- 15 Temmuz 2019
- 547
- 1.716
- 113
- 23
- Konu Sahibi Kingdom9821
Önceden bunun için bir konu açmıştım sonra kafaya takmamaya çalıştım çenem ağız yapım bir garip önceden tel taktırdım ama hala bir gariplik var sanki çene yapım bozuldu tavşana benziyorum evet evet tavşana benziyorum
normalde kafaya takmamaya çalışıyorum ama videolarda görünce kendimi ağlayasın geliyor abimler bizimki gene tavşan gibi bakıyor diyorlar ağlıyorum geceleri Allahım ben de güzel olmak istiyorum diye sonra dedim ki acaba alt çene mi öne alsak düzelir mi annemler sadece bunun konusunu açtım demedikleri kalmadı dudaklarım incecik zaten arkadaşlarım hep söylüyor bir burnum güzel konuşurken ağzım bir garip insanlar bakıyor bu sefer kendimi kasıyorum gülerken aklıma ne kadar çirkin olduğum aklıma gelince gülmemeye çalışıyorum veya ağzımı kapatıyorum fotoğraflarda çok güzelim ama videolarda o kadar çirkinim ki anlatamam benim iki abim var aşırı yakışıklılar geçen arkadaşlarım şey dedi onlar bu kadar yakışıklıyken sen nasıl böyle oldun tarzı konuştular orada o kadar kırıldım ki çirkinim ben ya çirkin yüzüme bir müdahale de yapamam muhafazakar ailem var yaptırmazlar zaten izin verselerde param yok öğrenciyim sınava hazırlanıyorum güzel kızlara o kadar özeniyorum ki hep dua ediyorum Allah’a güzellik istiyorum sonra hani diyorlar ya Allah çirkin şansı versin diye o da yok bari o olsa