Artık iyice iş kopma noktasına geldi

gldnkrbck

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2023
44
-9
Gebelikten dolayı kendimi aşırı yorgun hissediyorum. Yemek dahi yiyemiyorum. Sebebini bilmiyorum ama daha çok yemem gerekmiyor mu? Tiksiniyorum yemeklerden. Ama aslında 3 gündür açım. Ben kahvaltı akşam yemeği yiyen biriydim. Velhasıl dün baya kavga ettim. Erkek arkadaşım evlenmek istemiyor. Çocuğu da istemediğini ifade etti son noktada. Ben de kavga ettim. Olay benim vize konuma kadar geldi onuda yapmayacağını söyledi. Bende kocaya gerek yok o zaman dedim. Adam değilsin dedim. Bana öyle deme dedi. Sarıldı bana öyle uyuduk tekrar.Ve ilişkimiz bitti gibi ama hamileyim 2 hafta falan oldu. Ne yemek yiyorum birde bu stresle baş etmeye çalışıyorum. Aldırıcam dedim ama kıyamıyorum karnımda ki cana. Lakin babası denecek adam hiç iyi biri değil. Diyorum ki kaçak olarak bu ülkede bu çocuğu dünyaya getirsem. Sonra al bak istemediğin bebeğimiz desem. Bu onun için birşey ifade etmeyecek değil mi? Çok üzülüyorum vallahi. 10 haziranda doktora randevum var. O zaman kararımı söyleyeceğim. Bebek dünyaya getirmek bu kadar zor olmamalı. Babası benim yanımda olmayacak anlaşılan. Hemen kararını değiştiriyor. Kaypak bir adam. Allah kısmetini veriyor diyorlar ama bebeğin babasının durumu ortada. Sadece içimi dökmek istedim.