Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba evet sütünüz gelir. Ama bebekle sağın yalmak çok zor, giyilebilir pompa alın Mochinin. İlk ay için de hastane pompası kiralayın, en iyisi spectra medikalcilerden kiralanıyor. Hastane tipiyle sağım yapın vaktiniz olmadıkça gün içinde giyilebilir takarsınız. 2 saatte bi sağın yapmanız lazım. 3 saati geçirmeyin. Her gece de 1 saat power pumping yapın, 20 dakika sağım 10 dakika ara 10 dakika sağım 10 dakika ara 10 dakika sağım şeklinde 1 saat sürüyor. Moralinizi bozmayın süt artması bile 2 3 haftada sonuç anca veriyor. Yol uzun ve sabır istiyorBebeğim artık 3 ayına bastı sadece ilk dört gün emdi sezeryan oldum çok zorluk çektim hiç sütüm yok makine ile gelir mi acaba
Merhaba, mochi yi kullandınız mı ? bende ikinci doğumumda giyilebilir pompa almak istiyorum da kullandınız mı memnun kaldınız mı merak ettimMerhaba evet sütünüz gelir. Ama bebekle sağın yalmak çok zor, giyilebilir pompa alın Mochinin. İlk ay için de hastane pompası kiralayın, en iyisi spectra medikalcilerden kiralanıyor. Hastane tipiyle sağım yapın vaktiniz olmadıkça gün içinde giyilebilir takarsınız. 2 saatte bi sağın yapmanız lazım. 3 saati geçirmeyin. Her gece de 1 saat power pumping yapın, 20 dakika sağım 10 dakika ara 10 dakika sağım 10 dakika ara 10 dakika sağım şeklinde 1 saat sürüyor. Moralinizi bozmayın süt artması bile 2 3 haftada sonuç anca veriyor. Yol uzun ve sabır istiyor
Evet şu an kullanıyorum. Ben çok memnun kaldım çekiş gücü gayet yeterli. Şu an eşimde hastane tipi pompa da var aynı miktarda süt çıkartıyor, sadece hastane tipi 10 dkda sağıyor Mochi yarım saatte. Ama bebekle sürekli 10 dakika oturup sağım yapmaya vakit bulunamıyor çoğu zamanMerhaba, mochi yi kullandınız mı ? bende ikinci doğumumda giyilebilir pompa almak istiyorum da kullandınız mı memnun kaldınız mı merak ettim
Mochinin sitesinde bi de flanş satılıyor. Hangi pompayı alırsanız alın meme ucunuza uygun flanş da satın alın ordan, uygun olmazsa sağım verimli olmuyor süt az çıkıyorMerhaba, mochi yi kullandınız mı ? bende ikinci doğumumda giyilebilir pompa almak istiyorum da kullandınız mı memnun kaldınız mı merak ettim
benimde kızım var. e bide bebek olunca oturup sağım yapamam. o yüzden giyilebilir alayım diye düşündüm. iş yaparken, kızımla bebişle ilgilenirken o sağsın.Evet şu an kullanıyorum. Ben çok memnun kaldım çekiş gücü gayet yeterli. Şu an eşimde hastane tipi pompa da var aynı miktarda süt çıkartıyor, sadece hastane tipi 10 dkda sağıyor Mochi yarım saatte. Ama bebekle sürekli 10 dakika oturup sağım yapmaya vakit bulunamıyor çoğu zaman
Çok teşekkür ederim ne kadara satacaksiniz acaba hangi ildesinizMerhaba öncelikle mutlaka hastane tipi kiralayın kaç aydır süt emmiyor. Sütü geri getirmek zahmetli ama imkansız değil.yemeğe uykuya dikkat bestlak damla ve süt yapan yiyecekler. Ben mochi aldım ama taşınma vs derken sütümü sağamadım epey.sütüm gitti.bebeğim 10 aylık Satmayı düşünüyorum
Çok teşekkür ederimMochinin sitesinde bi de flanş satılıyor. Hangi pompayı alırsanız alın meme ucunuza uygun flanş da satın alın ordan, uygun olmazsa sağım verimli olmuyor süt az çıkıyor
Damlayı kullandim kiralama istedim ama güvenmedim İnterneteMerhaba öncelikle mutlaka hastane tipi kiralayın kaç aydır süt emmiyor. Sütü geri getirmek zahmetli ama imkansız değil.yemeğe uykuya dikkat bestlak damla ve süt yapan yiyecekler. Ben mochi aldım ama taşınma vs derken sütümü sağamadım epey.sütüm gitti.bebeğim 10 aylık Satmayı düşünüyorum
Çok teşekkür ederim alicam kiralama ya güvenmedimMerhaba evet sütünüz gelir. Ama bebekle sağın yalmak çok zor, giyilebilir pompa alın Mochinin. İlk ay için de hastane pompası kiralayın, en iyisi spectra medikalcilerden kiralanıyor. Hastane tipiyle sağım yapın vaktiniz olmadıkça gün içinde giyilebilir takarsınız. 2 saatte bi sağın yapmanız lazım. 3 saati geçirmeyin. Her gece de 1 saat power pumping yapın, 20 dakika sağım 10 dakika ara 10 dakika sağım 10 dakika ara 10 dakika sağım şeklinde 1 saat sürüyor. Moralinizi bozmayın süt artması bile 2 3 haftada sonuç anca veriyor. Yol uzun ve sabır istiyor
Çok teşekkür ederim çok zor süreçten geçtim şekerin çok yüksek dikislerim ağrılarım çok oldu kendime zor geldimİlk günler neden makinayla sağım yapmadınız. Şansınızı deneyin ama makinayla sanki bebek emiyor gibi 2 saatte bir gece gündüz sağım yapip uyarmalisiniz. Bu sabır ve zaman gerekiyor.