Anca bu kadar kibarca yazilabilirdi.ben daha kotusunu diyecektim. Sustum.Yaş 25 davranışlar ve düşünceler 15’te sabitlenmiş
Yine kimin fake hesabı acaba kimseye cevap yazmadan gitmiş
Bakacak başkasını bulmuştur,
Bakınca da ayrıntılı bakıyor olarak düşünmeyin, çoğu zaman öylesine bakılıyor.
Çok takıyorum diyorsanız ona görülmeyi kapatın, yada takipten çıkartın
Hikayeme bakmıyor demişsin ama 8 saat sonra bakıyor da demişsin. Hangisi?
Hemen bi erkekle sarmas dolas story atiyosun. Bu kim!!! Yazarsa senindir, yazmazsa hic senin olmamistir..
Anlaması için ortak arkadaşa da gerek yok. Profilinde öne çıkarılan hikayelerin varsa, hikayeni gizlediğin kişi o öne çıkarılanlar kısmını göremiyor. Sadece öne çıkanlar diye bir yazı görüyor. Birinin sana hikayesini gizleyip gizlemediğini anlama yolu bu. Eğer senin hikayelerini görmesini istemiyorsan bir yakın arkadaş listesi yapıp takipçilerini o listeye ekle. Bu kişi de liste dışında kalsın. Böylece senin hikayelerini görmemiş olur ama ortak arkadaşlardan dolayı bir şekilde haberi olursa öğrenir ancak liste dışı kaldığını.Ona gorulmeyi kapaticam yalniz ortak 10 tane gln arkadasimiz var, onlara da mi kapatsam çünkü onlar bi muhabbet acsa bak su hikayeyi paylasmis dese ona gorulmeyi kapattığımi anlar
Kabine toplantısında gündeme gelir zaten ülke sınırları içinde büyük bir sorunBu çok ciddi bir mevzu uzun uzun düşünüp araştırma yapılıp karar verilmeli
5-10dk dan 8saate evrilmiş olacak iş değil
Bence bir hafta boyunca hiç gözünüzü kırpmadan takip edin gece gündüz WC ye bile telefonla girin
Ancak böyle ip ucu yakalarsınız
Merhaba
Bir çocuk vardı universiteden. Neyse mezun olduktan baya sonra beni instagramda takip etmeye başladı
Story lerime emoji atiyodu veya mesaj atiyodu
Hatta story lerime ilk o bakardi. 5 ya da 10 dakikada bakardi. Artik 8 saat sonra bakmaya basladi. Dikkatimi cekiyo, siz olsaniz ne yaparsiniz, takipten mi ciksam, o zaman da kafaya taktığım mi belli olur?
Ya da hiç story mi atmasam ne yapsam bilemedim, istemeden kafaya takiyorum.
Yaslar 25 bu arada ikimizin
Algıda seçicilik. O kişinin değil de başka birinin storylerinize hangi düzende baktığını gözlemleseniz yine aynı şeyleri görürsünüz. Benim de çok var iki storysini izleyip üçüncüsünü sonradan izlediğim. Bazen günlerce hikayelere hiç bakmadığım bazen elim boşsa havada kaptığım. Ama hiçbirinin anlamı yok denk geliyor.insan boş olduğu birinin hikayeye ne zaman baktığını falan takip etmez. demek ki var sende de bişeyler bayağı kafaya takmışsın.
benim eski de böyleydi. hem konuşmazdı, istemem yan cebime koy modundaydı hem de bu tarz hareketlerimi izliyordu. mesela hikaye atmış, ben onun hikayesine bakmadan hikaye atmışsam ben onunkine bakana kadar o benim hikayeme bakmazdı. ''instagrama girip hikaye atmış ama benimkine bakmamış, bak seeen'' tarzında konuşuyordu muhtemelen kendi kendinesonra ben saatler sonra bakardım, yarım saat içinde o da benimkine bakardı. hele bi keresinde, arka arkaya birbirinin devamı şeklinde 4-5 hikaye atmıştı kendini çekip. videoydu bunlar. 2 tanesine falan bakıp diğer üçüne bakmadan geçtim kasten. kalanlara tee gece vakti baktım. ertesi gün ben benzer şekilde hikaye attım, 3 video. birini izleyip diğer ikisini izlememişti. tee akşam izlemişti. bi de yani 500 takipleşme var hepsi de yakın çevresinden iş vs nerden baksak her hikayesini en az 100 kişi izliyordu. o 100 kişi arasında beni arayıp bulması bir de hangi saat baktığıma kadar dikkat etmesi falan yani bunlar tuhaf şeyler. ben de son zamanlarda farketmiştim böyle yaptığını. işsizlikten sarmış desem bayağı da yoğun, sahada çalışan biriydi. ben cidden anlamıyorum büyük bir efor kaybı bana göre. sen de eğer hoşlanıyorsan bir mesaj at kendini hatırlat bakalım ne tepki verecek. yeni nesil aşklarda sosyal medya bayağı önemli