- 23 Mayıs 2012
- 1.125
- 32
- Konu Sahibi 2bebe1anne
canım meraba;çiçeği burnunda hamile nasıl gidiyor:) birşey soracağım; progestan kullandım demişsin ;banada doktor progestan verdi; ama bende piko var; adetimi düzenlemek için verdi.bu ay 3.kutuyu bitirmek üzereyim.sana niçin verdi; progestanın faydasını gördünmü; bende yumurtlamaya yardımcı oluyordur inş diye dşünüyorum.hayırlısıyla faydasını gösterir inş.doktor yumrtlamam olduğunu söyledi; yumurta takibi yaptırdım gecen ay.öyle bakalım
Merhaba canım benim,valla daha yeni eve girdim drdaydım ultrasonla baktı bu hafta pek görünmesini beklemiyoruz ama sanki şurda bişey var dedi ben ekrana şapşal şapşal baktım tabi ama sonuç net bişeklde göremedik kanamam fln yokmuş ona sevndim 20 dk sonra b-hcg yükselmişmi onu öğrencem cok heycanlıyım eğer 2 ye katladıysa hersey yolunda poff cok gerginim ama biyandanda rahatım niyeyse..çok uzattım neyse sorulara geceliiiim:))progestaan mucize ilacım benim,evet progestan hamile kalmayı kolaylaştırırmış şöyleki rahmi hazırlıyomuş ve eğer döllenme olursa sıkı sıkı tutunuyo canım benim adetm düzenliydi yumurtlamam fln da normaldi hiçbir problemde yoktu ama drum bu ilacı verdi bide glukofen ama onu kestim kullanamadım,progestanı 2. kullanışımda gebe kaldım ilacı kullan adetn düzenlendikten sonra bence sende hemen kalacaksın cidden kolaylaştırıyo.Birde sunun etkisi olablr ilk defa bu ay vajinal fitil kullandım az bi mantar enf. varmış o fitil rahmi temizliyo yani bunlar birleşti oldu..Canım tiroidlerin ne alemde o da etkiliyo biliyosun ben 6 ay önce ilaç kullandım ama şöyleki benm yüksek değildi 5 flndı ama gbelik isteyenlerin 2.5 altında olmalıymış şimdi nerdeyse 1 yani o yüzden bunlarada baktır baktırmadysan ok daha sorcağın varsa sor canım seve seve cevaplarım:)