- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 29
romanları Orhan pamuk ve Ayse kulın daha cok aldım.Hangi kitapları aldın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
romanları Orhan pamuk ve Ayse kulın daha cok aldım.Hangi kitapları aldın
Ben Gülseren budayıcıoğlu madalyonun iç yüzü kitabını okuyorum şuanromanları Orhan pamuk ve Ayse kulın daha cok aldım.
keyıflı okumalar canım benımkılerde gelınce baslarımBen Gülseren budayıcıoğlu madalyonun iç yüzü kitabını okuyorum şuan
Evde giyim olayını açar mısınız acaba?bende giymek istiyorum ama ev ortamı sonuçta yemekti bulaşıkti biraz saçma geliyor. ( Bu süreçte işsizim tüm gün evdeyim) Malum kış geldi bırakın salaş olmayı iki kazak üst üste giymeye başladıkyazıyorum aslında sınav haftasına girdim vakit bulamıyorum haftaya pazartesinden itibaren düzenli yazmaya devam edicem.Bu süreçte kendime yeni kitaplar aldım ve online bir kişisel gelişim atölyesinde evde giyimin kendine saygıdan dolayı olduğu sözü beni çok etkilemişti ben evde salaş salaş gezerdim evde kendine özen göstermenin beni huzurlu hissettirdiğini gördüm.Özen göstermekten kastım pijama ile gezmeme güzel bi kazak ve tayt giyme saçlarıma dikkat etme aynaya her baktığımda memnundum kendimden düzenli spora devam ediyorum sizde bana katılıp yazabilirsiniz buraya
Bende issizm wala kpss calstm olmadı yds dil simavi calscam ama nasl bilmyrm online ders alsam nasl güvencem bilmyrm çünkü ücretli oluyo o derslerBen şu an işsizim ve evdeyim. Bu sürede diyet yapıyorum. Aynı zamanda ders çalışıyorum boş durmaktan iyidir diye...
Youtube de videolar aslinda yds icin onlara bakabilirsin ben kitaptan calisiyorum suan daha temel konulardayim bitince video izleyecegim insallahBende issizm wala kpss calstm olmadı yds dil simavi calscam ama nasl bilmyrm online ders alsam nasl güvencem bilmyrm çünkü ücretli oluyo o dersler
Merhaba aslında vazgeçmedim sadece duraklama dönemine girdim. Ama iyileştim kamburlarımdan kurtuldum beni kullanmaya çalışan insanlardan kurtuldum.hiçbiri bir gün arayıp sormadı beni. En güzeli de eskiden iletişime geçerken merhaba xxx rahatsız ediyorum kusura bakma lütfen diyip karşısında ezilip büzüldüğüm insan bana hep onu rahatsız ediyorum zahmet veriyorum gibi imalarda bulunurken artık işim düştüğünde merhaba xxx nasılsın şu konuda bir evrak gönderir misin diyorum. Ve o kişi bile artık imalardan yakınmalardan uzak durmaya başladı.Merhaba sevgili @_Vera_ yazmaktan neden vazgeçmişsin bilmiyorum ama çok etikledi beni..
En iyisi youtube videoları.Bende issizm wala kpss calstm olmadı yds dil simavi calscam ama nasl bilmyrm online ders alsam nasl güvencem bilmyrm çünkü ücretli oluyo o dersler
Tekrar yazmanıza ve iyi olmanıza sevindim bende öyleyim , telefonla konuşurken sürekli rahatsız ettim vs laflarını kullanıyorum , ve kendimde degişirmek istediğim ilk şey dik duruşa sahip olmak , güçlü olmak ve kendini ezdirmemek , ek olarak kişisel gelişim ile ilgili baya güzel şeyler yapıyorsunuz devam ediyor musunuz halaMerhaba aslında vazgeçmedim sadece duraklama dönemine girdim. Ama iyileştim kamburlarımdan kurtuldum beni kullanmaya çalışan insanlardan kurtuldum.hiçbiri bir gün arayıp sormadı beni. En güzeli de eskiden iletişime geçerken merhaba xxx rahatsız ediyorum kusura bakma lütfen diyip karşısında ezilip büzüldüğüm insan bana hep onu rahatsız ediyorum zahmet veriyorum gibi imalarda bulunurken artık işim düştüğünde merhaba xxx nasılsın şu konuda bir evrak gönderir misin diyorum. Ve o kişi bile artık imalardan yakınmalardan uzak durmaya başladı.
Artık kaybetmekten korkmuyorum. Asıl kaybedecek olan onlar biliyorum. Farklı sorunlarım var kendimi köşeye sıkışmış hissediyorum ama çözümünü biliyorum. O yolda ilerliyorum.
Hak eden için çabalamak gerekli bunu artık çok iyi biliyorum. Umarım sizde kamburlarınızdan arınır kendinizi seversiniz.
Eskiden hep herkese yardım etmeli herkesin kalbine dokunmalı herkesi mutlu etmeli şeklinde yaşadım. Karşımdakine yük olmak istemedim hiç. Ama sonra kendime hep şunu söyledim "eğilirsem tacım düşer" mesela şuan diyetisyene gidiyorum ama kilo vermedim. Vücudum da benimle birlikte duraklama sürecine girdi. Eskiden olsa çok mahcup olur maddi yük vermiş gibi hissederdim ama artık umrumda değil. Bana iyi geliyor aşırı bir mebla değil. Sağlıklı beslenme sürecin oturana kadar gidicem diyorum kendime.Tekrar yazmanıza ve iyi olmanıza sevindim bende öyleyim , telefonla konuşurken sürekli rahatsız ettim vs laflarını kullanıyorum , ve kendimde degişirmek istediğim ilk şey dik duruşa sahip olmak , güçlü olmak ve kendini ezdirmemek , ek olarak kişisel gelişim ile ilgili baya güzel şeyler yapıyorsunuz devam ediyor musunuz hala
Ben öyleyim , sürekli başkaları ne der düşüncesi ve onaylanma isteği , yazdıklarınızı not alcm teşekkür ederimEskiden hep herkese yardım etmeli herkesin kalbine dokunmalı herkesi mutlu etmeli şeklinde yaşadım. Karşımdakine yük olmak istemedim hiç. Ama sonra kendime hep şunu söyledim "eğilirsem tacım düşer" mesela şuan diyetisyene gidiyorum ama kilo vermedim. Vücudum da benimle birlikte duraklama sürecine girdi. Eskiden olsa çok mahcup olur maddi yük vermiş gibi hissederdim ama artık umrumda değil. Bana iyi geliyor aşırı bir mebla değil. Sağlıklı beslenme sürecin oturana kadar gidicem diyorum kendime.
Sizde bence artık böyle düşünün kendiniz için ne iyiyse onu yapın ve bundan mutsuz olan varsa tamamen onun sorunu diyin. Kimseyi mutlu edemezsiniz. Sadece hak edene hak ettiği gibi ilgi ve emek verin.
Kişisel gelişim için online tiyatro ücretsiz seminerlere katılıyorum. Okuldan dolayı artık vakit hulamasam da muhakkak 2 saat spor yaparım her gün. Yürüyüşü tavsiye ederim ne olursa olsun kulaklığı takıp kendinize güzel bir alan yaratın. Kendinizi düşünün
Yapılacak listesi oluşturun o gün için ve burda kendinize özel alanlar yaratın örneğin mum eşliğinde kitap okuma. Bana terapi gibi geliyor. Cam kenarına geçiyorum hemen. 1 saat bile olsa iyi geliyor. Ya da telefonu kapatıp her şeyden uzak balkonda bir kahve içmek.
BennnGeldim mi tekrar kürkçü dükkanına. Yeniden en başa döndüm toksik kişi oldum ama artık burda yeniden doğmaya kararlıyım. Bu yolda bana eşlik etmek isteyenler var mıdır acep?
Giriş sayfadaki tabloya seni de ekliyim mi istediğin başlıkları kendin seçebilirsinBennn
İşe başladıgımdan beri kendimden çok taviz verdiğimi farkettim. Eskiden haftada 2-3 kitap bitirdiğimi bilirim. Şuan bir kitap elimde 1 ay sürünüyor.. Dizi desen neye başlasam 2-3 bölüm izleyip üff sarmadı diyip bırakıyorum..
İnsani ilişkiler bakımından o kadar da toksik olduğumu düşünmüyorum ama kişisel gelişim bakımından tembel bir robot olduğum kesin
Şuanda Aylak Adam'ı okuyorum. Kütüphaneden almıştım pazar günü iade etmem gerekiyor. Pazara kadar biter umarım
Aslında ben herkese karşı toksik bir halde değilim. Bazı belli başlı kişiler ve durumlara karşı takıntı geliştirdim ama işte bunun ilerleyip herkes haline gelmesine endişe duyuyorum. Bu da sanırım boş durdukça oluyor. Kendimi kitap okumayı felan saldıkça bişilere sarmaya başladım başta çok ufak takıntılar sonra büyüdü büyüdüBennn
İşe başladıgımdan beri kendimden çok taviz verdiğimi farkettim. Eskiden haftada 2-3 kitap bitirdiğimi bilirim. Şuan bir kitap elimde 1 ay sürünüyor.. Dizi desen neye başlasam 2-3 bölüm izleyip üff sarmadı diyip bırakıyorum..
İnsani ilişkiler bakımından o kadar da toksik olduğumu düşünmüyorum ama kişisel gelişim bakımından tembel bir robot olduğum kesin
Şuanda Aylak Adam'ı okuyorum. Kütüphaneden almıştım pazar günü iade etmem gerekiyor. Pazara kadar biter umarım
Teşekkür ederimm hiç zahmet etme. Bence orası senin kişisel tablon olarak kalsın. Böyle daha rahat ilerlemeni görürsün. Bende günlük buraya yazabildiğim kadar yazarımGiriş sayfadaki tabloya seni de ekliyim mi istediğin başlıkları kendin seçebilirsin