemeye başladım.