Merhaba
Canim herkesin psikolojik durumu, olaylara bakiş açisi farkli bu yuzden üzülmek için erken desekde bazen bunu kendimize anlatamiyoruz malesef. Bazi insanlar yillarca dener ama hep olucak inaniyorum der, bazilari da 1 ay da artik hayati kendisine zindan eder. Sizde 9 ay gibi denemişsiniz. Her aydaki hayal kirikliklarini anlaya biliyorum. Çubki o sureçteyim ben de 17 aydir . Ben de çevre baskisi da var. Ilk aylar bana denilen sozler yenir yutulur gibi değildi. Zaten ipin ucu onda koptu. Beynime çocugu bir saldim bir daha da çikaramadim. Halbuki çocuk hemen olsun isteyenlerden degilim. Ablalarimin çocuklariyla ne kadar zor uğraşdiklarini gordukce biraz baş başa evliliyin tadini çikarmak iyi olur diye düşünürdum. Yine 17 ay sonunda o düşünceme geri döndüm. Çocuk oldukdan sonra hayatin tamamen çocukdan ibaret olucak. Gecen gunduzun olmucam. Evet çok mukemmel bir duygu ama her şeyin guzel yanlari var. Mesela yalniz bir çift olarak tadini çikarin. Her gece bir sinema izleyin. Bir djzi izleyin. Kitap okuyun. Gerçekten çocuk olana kadar bu zamanjmizin kiymetini bilemicez. 3 sene sonra çocugu olan ablamin ne zorluklar çekdigini ama çocuk oldukdan sonra keşke tadini çikarsaydim dediginj, geceler 2 saat uyku uyufugu için oturup ağladigini gorduğum için biraz kabullendim galiba. Asla umutsuz olmucaz. Umut Allahdandir. Umudunu kesmek Allaha, onun verecegine inancini yitirmekdirki çok büyük hatadir bu. Lutfen sakin ol, bebeyimiz için hangi ay hangi yil hayirliysa o zaman da gelsin.