- 4 Şubat 2010
- 3.764
- 727
- 163
- Konu Sahibi 2bebe1anne
-
- #1.301
Talim hic korkna masalla bebeginjn kg side iyi ablam 34 haftalik gogum yapti 3 kg ydi kuveze girmedi ki sen ignede vuruluyosun hersey guzel olucak
Ibozll cnm bebisine kavusmussun rabbim uzun lmur versin emme sorunlari varmis erken olmasindan sanirim benim oglum 37 haftalik fogdu 3780 olmasina ragmen ablasyla kiyasladigimda emmesi daha yavas ve daha cabuk yoruluyodu gunlu dogan cocukla illa arada fatk oluyo ki senin yavruck 2.8 gr mis ay dusun hala karninda olucakti
perilious
canim benim endiselerini anliyorum ama hic korkma bisey olmayacaktir inan hem 36 haftayi doldurmus olcak diyosun benim 35 de girmedi kuveze seninkide girmez merak etme canim ki o igneler ise yariyo hakikaten sag salim kavusucaksin ins sende kizina optum cnm
fburak
canim yaa demek alerjisi varmis kuzucugun neyse en azindan biliyorsunuz onlem alinir ve bisey olmaz insallah cigerleride iyi olduguna gore gecmis olsun bidahada hastalik evinnize ugramasin diyorum canim insallah
annelik cok iyi gidiyor valla yorucu ama harika bisey bizim dun 20 kirkimizdi gezmeye bile gittik artik buyuyoruz cok sukur emmeyide ogrendi kuzum sapir supur emiyo artik maasallah diyim ama yeni emmeye basladigi icin sutum az daha emdikce artacagini dusunuyorum ama tabi destek olarak da dereotu yiyorum ve humana still tea iiciyorum umarim biraz artar artik pazartesi kontrol var bakalim kac kilo aldik cok merak ediyorum sanirim 3 kio oldu kiyafetlerin icinde kaybolmuyo artik :) iste bizim boyle geciyo gunlerimiz canim siz neler yapiyosunuz iyilestiniz artik havalqrda guzel gezin bol bolben cok istiyorum da daha cikamiyoruz optum sizi canim kuzulari da sen op yerime
Ibozll fburak cok bakamiyorum bayadir giremedim.malum cimcimeyle ugrasiyoruz :) cok sukur iyiyiz.anladigim kadariyla eymende alerji cikmis ayni bendekinden toza falan.bendede bebeklikten beri var.gecmis olsun.ibozll senin prenseste toparlanmis masallah.ay cok zormus bebek bakmak.aslinda kolay su gunler ama insan pimpiriklenio o uyurken ben zor uyuyorum kustumu bise oldumu diye allah korusun.cnku biraz kusmukluyuzda pasakli bi kizim var.daha ustunu degistirirken yeni kiyafetine kusuyohepinizi opuyorm
canım dün sabah 5.30 da uyudum kalkıp gidemedim taksimdeki dr'a .. bu civarda bi hastaneye gittim.. ordaki çocuk dr'uda gazı yok dedi.. çocuk cerrahı bide kbb ye yolladı daha detaylı bakılsın dedi .. sürekli ağlama hali çok normal değil dedi.. kolik d ememiz için bunun saatleri olur dedi her uyanık olduğunda ağlamaz dedi :)
gel gelelim çocuk cerrahına gittik o bi bağırsaklarına giden bişeyi popişten içeri yolladı tısss tıssssss gaz dolu dedi bağırsakları şiddetli kolikmiş buda nasıl bişeyse bunlar nomal kolikli bebek gibi durma zamanları olmazmışanlıcan 4 veya 5 saat uyursa geri kalan zamanda ağlıyor.. kolik çok zor bişeydi bu şiddetli kolik daha zor hakkatten ..beni büyükte kolikli demiştim ya onun bari saati susma şekli vardı yatıştırılıyordu dr'a bütün yöntemlerimi anlattım hiç birimi işe yaramıyor dedi evet yaramıyor dedim çok şiddetli atlatacak bu dönemi ozaman dedi.. yanlız ben bi çok tahlil film usg yaptırmıştım ama idrar kültürü bakılmamış birde onu kontrol edelim dedi oda perşembe günü çıkacak sonucu eğer ondada bişey yoksa dedi dediğimiz gibi şiddetli kolikten başka bişey değil
ama kolikte 2 hafta en geç 3 haftada başlar bunun şikayeti 4 haftalıkken başlamasıda garip dedi . anlıcan muallakta eve döndüm .. idrar kültürünü bekliyorum ..
bi dr daha buldum enrico ridolfi diye ama gittim off off bir kalabalıktıki orası yanlızca randevulu alıyoruz dediler dr beyin çok yerden gelen hastaları var çok yoğun aradan bakmamız mümkün olmuyor dediler döndük gitik.. numarayı verdiler bu idrar kültürüde çıksın alayım onuda bütün yaptırdıklarımla gideyim onada... oda bişey bulamazsa sanırım kaderimize mahkum oturucaz evde
Selam kizlar uzuuuun zamandir hicbirimiz bakamiyoruz buraya :) bebisler yoruyo tabi bizleri.herkes iyidir insallah.fburak benim kizda cok gazli masallah kusmasida var anasina cekmis valla.gazi icin bitkisel bi surup verdi bi kez denedim pesine baya kustu ama hastane donusu verdim arabada emmisti sanirim cok sallandi yolda eve gelincede kustu sanirim ondan inslh ilactan degildir bakalim simdi bidaha vericem yine ole kusucakmi.
Valla herkes farkli bise dio canim.ama artik korkmuyorum cunku bende bebekjen oleymisim demek bana cekmis kizim.bazen peynir gibi kusuyo basen su gibi...kusmasin diedr reflu mamasi verdi oda kakasini yapmayi engelledi bağırsaklari tembellestiriyomus o mamalar oyuzeen biraktim reflu mamasinida.simdi kendim yontemler deniyorjm.mesela emdikten sonra 5-10 dk kaldirmiyorum kucagimdan..sonra gazini cikariyorum ole yatiriyorum.hemen kaldirirsam daha cok kusuyo
Canim hic belli olmuyor bazen cok kusuyo bazen az bazen hic.ama genelde kusuyo. Bazen peynir gibi oluyo oda sutun yariyo demekmis.ama bazen su gibi..bi ara kusmayi engelleyen bebelac ar diye mama kullandim oda kakasini yaptirmadi ama ozaman hic kusmadi kaka yuzunden biraktim o mamayi.dr kussada emzircen diyo.ztn kontrole gittiginde kilo almissa ac kalmiyo demektir.bizimki tam 1 aylik ve 700 gram almis.iyi dedi dr mamaya gerek yok dedi.ama ben genelde gece yatarken mama veriyorum 1 sefer rahat uyususn diye.senin bebegin kac aylik mama veriyomusun
cok gecmıs olsun benım kızımda aglıyo bu ara kıvranıyo falancanım enrıco rıdolfı hangı hastanede???
Selam kizlar uzuuuun zamandir hicbirimiz bakamiyoruz buraya :) bebisler yoruyo tabi bizleri.herkes iyidir insallah.fburak benim kizda cok gazli masallah kusmasida var anasina cekmis valla.gazi icin bitkisel bi surup verdi bi kez denedim pesine baya kustu ama hastane donusu verdim arabada emmisti sanirim cok sallandi yolda eve gelincede kustu sanirim ondan inslh ilactan degildir bakalim simdi bidaha vericem yine ole kusucakmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?