Artık her gece ağlıyorum

Kingdom9821

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
547
1.716
113
23
Önceden bunun için bir konu açmıştım sonra kafaya takmamaya çalıştım çenem ağız yapım bir garip önceden tel taktırdım ama hala bir gariplik var sanki çene yapım bozuldu tavşana benziyorum evet evet tavşana benziyorum
D941D529-898E-42C6-94E3-899EC8F6914B.jpeg
7647331B-1375-48D9-8ED0-8DD9AD8CB452.jpeg
normalde kafaya takmamaya çalışıyorum ama videolarda görünce kendimi ağlayasın geliyor abimler bizimki gene tavşan gibi bakıyor diyorlar ağlıyorum geceleri Allahım ben de güzel olmak istiyorum diye sonra dedim ki acaba alt çene mi öne alsak düzelir mi annemler sadece bunun konusunu açtım demedikleri kalmadı dudaklarım incecik zaten arkadaşlarım hep söylüyor bir burnum güzel konuşurken ağzım bir garip insanlar bakıyor bu sefer kendimi kasıyorum gülerken aklıma ne kadar çirkin olduğum aklıma gelince gülmemeye çalışıyorum veya ağzımı kapatıyorum fotoğraflarda çok güzelim ama videolarda o kadar çirkinim ki anlatamam benim iki abim var aşırı yakışıklılar geçen arkadaşlarım şey dedi onlar bu kadar yakışıklıyken sen nasıl böyle oldun tarzı konuştular orada o kadar kırıldım ki çirkinim ben ya çirkin yüzüme bir müdahale de yapamam muhafazakar ailem var yaptırmazlar zaten izin verselerde param yok öğrenciyim sınava hazırlanıyorum güzel kızlara o kadar özeniyorum ki hep dua ediyorum Allah’a güzellik istiyorum sonra hani diyorlar ya Allah çirkin şansı versin diye o da yok bari o olsa

Ben de ergenlik döneminde burun ve çene yapımdan dolayı kendimi profilden şirinlerdeki gargamele benzetirdim😊 hala çene ve burun yapım düzelmedi çünkü estetik olmadım. Kendimi seviyorum ve beni bu şekilde sevenleri seviyorum. Bu düşünceleriniz geçici. Ayrıca kadınlarda güzellik yaş ve olgunlukla oturan bişey. Birkaç sene sonra bu yazdıklarınıza güleceksiniz

Önceden bunun için bir konu açmıştım sonra kafaya takmamaya çalıştım çenem ağız yapım bir garip önceden tel taktırdım ama hala bir gariplik var sanki çene yapım bozuldu tavşana benziyorum evet evet tavşana benziyorum Eki Görüntüle 2606044 Eki Görüntüle 2606046 normalde kafaya takmamaya çalışıyorum ama videolarda görünce kendimi ağlayasın geliyor abimler bizimki gene tavşan gibi bakıyor diyorlar ağlıyorum geceleri Allahım ben de güzel olmak istiyorum diye sonra dedim ki acaba alt çene mi öne alsak düzelir mi annemler sadece bunun konusunu açtım demedikleri kalmadı dudaklarım incecik zaten arkadaşlarım hep söylüyor bir burnum güzel konuşurken ağzım bir garip insanlar bakıyor bu sefer kendimi kasıyorum gülerken aklıma ne kadar çirkin olduğum aklıma gelince gülmemeye çalışıyorum veya ağzımı kapatıyorum fotoğraflarda çok güzelim ama videolarda o kadar çirkinim ki anlatamam benim iki abim var aşırı yakışıklılar geçen arkadaşlarım şey dedi onlar bu kadar yakışıklıyken sen nasıl böyle oldun tarzı konuştular orada o kadar kırıldım ki çirkinim ben ya çirkin yüzüme bir müdahale de yapamam muhafazakar ailem var yaptırmazlar zaten izin verselerde param yok öğrenciyim sınava hazırlanıyorum güzel kızlara o kadar özeniyorum ki hep dua ediyorum Allah’a güzellik istiyorum sonra hani diyorlar ya Allah çirkin şansı versin diye o da yok bari o olsa
Kaç yaşındasın ? Cevrendekilerin bu şekilde eleştiriler yapması ne kadar yanlış .Seni kendine küstürmüsler, özgüvenini yıkmışlar. Ne diyeceğimi bilemedim. :(

Ben de ergenlik döneminde burun ve çene yapımdan dolayı kendimi profilden şirinlerdeki gargamele benzetirdim😊 hala çene ve burun yapım düzelmedi çünkü estetik olmadım. Kendimi seviyorum ve beni bu şekilde sevenleri seviyorum. Bu düşünceleriniz geçici. Ayrıca kadınlarda güzellik yaş ve olgunlukla oturan bişey. Birkaç sene sonra bu yazdıklarınıza güleceksiniz
İki sene öncede aymış düşünüyorum hala da ileride güleceğimi hiç sanmıyorum ölmeyi bile düşündüm

Canım daha küçüksün. Inan bir kaç yıl sonra yüz hatların daha çok oturur. Ilerde yine de rahatsız olursan , estetik yaptirirsin. Belki biraz kilo fazlan vardır gidi bölgesi ona bağlı gibi ,çenende bi tuhaflık göremedim burnun zaten çok güzel 😍

Canım üzülme lütfen sen çok güzelsin birkere
Biraz para biriktir devlet hastanesindede yapılıyor çenene dolgu yapılır

Resimden gördüğüm kadarıyla fındık gibi ağzın burnun var çok beğendim ben
Kesinlikle dudakları banada ince gelmedi gayet güzel maşallah. Çevrenin etkisiyle kendini çirkin bulmaya başlamış ve özgüveni yıkılmış hepsi bu .Ergenlik dönemindeki kiza dersen cirkinsin özgüven mi kalır üzüldüm valla

Canım daha küçüksün. Inan bir kaç yıl sonra yüz hatların daha çok oturur. Ilerde yine de rahatsız olursan , estetik yaptirirsin. Belki biraz kilo fazlan vardır gidi bölgesi ona bağlı gibi ,çenende bi tuhaflık göremedim burnun zaten çok güzel 😍
Kilo fazlam yok hatta on kilo eksiğim var yazın diyetisyende kilo almaya çalışıcam o zaman hiç düşünemiyorum gıdıyı

Kilo fazlam yok hatta on kilo eksiğim var yazın diyetisyende kilo almaya çalışıcam o zaman hiç düşünemiyorum gıdıyı
Foto coknyakin bak ondanda olabilir .Detaylara takılma kimse kusursuz değil inan buna. Çevreye aldırış etme şuan ailen musade etmiyorsa bir kaç sene bekle devlette de yapılıyor estetik ameliyat .Kiminin burnu yamuk ,kiminin sivilcesi bitmez,kimi kısa,kimi kimi kimi gider bu böyle.

Canım benim dudakların ince değil, öncelikle okuluna odaklan işini eline al, 23 24 yaşında paranızı kazanmaya başladığında ufak bi çene implantı operasyonuyla düzelecek bir görüntü hiç de sorun değil. Kendi paranı kazandığında kimseden de izin almak zorunda olmayan ayakları yere basan özgüvenli bir kadın olmanın hayalini kur ve bunu başar.

Bende biliyorum ama estetiğe vericek param yok

Şuan olmayabilir ama calismaya baslayinca elbette paran olacak. Çenenin biraz daha öne gelmesi gerek gibi duruyor asiri pahali ödenmeyecek bir işlem degil diye biliyorum. Çene öne gelince gıdı da bu kadar belli olmaz hem. 🙄

Birkaç bin lira sizin için ne kadar kolay bende o kadar pra yok ki kalıcı bile değil
Kalıcılığı 6 seneye kadar çıkıyor. Zamanla da oturan bir şey. Sonuçta operasyon değil.
Benim için kolay bir para değil 😅
Kendimi şu halimle beğensem de benim de yaptırmayı düşündüğüm ama parasızlıktan yaptırmadığım bir uygulama. Ama her gece ağlamanın, ölmeyi düşünmenin yanında birkaç bin lira hiç para.

Kesinlikle dudakları banada ince gelmedi gayet güzel maşallah. Çevrenin etkisiyle kendini çirkin bulmaya başlamış ve özgüveni yıkılmış hepsi bu .Ergenlik dönemindeki kiza dersen cirkinsin özgüven mi kalır üzüldüm valla
Normalde ince değil ama gülünce ipincecik oluyor
B356AE18-B631-49E5-B85E-A1412046AA3F.jpeg

Back
X