Artık kendime ilgi göstermek istiyorum.

Bireysel diyet listesi mi yapıyorsunuz? Bilmediğim için soruyorum
Evet herkes kendi diyetini uyguluyor gün sonunda şunu şunu yedim şu kadar spor yaptım şu kadar su içtim diyoruz. Fazla yediğimiz bişey varsa takım arkadaşlarımız uyarıyor ufak spor cezaları veriyor. Gruba karşı kendimi sorumlu hissediyorum o yüzden kaçamaklarım minimuma düştü düzenli spora başladım ben çok faydasını gördüm

Konunuz çok güzel .Biraz kendinizden bahsedermisiniz?Bu grubu açma amacınız nedir?Hangi önemli olaylar size azim verdi?(Özel olmayacak ise)
Çok teşekkür ederim sizde burda paylaşabilirsiniz istediklerinizi. Ben kendimden çok başkalarını düşünen biriydim. Herkese koşturur herkesin derdine çare arar ama kendimi unuturdum. Bi dönem o kadar bunaldım kendimi insanlara öyle adadım ki kendimi geriye çekince kimse teşekkür etmedi aksine onlar için koştırmayı kesince bana sitem ettiler. İlişkimde de sorunlarım var kendimi sevmiyordum ki karşımdaki de beni gerçekten sevsin. Sonra vera sen kendine yetersin dedim ve kendime ilgi göstermeye enerjimi zamanımı kendimi beslemeye ayırdım çok faydasını gördüm burayı aktif olarak pek kullanamadım ama sınavlarından sonra aktif olarak gelicem günü gününe yazmaya

Çok teşekkür ederim sizde burda paylaşabilirsiniz istediklerinizi. Ben kendimden çok başkalarını düşünen biriydim. Herkese koşturur herkesin derdine çare arar ama kendimi unuturdum. Bi dönem o kadar bunaldım kendimi insanlara öyle adadım ki kendimi geriye çekince kimse teşekkür etmedi aksine onlar için koştırmayı kesince bana sitem ettiler. İlişkimde de sorunlarım var kendimi sevmiyordum ki karşımdaki de beni gerçekten sevsin. Sonra vera sen kendine yetersin dedim ve kendime ilgi göstermeye enerjimi zamanımı kendimi beslemeye ayırdım çok faydasını gördüm burayı aktif olarak pek kullanamadım ama sınavlarından sonra aktif olarak gelicem günü gününe yazmaya

25 Kasım 2020
Bugün kendimi aşırı yorgun hissediyorum.Dersler sınavlar ve uykusuzluk beni çok yordu buna rağmen bugün aslında bişeyleri feda etmeden mutluluğu kolay kazanamadığımızı bir kez daha anladım.Şükür edebileceğim bir sürü şey var bunun yanında.Kendime ufak çaplı bir ödül vermeyi planlıyorum akşam

Herkese günaydın yepyeni bir güne başladık. Bugün kendimi bir kez daha değiştiğim için tebrik ederim. Üzerinde bin emeğim olan insanların nasılda nankör olduğunu gördüğümde tüm enerjimi kendime verdiğim için artık huzurluyum

yazdıklarınızı okudum ve evet bu benım insanlar için cabalayan sureklı mıtlu olsunlar aman polo sus polo agla onlar ıyı kotu olma neden sebeb ne dedım ve artık bunu cıkarıyorum hayatımdan.. kendımı geliştırmek istiyorum. sureklı. ne yapacagımı bılmıyorum😔

yazdıklarınızı okudum ve evet bu benım insanlar için cabalayan sureklı mıtlu olsunlar aman polo sus polo agla onlar ıyı kotu olma neden sebeb ne dedım ve artık bunu cıkarıyorum hayatımdan.. kendımı geliştırmek istiyorum. sureklı. ne yapacagımı bılmıyorum😔
Marketten yeni geldim ellerimi vs yıkayıp size yazıcam hemen

29.11.2020
Uzun bir yürüyüş kafa dağıtma sonrası marketten sevdiğim şeyleri alıp eve geldim.Yeşil çayımı demleyip biraz kitap okucam tüm günüm kendimi mutlu etmekle geçecek inşallah.Bi kaç güzel film izlemeyi düşünüyorum

29.11.2020 gunumu oglumla gecırdım... tabı hem market alişverısi. ve yurus yapıldı.. kişisel gelışim ve Roman kıtapları sipariş ettım.. begelsel seyrederım. ayvalı ıhlamur cayım demlenene kadar aksamda ders calişirım...

29.11.2020 gunumu oglumla gecırdım... tabı hem market alişverısi. ve yurus yapıldı.. kişisel gelışim ve Roman kıtapları sipariş ettım.. begelsel seyrederım. ayvalı ıhlamur cayım demlenene kadar aksamda ders calişirım...
Hangi kitapları aldın

X