- 23 Ocak 2019
- 1.988
- 4.061
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MerhabaaaSelamlar,
Ben de "Dinle,küçük adam" kitabına başladım. Akşam antremana gideceğim. Halim kalırsa evde esneme egzersizleri yapmayı veya kurs izlemeyi deneyeceğim
Bende asmr dinliyordum uykuya dalmadan önce olumlamalar felan ama bunu ilk defa duydum bakayım gece buna da. Naptın kitap işlerini felan dün okuyabildin mi birazKızlar Spotifyda Endiseli Psikolog podcastlerini dinlemeye başladım. Zeynep Hanımın sesi çok dinlendirici, yolda dinlemek çok iyi oluyor. Öneririmmm
Bak bak beni psikoloji üzerine podcastler çok rahatlatıyor belki sen de seversinBende asmr dinliyordum uykuya dalmadan önce olumlamalar felan ama bunu ilk defa duydum bakayım gece buna da. Naptın kitap işlerini felan dün okuyabildin mi biraz
Olur katılabilirim uygun olursaMerhabaaa
Hoş geldin ne güzel planlar bunlar. Umarım planın istediğin gibi gider. İlk sayfadaki gibi sana da tablo yapabiliriz günlük yaptıklarını yazarız istersen
Tabii hemen seni de ekliyorum. İstersen hedef koyduğun aktiviteleri sen belirle ben tabloyu ekliyimOlur katılabilirim uygun olursa
Yeme ataklarım için sezgisel beslenmeyi takip etmeye ve açlık-tokluk sinyallerime göre beslenmeye çalışıyorum. Duygusal olarak deşarj olmak için cumartesi günleri gitar çalacağım,Almanca çalışacağım. Mümkünse her gün okumaya,belgesel/film/dizi/podcast e vakit ayıracağım. Spor zaten haftanın 3 günü zorunlu. Hocamız devamsızlık konusunda despot bir kadın. Biraz da sıkı çalıştırıyor. (bir dahaki antrenman her ayak bileğime birer kilo ağırlık takılacak mesela)Tabii hemen seni de ekliyorum. İstersen hedef koyduğun aktiviteleri sen belirle ben tabloyu ekliyim
Aktiviteler Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Kitap okuma 22/53 33/53 Gitar Almanca Belgesel/dizi/film Birkaç mini bilimsel video izledim Podcast Haber Spor 600 küsür ip atlama
Direnç bandı eşliğinde kondisyon çalışmaları
Esneme egzersiziişten eve yürüdüm
Şu an izlediğim dizi:Daredevil
Okuduğum kitap: Dinle,küçük adam
Takipteyim ben de dil öğrenmeye niyet ediyorum. İnsanlara sınır koyamamaktan, her işlerine koşmaktan ve kendime tembellikten ileri geliyor benim hedef şaşırmam. Destek olur diye düşünüyorum. Birkaç gune başlayacağım ingilizce çalışmaya.Hanımlar merhabalaaaar,
Artık kendime ilgi göstermek, kendimi sevmek ve kendimi geliştirmek istiyorum. Başkalarını yeterince düşünüp kendimi yıprattım. Burda neler yaptığımı paylaşacağım ama sizlerden de fikirler istiyorum. Aktiviteler kitaplar filmler belgeseller eğitimler aklınıza ne gelirse size iyi gelen sizi geliştiren buraya yazın lütfen ve benimle birlikte kendini geliştirmek isteyen tüm hanımları bu başlığa bekliyorum. Artık toksik biri olmaktan kurtulmak için hep birlikte kendimize yatırım yapalım.
Kendime aşağıdaki gibi zamanımı verimli geçireceğim bir günlük plan oluşturdum.
Başlangıç :18.08.2021
Günler Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Sağlıklı Beslenme Spor 45 dk leslie +13.400 adım 11K adım 10K adım 30 dk leslie + 1 saat yürüyüş + 12K adım Kitap Okuma Yok yok yok Meditasyon Yok yok yok yok Film/Belgesel yok video izleme
Okuduğum Kitaplar
18.08.2021 The Book Of M
İzlediğim Diziler/Filmler/Belgeseller
18.08.2021 Mantarların gizemli dünyası
Kim sıkılmadı ki? Ayrıca kış mevsimine gireceğiz. Bu da benim için yüksek doğalgaz faturası,sabah karanlıkta kalkmak demek. Çok üzülüyorum bu konuyu düşününce.21.08.2021
Güzel başlayıp berbat biten bir gün... Ben artık koronadan çok sıkıldım. Kısıtlamaktan evde olmaktan sıkıldım. Ben gezmek istiyorum. Birileri maske takmıyor diye korkmaktan sıkıldım.
Özgürce spor salonlarına gitmek yürümek maske takmamak istiyorum. En kötüsü de sürekli evde ailemi görmekten bıktım. Bazen kendimle vakit geçirmek istiyorum evde yalnız kalmak istiyorum. Ben bunlardan öyle bıktım ki 2 sene geldi geçti hala devam ediyor.
23 yaşındayım. Okulum bitti bu yaz şuan iş bakıyorum bi yerde geçici olarak çalışıyorum ama maaş felan yokKim sıkılmadı ki? Ayrıca kış mevsimine gireceğiz. Bu da benim için yüksek doğalgaz faturası,sabah karanlıkta kalkmak demek. Çok üzülüyorum bu konuyu düşününce.
Sen kaç yaşındasın? Okuyor musun?
Sende buraya günlük şeklinde düşüncelerini yazabilir ve kendine ait tablonu oluşturabilirsin canım. HoşgeldinTakipteyim ben de dil öğrenmeye niyet ediyorum. İnsanlara sınır koyamamaktan, her işlerine koşmaktan ve kendime tembellikten ileri geliyor benim hedef şaşırmam. Destek olur diye düşünüyorum. Birkaç gune başlayacağım ingilizce çalışmaya.
Yönetim bilişim sanırım kayıt yaptığın hangi bölüm mezunusun canımSelam kızlar.
Dün bomboş geçti benim için.
Cuma akşamı biraz yürüyüş yapmıştım ama dün tatil günüm de olduğu için canım evden hiç çıkmak istemedi.
40-50 sayfa kadar kitap okudum.
Dizi film izlemedim.
Ayrıca sınavsız 2.üniv. için bölüm araştırması yaptım. Derslere falan baktım. Geçen sene ybs'ye kayıt yapmıştım ama bahar döneminde dersler ağırlaşmaya başlamıştı. Derslerin pek benlik olmadıgını farkettim sıkılmaya başladım. Bu sene bölüm değiştireceğim.
Aşağı yukarı aynı yaşlardayız. Maalesef alım gücümüzün iyi olmayışı,ekonomimizin kötü durumda oluşu herkesi etkiliyor. Ben de bu durumu yaşadım. Birkaç ay önce bu olay neyse ki çözüldü. İstediğim alanda çalışıyorum. Sen de unutma ki,bu bir süreç. Bir süre sonra sen de kendine uygun bir alanda yer alacaksın.23 yaşındayım. Okulum bitti bu yaz şuan iş bakıyorum bi yerde geçici olarak çalışıyorum ama maaş felan yok