Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet herkes kendi diyetini uyguluyor gün sonunda şunu şunu yedim şu kadar spor yaptım şu kadar su içtim diyoruz. Fazla yediğimiz bişey varsa takım arkadaşlarımız uyarıyor ufak spor cezaları veriyor. Gruba karşı kendimi sorumlu hissediyorum o yüzden kaçamaklarım minimuma düştü düzenli spora başladım ben çok faydasını gördümBireysel diyet listesi mi yapıyorsunuz? Bilmediğim için soruyorum
Çok teşekkür ederim sizde burda paylaşabilirsiniz istediklerinizi. Ben kendimden çok başkalarını düşünen biriydim. Herkese koşturur herkesin derdine çare arar ama kendimi unuturdum. Bi dönem o kadar bunaldım kendimi insanlara öyle adadım ki kendimi geriye çekince kimse teşekkür etmedi aksine onlar için koştırmayı kesince bana sitem ettiler. İlişkimde de sorunlarım var kendimi sevmiyordum ki karşımdaki de beni gerçekten sevsin. Sonra vera sen kendine yetersin dedim ve kendime ilgi göstermeye enerjimi zamanımı kendimi beslemeye ayırdım çok faydasını gördüm burayı aktif olarak pek kullanamadım ama sınavlarından sonra aktif olarak gelicem günü gününe yazmayaKonunuz çok güzel .Biraz kendinizden bahsedermisiniz?Bu grubu açma amacınız nedir?Hangi önemli olaylar size azim verdi?(Özel olmayacak ise)
Çok teşekkür ederim sizde burda paylaşabilirsiniz istediklerinizi. Ben kendimden çok başkalarını düşünen biriydim. Herkese koşturur herkesin derdine çare arar ama kendimi unuturdum. Bi dönem o kadar bunaldım kendimi insanlara öyle adadım ki kendimi geriye çekince kimse teşekkür etmedi aksine onlar için koştırmayı kesince bana sitem ettiler. İlişkimde de sorunlarım var kendimi sevmiyordum ki karşımdaki de beni gerçekten sevsin. Sonra vera sen kendine yetersin dedim ve kendime ilgi göstermeye enerjimi zamanımı kendimi beslemeye ayırdım çok faydasını gördüm burayı aktif olarak pek kullanamadım ama sınavlarından sonra aktif olarak gelicem günü gününe yazmaya
Bugün bir film izledim onca yoksulluk varken adında uzun zamandan sonra ilk kez yüreğime dokunan bana hayatı sorgulatan ve ağlatan bir film oldu tavsiye ederimBen de aynı şekildeyim bu ara .Konun çok hoşuma gitti.Takipteyim...
Adı ne?Bugün bir film izledim onca yoksulluk varken adında uzun zamandan sonra ilk kez yüreğime dokunan bana hayatı sorgulatan ve ağlatan bir film oldu tavsiye ederim
Şimdi gördüm ismini hemen izleyecemm..Bugün bir film izledim onca yoksulluk varken adında uzun zamandan sonra ilk kez yüreğime dokunan bana hayatı sorgulatan ve ağlatan bir film oldu tavsiye ederim
filmi izlediniz mi ??Şimdi gördüm ismini hemen izleyecemm..
Bugün daha yeni oturdum.filmi izlediniz mi ??
Motivasyon verecek enerjim şuan için çok çok az ama süreci beraber devam ettirirsek kendini yalnız hissetmezsinHayatımla ilgili plan yapıcam .Detaylı olucak.Buradan sana yazarım.Uygulamaları da devam ettırırım.Ama bana motivasyon lazım:)
Marketten yeni geldim ellerimi vs yıkayıp size yazıcam hemenyazdıklarınızı okudum ve evet bu benım insanlar için cabalayan sureklı mıtlu olsunlar aman polo sus polo agla onlar ıyı kotu olma neden sebeb ne dedım ve artık bunu cıkarıyorum hayatımdan.. kendımı geliştırmek istiyorum. sureklı. ne yapacagımı bılmıyorum
Marketten yeni geldim ellerimi vs yıkayıp size yazıcam hemen
Hangi kitapları aldın29.11.2020 gunumu oglumla gecırdım... tabı hem market alişverısi. ve yurus yapıldı.. kişisel gelışim ve Roman kıtapları sipariş ettım.. begelsel seyrederım. ayvalı ıhlamur cayım demlenene kadar aksamda ders calişirım...