Artik hikayeme bakmiyor

yeni nesil ilişkiler böyle mi ilerliyor, ben mi cahil kaldım. Daha 38 deyim ayol, böyle şeyleri okuyunca nene mi oldum ben diye isyan ediyorum. Konu sahibi arkadaş numune ben yaşlı değilim dimi arkadaşlar?

Bakacak başkasını bulmuştur,
Bakınca da ayrıntılı bakıyor olarak düşünmeyin, çoğu zaman öylesine bakılıyor.
Çok takıyorum diyorsanız ona görülmeyi kapatın, yada takipten çıkartın

insan boş olduğu birinin hikayeye ne zaman baktığını falan takip etmez. demek ki var sende de bişeyler bayağı kafaya takmışsın.
benim eski de böyleydi. hem konuşmazdı, istemem yan cebime koy modundaydı hem de bu tarz hareketlerimi izliyordu. mesela hikaye atmış, ben onun hikayesine bakmadan hikaye atmışsam ben onunkine bakana kadar o benim hikayeme bakmazdı. ''instagrama girip hikaye atmış ama benimkine bakmamış, bak seeen'' tarzında konuşuyordu muhtemelen kendi kendine :KK70: sonra ben saatler sonra bakardım, yarım saat içinde o da benimkine bakardı. hele bi keresinde, arka arkaya birbirinin devamı şeklinde 4-5 hikaye atmıştı kendini çekip. videoydu bunlar. 2 tanesine falan bakıp diğer üçüne bakmadan geçtim kasten. kalanlara tee gece vakti baktım. ertesi gün ben benzer şekilde hikaye attım, 3 video. birini izleyip diğer ikisini izlememişti. tee akşam izlemişti. bi de yani 500 takipleşme var hepsi de yakın çevresinden iş vs nerden baksak her hikayesini en az 100 kişi izliyordu. o 100 kişi arasında beni arayıp bulması bir de hangi saat baktığıma kadar dikkat etmesi falan yani bunlar tuhaf şeyler. ben de son zamanlarda farketmiştim böyle yaptığını. işsizlikten sarmış desem bayağı da yoğun, sahada çalışan biriydi. ben cidden anlamıyorum büyük bir efor kaybı bana göre. sen de eğer hoşlanıyorsan bir mesaj at kendini hatırlat bakalım ne tepki verecek. yeni nesil aşklarda sosyal medya bayağı önemli :KK70:

27 yaşındayım aynı yaşta birini takip ediyorum çalışmıyorum boş boş oturuyorum sosyal medyalar arası Fink Atiyorum tabi arada buradayım tabi ki ,takip ettiğim kişide çok hikaye paylaşıyor ve bende hemen görüyorum bu benim ondan hoşlandığımı mı gösteriyor bazen saatler sonra görüyorum bozuluyor mu acaba bende bişey paylaştığım da hemen ilk o görüyor bunlardan bişey mi çıkmalı 🤔

O kadar merakliysan storylerine emoji atarken atlasaydin cocuga Senden hareket görmeyince baskalarina emoji atmaya gecmistir😄

Bakacak başkasını bulmuştur,
Bakınca da ayrıntılı bakıyor olarak düşünmeyin, çoğu zaman öylesine bakılıyor.
Çok takıyorum diyorsanız ona görülmeyi kapatın, yada takipten çıkartın

Ona gorulmeyi kapaticam yalniz ortak 10 tane gln arkadasimiz var, onlara da mi kapatsam çünkü onlar bi muhabbet acsa bak su hikayeyi paylasmis dese ona gorulmeyi kapattığımi anlar

Ona gorulmeyi kapaticam yalniz ortak 10 tane gln arkadasimiz var, onlara da mi kapatsam çünkü onlar bi muhabbet acsa bak su hikayeyi paylasmis dese ona gorulmeyi kapattığımi anlar
Anlaması için ortak arkadaşa da gerek yok. Profilinde öne çıkarılan hikayelerin varsa, hikayeni gizlediğin kişi o öne çıkarılanlar kısmını göremiyor. Sadece öne çıkanlar diye bir yazı görüyor. Birinin sana hikayesini gizleyip gizlemediğini anlama yolu bu. Eğer senin hikayelerini görmesini istemiyorsan bir yakın arkadaş listesi yapıp takipçilerini o listeye ekle. Bu kişi de liste dışında kalsın. Böylece senin hikayelerini görmemiş olur ama ortak arkadaşlardan dolayı bir şekilde haberi olursa öğrenir ancak liste dışı kaldığını.

Bu çok ciddi bir mevzu uzun uzun düşünüp araştırma yapılıp karar verilmeli
5-10dk dan 8saate evrilmiş olacak iş değil
Bence bir hafta boyunca hiç gözünüzü kırpmadan takip edin gece gündüz WC ye bile telefonla girin
Ancak böyle ip ucu yakalarsınız
Kabine toplantısında gündeme gelir zaten ülke sınırları içinde büyük bir sorun🤣 konu sahibesi çok özür dilerim normalde espri yapmam ama görünce dayanamadım.
Çocuk bence sadece size karşı böyle değil yürüdüğü 4 5 kız var sürekli emoji felan. Sonra yerine daha kolay iletişim kurup takılacağı kız görünce eskileri gözden çıkaran bir tip. Salın gitsin ne çıkar ne bak listedeki diğer kişiler neyse o da öyle olsun senin için

sorun edeceğim en son seylerden biri bile degil ama sizin icin hayati bi problem gibi🙄 aklima bile gelmez baktimi bakmadi mi, kacinci dakikada bakti diye. Flört islerinden hic anlamam zaten. Seviyorsan git konus tarzindayim. Yok story atayım, cevap yazsin, yazarsa beni seviyor, 8 saat sonra yazarsa beni sevmiyorr hoooof

İnstagramın farklı bir algoritması var. Bir süre boyunca storyler bölümünde sizin hesabınızı başlarda gösteriyordur, o yüzden siz story koyar koymaz görüyordur arkadaşınız. Şimdi de başkalarının hesabı ilk sıralarda ve sizinki gerilerde kalmışsa o yüzden saatler sonra anca görüyordur.
Ya da o kişinin hayatında değişimler olmuştur ve sosyal medyaya az girmeye başlamıştır.
Ya da önceden sizden hoşlanıyordur ve sizin bildirimlerinizi açmıştır bu yüzden sizin en ufak etkileşiminizi fark ediyordur ama su an hoşlanmadığı için bildirimlerinizi kapatmıştır ve doğal olarak saatler sonra denk geliyordur paylaşımlarınıza.
Her şey olabilir yani.
Bu yüzden takipten çıkmak vs bence saçma ve çocukça. Yine de siz bilirsiniz.

Merhaba
Bir çocuk vardı universiteden. Neyse mezun olduktan baya sonra beni instagramda takip etmeye başladı
Story lerime emoji atiyodu veya mesaj atiyodu
Hatta story lerime ilk o bakardi. 5 ya da 10 dakikada bakardi. Artik 8 saat sonra bakmaya basladi. Dikkatimi cekiyo, siz olsaniz ne yaparsiniz, takipten mi ciksam, o zaman da kafaya taktığım mi belli olur?
Ya da hiç story mi atmasam ne yapsam bilemedim, istemeden kafaya takiyorum.
Yaslar 25 bu arada ikimizin

Bugün ki kimse konular ergen sakalari gibi

insan boş olduğu birinin hikayeye ne zaman baktığını falan takip etmez. demek ki var sende de bişeyler bayağı kafaya takmışsın.
benim eski de böyleydi. hem konuşmazdı, istemem yan cebime koy modundaydı hem de bu tarz hareketlerimi izliyordu. mesela hikaye atmış, ben onun hikayesine bakmadan hikaye atmışsam ben onunkine bakana kadar o benim hikayeme bakmazdı. ''instagrama girip hikaye atmış ama benimkine bakmamış, bak seeen'' tarzında konuşuyordu muhtemelen kendi kendine :KK70: sonra ben saatler sonra bakardım, yarım saat içinde o da benimkine bakardı. hele bi keresinde, arka arkaya birbirinin devamı şeklinde 4-5 hikaye atmıştı kendini çekip. videoydu bunlar. 2 tanesine falan bakıp diğer üçüne bakmadan geçtim kasten. kalanlara tee gece vakti baktım. ertesi gün ben benzer şekilde hikaye attım, 3 video. birini izleyip diğer ikisini izlememişti. tee akşam izlemişti. bi de yani 500 takipleşme var hepsi de yakın çevresinden iş vs nerden baksak her hikayesini en az 100 kişi izliyordu. o 100 kişi arasında beni arayıp bulması bir de hangi saat baktığıma kadar dikkat etmesi falan yani bunlar tuhaf şeyler. ben de son zamanlarda farketmiştim böyle yaptığını. işsizlikten sarmış desem bayağı da yoğun, sahada çalışan biriydi. ben cidden anlamıyorum büyük bir efor kaybı bana göre. sen de eğer hoşlanıyorsan bir mesaj at kendini hatırlat bakalım ne tepki verecek. yeni nesil aşklarda sosyal medya bayağı önemli :KK70:
Algıda seçicilik. O kişinin değil de başka birinin storylerinize hangi düzende baktığını gözlemleseniz yine aynı şeyleri görürsünüz. Benim de çok var iki storysini izleyip üçüncüsünü sonradan izlediğim. Bazen günlerce hikayelere hiç bakmadığım bazen elim boşsa havada kaptığım. Ama hiçbirinin anlamı yok denk geliyor.

X