• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artik düşünmekten beklemekten yoruldum

antidepresan iç unut başkasını seçip sonuç alamamış başkalarından ayrıldıkça boş vaktini sennile geçirerek mi geçirecek doğru insanla tanıştığında diğeriyle neden olmadığını anlayacaksın duyguların durulmuşken geri dönme.

1 senem gecti ama hala deger veriyo musun seviyo musun dersen hayir diyemem :(
İnan benim ilişkim de bu şekildeydi ve ben o dengesiz o karaktersız adama hala aşığım 3 sene oldu çok unutmaya vazgeçmeye çalıştım ama ne yaparsan yap olmuyor unutulmuyor.. :(

Sana her geldiğinde senin onu reddetmeyecegini bildiği için boşta kaldığında sana geliyor acı ama gerçek.. Biliyorum çünkü ben de tam da bunu yaşıyorm yıllardır

Cok zor bi durum.. üstelik bide aniden birden bire ayrilmasi. Demekki akli karismis.. Ama emin ol, gercekten sevseydi seni kaybetmekten korkardi.. Ayrilmazdi bile. Geri dönermi dönmezmi bilemicem, ama sen kendine boyle bir adami yanina yakistirabiliyormusun? Sevgine, burda yazdigin kelimeleri bile haketmiyor...

Senin sevgini hakediyor mu? Ona verdiğin değeri,saygıyı hakediyor mu? Bu soruların cevaplarını düşün. Unut diye bişey yoktur,unut denilince unutulmuyor. Ama acıdan kaçma derim sana. Kaçma yaşa kendi içinde birgün hissetmemeye başlayacaksın ona dair ne varsa içinde. Sağlam ol. Yoluna bak. Sen güçlü bir kızsın. Hepimiz güçlüyüz. Gücümüz sevgimiz. Allah hakkında hayırlı olanı gönlüne güzel eylesin :)

Bir kadın isterse umursamayabilir ! unutur demiyorum illa ki acıtır canını ama güçlü olabilir kadın :)

Cok uzgunum diye yanlis anlasilmisim
asla buyuk konusmayayim ama asla istemiy barismak cunku artik asla guvemem sadece onun mutlu olusuu kabullenemiyorum
tAkinti degil ben boyleyken oda enazindan biraz mutsuz olsun istiyorum.kac senemi harcadi ve simdi o mutlu olsun istemiy

Tab
Senin sevgini hakediyor mu? Ona verdiğin değeri,saygıyı hakediyor mu? Bu soruların cevaplarını düşün. Unut diye bişey yoktur,unut denilince unutulmuyor. Ama acıdan kaçma derim sana. Kaçma yaşa kendi içinde birgün hissetmemeye başlayacaksın ona dair ne varsa içinde. Sağlam ol. Yoluna bak. Sen güçlü bir kızsın. Hepimiz güçlüyüz. Gücümüz sevgimiz. Allah hakkında hayırlı olanı gönlüne güzel eylesin :)​
Amin cumlemizin canim sagol

Merhaba, ben yeni üye oldum daha çok tazeyim yani :) tesadüfen mesajını gördüm. şuan durumunuz nasıl oldu tekrar barıştınız mı? Senin durumuna yakın bir ilişki yaşıyorum o yüzden soruyorum

Seninki gibi bir durumum oldu uzun bir sure gorusmedik sonra geri döndü. Seviyosan hic dusunme derim erteleme hayati. Tamam aklinda supheler oluyor ama erkeklerde degisebilir bence. Ben inaniyorum :KK37:

Merhaba arkadaslar

Icinden cikamadigim icin sizden yardim almak istedim. 1.5 yil birlikte olduğum insan cok buyuk bi sorun yokken ayrilmak istediğini soyledi tek bir kelimeyle olmuyor diyerek. 1.5 yilimiz kusursuzdu herkes bize ayrilmazlar gozuyle bakıyordu biz birbirimizin gozunun icine bakiyorduk derken anlayamadigim bi sekilde ayrildik.daha sonrasinda bana yazdi bikac kere gorusmek istedi istemedim ben ayrildiktan sonra ay donumumuzu kutladi falan. Sonra tatile gitti orda degisti beni heryerden sildi ve dondugunde görüştük görüştüğumuzde cuzdanindan resmimi cikarip hala sakliyorum gibi seyler yapti. Daha sonra bikac kez naber nasilsin derken o ay numarasini degistirdi. Megerse tatilde biriyle tanismis cikmaya başladılar. Simdi ondanda ayrilmis ama ben hala unutamadim onu ve bir yildan fazla olmasina ragmen cok aci çekiyorum. Sizce ne yapmaliyim geri doner mi? Ayni durumu yasayan biri var mi aranizda

Canım aynısına benzer benimde başıma geldi. Sakın şanş verme. Giden tekrar gider, sevende insan gitmeyi aklına hiç getirmez. Yani kendini küçük düşürme. İstediğinde gelip istediğinde gitmesine izin vermiş olursun..

Sen onun yaptıklarını sindirebiliyorsan dönmesi için şans ver. Emin ol sen öyle bişey yapsaydın o dönüpte yüzüne bakmazdı. Bugün yapan yarın da yapar. Hayat devam ediyor önüne bak yeni insanlara şans ver bence...

bunun içinmi üzülüyosun bırak canım ya durup dururken ayrılmış bilmem ne boşver gitsin keyfine bak kimse unutulmaz değildir.

Back