- 29 Mart 2012
- 1.756
- 1.794
- 333
- Konu Sahibi Camille_claudel
-
Sessizce çıksın gitsin hayatinizdanBu bahsettigim kadinla bir sure daha gorusmek zorundayim, ama hic icimden gelmiyor. Sizce kirildigimi soylemeli miyim yoksa is bitince sessizden hayatimdan cikariyim mi?
Sağlığınız yerinde mi önemli olan bu
Etrafına bak bir dünya uzun yada kısa boylu kişi var
Yeter ki düşünceler kisa olmasın
Boyu uzun olana deve de boy var derler inci gibi dişi olana karanlıkta ışık olursun derler evet deriz bize kimseyi begendiremezsin ağzınla kuş tutsan yaranamazsın neden mi çünkü biz edepsiz konuşmayı bilmeyen bedevi kabile reisiyiz
Sizin yerinizde olsam direk ilişkiyi keseri çelik den güle güle sana şarkısını söylerim
Ruh sağlığı onun bunun lüzumsuz laflarını takarsanız iyi olmaz tabikiBeden sagligim cok sukur yerinde ama ruh sagligim maalesef.
Ya bu erkek arkadas dedigin nikahina mi alacak seni ne ölcmus arkadas ,size ne kardesim desene kuzum
Ayrica NBA oyuncularimi kemdileri? Yoo... hos olsalar kac yazar ...klasik ama gercek kadinda boy onemli degildir
Bol kisisel gelisim okusunlar kendilerinden memnun degiler ayni oranda herseyi kusurlu goruyorlar e buna ne yapacaksim ver cevabini sussunlar ,ne munasebet ya seviyeye gel
Kendine toplu eziyet diyorsun yani bu kadar onemli onlarin sozleri? kim ki onlar ?kusur her zaman arayandadir kendinden memnun olmayan seni beni mi begenecek ayrica moral icin soylemiyorum falat cok begeniliyor o boylardaki kizlar, hic sosyal medyada denk gelmedin sanirim 1.70 ustu kizlar bacimizdir vs diye geyigi doner sık sıkHayatimdan cikardim zaten ama soyledikleri hala benimle. Bir de unutur gibi oluyorum bir baska densiz gelip ustune ekliyor bu sefer digerlerini de hatirliyorum.
Kendilrinin de kusurlari vardir elbette ama boylari benden daha uzun. Yoksa tiksinircesine betimlemenin baska anlami yok bana goreOnlar nasıllar? Her biri adriana lima mıkendi kabalıkları ve münasebetsizlikleri. Çoğunluğun 1.60 olduğu memlekette sizi neden yadırgadılar anlayamadım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?