- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- Konu Sahibi 2bebe1anne
Sağol canım beniiim..Değerin yanında 5 haftalık yazıyodu drada sorduk o da onayladı yetmedi nette gebelik hesaplayıcılarına baktım oda 5 hafta dedi gecen ay 5inde adet oldum canım 17-22 yumurtlama günlerimdi.16sında röntgeni çektrdim bişey olmaz heralde dimi yani daha döllenmemişti bile sanırım ama niye 4 hafta değilde 5 anlamadım ben bu hesapları:)yarın randevu alıp gitcem canım dra bakalım,alttan muayene etmez dimi??
evet şekerim 5. haftanın içindesin .. 4+ 3 günlük hamilesin :)) bu gün hesapları benden sorulur :)) cuma dan cumaya haftan doluyor şekerim :))
canım o röntgenden bişicik olmaz korkma..
kese üstten görünmezse alttan bakabilir:)) hazırlıklı ol şekerim ..
canım dr lar gebelik hesabını farklı yapıyorlar ... zaten ilk satını sorar dr çünkü hesaplamalarda sat önemli aslında şuan 3 haftalık bi döllenme var ama buna adetin birinci gününden itibaren hesap yapınca 5. haftanın içinde oluyorsun yani 4. haftayı doldurmuş 5. haftandan gün almışsın ... dediğim gibi 4+ 3 günlüksün buda 4. hafta bitmiş 5 hafta içinde olduğun anlamına geliyor.. şuan bence kese görünmez:)) değerin en az 3000 olması lazım .. dr'a git dedim heyecandan ben sana ama yeni aklım başıma geldi şekerim :)) o bhcg ciğini yarın tekrarlat aynı yaptırdığın merkezde artışı görmek isticek dr şuan için ... kese görmene daha var canım... bu arada bhcg takibiyle gebeliğin yolunda olup olmadığı anlaşılır canım .. çünkü sorunlu gebeliklerde artış iki katını bulmaz kimi zaman düşüş olur kimi zaman artış çok az olur kimi zamanda çok yüksek olur.. bunlarda problem olduğunu gösterir...
bugün eğerki bu mesajı görmeden dr'a gidersen zaten o tekrarını muhtemelen isteyecek sanada haftaya gel diyecek :))yada cumada çağırabilir haftasonuda garanticiyse dr cuğun haftayada bırakabilir..