Artik kendimden korkmaya basladim

Camille_claudel

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
1.742
1.780
Selam kizlar,

bir pazar gunumu yine elimle zehir etmis halde size icimi dokmek istiyorum.

ben yasadigim bazi olaylari artik asamadigimi hissediyorum ve bunun ilerisinde kendime zarar vermekten korkuyorum.

yillar once yasadigim olaylar gun yuzune cikiyor ve ben o telkinlere gore hareket ediyorum.

Universite zamaninda bir kizla arkadaslik ediyodum. Kizla yiyip iciyoruz egleniyoruz ama arada durup durup beni sokuyor. Spor esyalarimi goruyor aaa seni bu boyla(1.53) spora da mi aliyorlar diyip guluyor, ya da derse hazirlanirken seni boyle gorunce aklima kucuk fino kopekleri geliyor diyor?! kendisi ay ne cirkin dedigi cocugu gosterip seninle cok yakistiriyorum diyor ve daha nice kucuk kucuk zorbaliklar. Arada boyle yapip sonra tekrar iyi pluyor ben de ya cok hassasisim diyip yada biraz surat asip devam ediyorum. Ama ustunden yillar gecti ben bir anda spora gitmekten vazgectim cunku bu boyumla ne isim var diye dusunuyorum.

bir baska ornek abla dedigim kuzenim. Aslinda aramiz yine cok iyi ama ara ara iste boyun kisa. Kilo mu aldin? Kilo verdim diyince al cok zayifsin. Bu aldiklarina para veriyosun salak misin? Ve daha bir suru aptal saptal ornekler.

Istanbulda staj yaparken kizin gelip su cocuklara dikkat et hos sana bakacaklarini sanmam ama demesi. Ya da kusura bakma da kisa boylu insanlara karpuz kol yakismiyor ki ben oyle bir sey de giymedim ama her soylediginw inandim artik ne giysem kendime yakistiramiyorum.

en son yasadigim beni etkileyense eski is yerimdeki turk kadin. Gercekten beni cok uzdu. Ayni yukarida bahsettigim gibi seni cok seviyorum falan diyip birden seni simdiye kadar kimse istememis cunku herkesin bir standarti var dedi. Bu icime oyle oturdu ki. Yada iyiki zayifsin kisa boylusun sisman olsan cok kotu olurdu bile dedi. Ki kendisi de guya cocukken sismanligi yuzunden itilip kakilmis.

simdi ben geriye donup baktigimda o kadar uzuluyorum ki nasil kendime bunlarisoylettigime izin verdigime. Uzerinden yillar gecti ama spora gitmiyorum, kimsenin beni istemedigini dusunuyorum. Bu insanlari kuzenim de dahil hayatimdan cikardim ama hic cevap vermedim ya icime dert oldu. Bir de yukarida bahsettigim gibi bunun bir adim sonrasi intihar mi diye cok korkuyorum. Simdiye dek hep soyle dusunuyordum boyle kotu insanlar ontihar etmeli ben degil ama simdi yavas yavas dediklerine biat etmeye basladim.

psikologa gittim 1 yil ama fayda goremedim, simdi baskasindan yine randevu aldim ama pek umutlu degilim.

Kötü kalpli insanların dolduruşuna gelmeyin lütfen 🙏🏻 her insanı kendine yakışır şekilde yaratmış Allah. Kendinizi sevin ve beğenin. Spor da yapın. Sporun hem beden sağlığı için, hem ruh sağlığı için çok iyi geldiğini biliyorum. Ne düşünürseniz düşünün spora gidin. Kendinizi daha iyi hissedeceksiniz ve özgüveniniz de yerine gelecek. 🌸

insanlar başkasının fiziksel özelliklerine nasıl böyle fütursuzca yorum yaparlar anlamıyorum.
o boyda öğretmenlerim vardı lisede gayet güzel giyinip her giydiğini yakıştırırlardı.

siz spora devam edin motivasyon kazandıracaktır.geçmişi bir şekilde içinizde affedip yüklerinizden kurtulun.unutmayın siz değil sizinle böyle konuşanlar kusurlu

Konu sahibi kaç yaşındasınız?

Benim annem ve kardeşim de minyon bence de minyon olmak avantajlı. Hiçbir zaman yaşlarını göstermiyorlar mesela. Insanlar neler neler yapıyor genç görünmek için.

Bir de kişisel alanımıza böyle ne dediğini bilmeyen tipleri alırsak incinmek kaçınılmaz. Karistiklarinda size ne ki?? diyin. Beddua etmek sizi o kısır döngüden çıkarmaz tam tersi o alanda oyalanip durursunuz. Bu her konu için böyle.

Kötüsünü yaşayarak deneyimlediniz zaten onun yerine iyi şeylere odaklanın bence. Hayatınızdan cikarmissiniz zaten sürekli olayları ve kişileri düşünerek kendinize neden yük yapasiniz ki?

boyum 180 cm ve benimle sen erkeksin, kıza benzer yanın yok, dev gibisin vs. diye dalga geçerlerdi. 5 sene okul dışında evden çıkmadım ben. sırf salak saçma insanların zorbaliklari yüzünden. demeye çalıştığım şey şu, ister 180 ol ister 150 veya 170 asla farketmez, ezik ve ozguvensiz insanlar kendini daha iyi hissetmek için seni aşağılamaya calisacaklardir. hayatının bundan sonrasını ezik insanlar için mahvetme lütfen. sen çok değerlisin ve kendine has özelliklerinle çok güzelsin.

Su anda aglamak uzereyim o yuzden tek tek alintilayamiyorum. Burdan toplu cevap yazmak istedim.
Iyi ki yazmisim buraya cunku anneme babama bile anlatamiyorum. Benim inanamadigim sey: bunlari soyleyenlerin hic biri boy haricinde benden ustun degil hic biri bir victoria secret kizi degil yani ne cesaret bana bunu soylerler.

ve kendime yediremedigim ben buna nasil musaade ettim. Iste bunu asamiyorum. Isteyken aklima gelmiyor yada birseye cok dalmissam ama iste boyle olur olmadik zamanlarda birden cikip beni mahvediyor. Bir de soyledigim gibi ben sundan korkuyorum bunlar yasanirken tabii rahatsiz oldum ama boyle takmamistim simdi birdenbire giydiklerimi yakistiramamaya spora gitmemeye basladim. Insallah bunun bir adim sonrasi kendime zarar vermek olmaz.

orta olcekli depresyon tanisi konuldu bana iki farkli psikolog tarafindan.

İnsanların düşüncelerine göre yaşıyorsunuz. Sanki kendi fikriniz değil de onların düşünceleri çok önemli sizin için ve onlar belirliyor hayatınızı. Bu düşünce yapınızı bırakın ve başkalarının dediklerini umursamak yerine kendi düşüncelerinize göre yaşayın hayat kısa..
Geçmişte kendinize laf söylettiniz diye üzüleceğinize şimdiden sonra söyletmeyin verin ağzının payını içiniz rahatlasın.

Spora zayıflamak için değil. Kalp ve vücut sağlığı için gidin. Ve intihar sakın düşünmeyin. Hayat zorluklara ve kötülüklere rağmen çok güzel. Sadece siz olumsuza odaklanıyorsunuz. İçiniz rahat olsun. Siz biriciksiniz. Sizden başka yok ve bir daha siz dünyaya gelmeyeceksiniz. Açık hava yürüyüşü(tempolu) yapabilirsiniz. Doğal güzellikler herkesi rahatlatır. Yeşil ortamlarda bulunun.

Selam kizlar,

bir pazar gunumu yine elimle zehir etmis halde size icimi dokmek istiyorum.

ben yasadigim bazi olaylari artik asamadigimi hissediyorum ve bunun ilerisinde kendime zarar vermekten korkuyorum.

yillar once yasadigim olaylar gun yuzune cikiyor ve ben o telkinlere gore hareket ediyorum.

Universite zamaninda bir kizla arkadaslik ediyodum. Kizla yiyip iciyoruz egleniyoruz ama arada durup durup beni sokuyor. Spor esyalarimi goruyor aaa seni bu boyla(1.53) spora da mi aliyorlar diyip guluyor, ya da derse hazirlanirken seni boyle gorunce aklima kucuk fino kopekleri geliyor diyor?! kendisi ay ne cirkin dedigi cocugu gosterip seninle cok yakistiriyorum diyor ve daha nice kucuk kucuk zorbaliklar. Arada boyle yapip sonra tekrar iyi pluyor ben de ya cok hassasisim diyip yada biraz surat asip devam ediyorum. Ama ustunden yillar gecti ben bir anda spora gitmekten vazgectim cunku bu boyumla ne isim var diye dusunuyorum.

bir baska ornek abla dedigim kuzenim. Aslinda aramiz yine cok iyi ama ara ara iste boyun kisa. Kilo mu aldin? Kilo verdim diyince al cok zayifsin. Bu aldiklarina para veriyosun salak misin? Ve daha bir suru aptal saptal ornekler.

Istanbulda staj yaparken kizin gelip su cocuklara dikkat et hos sana bakacaklarini sanmam ama demesi. Ya da kusura bakma da kisa boylu insanlara karpuz kol yakismiyor ki ben oyle bir sey de giymedim ama her soylediginw inandim artik ne giysem kendime yakistiramiyorum.

en son yasadigim beni etkileyense eski is yerimdeki turk kadin. Gercekten beni cok uzdu. Ayni yukarida bahsettigim gibi seni cok seviyorum falan diyip birden seni simdiye kadar kimse istememis cunku herkesin bir standarti var dedi. Bu icime oyle oturdu ki. Yada iyiki zayifsin kisa boylusun sisman olsan cok kotu olurdu bile dedi. Ki kendisi de guya cocukken sismanligi yuzunden itilip kakilmis.

simdi ben geriye donup baktigimda o kadar uzuluyorum ki nasil kendime bunlarisoylettigime izin verdigime. Uzerinden yillar gecti ama spora gitmiyorum, kimsenin beni istemedigini dusunuyorum. Bu insanlari kuzenim de dahil hayatimdan cikardim ama hic cevap vermedim ya icime dert oldu. Bir de yukarida bahsettigim gibi bunun bir adim sonrasi intihar mi diye cok korkuyorum. Simdiye dek hep soyle dusunuyordum boyle kotu insanlar ontihar etmeli ben degil ama simdi yavas yavas dediklerine biat etmeye basladim.

psikologa gittim 1 yil ama fayda goremedim, simdi baskasindan yine randevu aldim ama pek umutlu degilim.

hayatındaki mutsuzlukların acısını senden çıkarmaya çalışan, çorbaya düşen sinek kıvamındaki insanlar bunlar. her şeye bugün 0'dan başlayabilirsin. senin boyuna kilona cahil cahil laf edeceklerine iki kitap açıp okusalar, kendilerini geliştirseler, kendileri olimpiyat sporları yapsalarmış mükemmel vücutlarıyla. iki üç kendini bilmez cahil cühela için psikolojik de fiziksel de yıpranman kendine zarar. bir kulağından girsin ötekinden çıksın. sen kilondan kurtulursun da onlar bu ishal ağızlarından kurtulamazlar.

Yanlis anlattim yine sanirim, boyum 1.53 kilom 45. Bana soylenen sukretki zayifsin ya bi de kilolu olsan? Ya da surekli kilo vermeye calisan kuzenim her gordugunde kilo mu aldin diyip hayir diyince de alsana biraz demesi 😂😂😂
Bir de kilolu olsam bunlar recm eder beni

bu mesajdan bile anlasiliyor degil mi artik ne kadar takintili oldugum, kilolu sandiniz diye aciklama yapmaya calisiyorum

Yapamazsın dedikleri ne varsa yap. İki eline yüzüne bulaştırırsın, ama illa ki faydası olur. İnsanlar bayılır kendi eksikliklerini çalışarak kapatmak yerine karşısındakini dibe çekmeye.

gecenki konumdan hatirliyorsun degil mi ne kadar mutluydum simdi bir dusunce yine altust etti beni:KK43:

İlk anlattığın arkadaşın tam bir manipülatörmüş konuşmuyorsan şu an senin için çok büyük bir avantaj. Sürekli öz güvenini yıkıp kendine bağımlı yapmaya çalışmış. Bu tarz insanlarda inan çok fazla.

İnsanların bir birini boy için sevmesi en saçma şey. Özgüvenini kaybedersen buyun 1.70 de olsa çekiciliğini kaybedersin. Önce kendini beğen.

İnsanlar kendi eksikliklerini kapatmak için başkalarında kusur arar. Seninle bu kadar uğraşıyorlarsa demek ki güzelsin.

gecenki konumdan hatirliyorsun degil mi ne kadar mutluydum simdi bir dusunce yine altust etti beni:KK43:
Kilolu musun? Ben kiloluyum. Kendi içinde eziklik psikolojisine düşüp sırf benden zayıf diye ordan vurmaya çalışanlara '' Ben senin kuru g.tün hakkında konuşuyor muyum?'' diyorum. Çevreden aaaaa sesleri yükselince '' Kusura bakmayın canı yanan can yakar. '' diyorum. Laf sokmayı bileceksin. 😀

X