• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi artık dayanamıyorum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

aysee

Guru
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2007
134
4
316
mrb benim 4.5 yaşında bir kızım var okadar problemli ki doğduğundan beri yeme problemi var beni emmedi mama istemedi dr dr gezdik ama bi sonuç alamadık asla uyumayan sürekliş kucakta ve ağlayan bir bebekti bir daha asla çocuk düşünmüyordum. kızım 3 yaşına geldiğinde onun yalnız kalmaması için kardeşi olsun istedim.şimdi 2 aylık bir oğlum var. hamile olduğumu öğrendiğim günden beri allaha dua ediyorum kızm gibi olmasın yesin emsin diye.fakay malesef oğlumda kızım gibi oldu. başta emmek istedi. fakat sütüm gelmedi. 4 gün sonra gelidi.ama artmadı. neler yapmadım anlatamam. ne duyduysam yaptım .ama olmadı dr mama verelim dedi . mamaya başladık. başta çok güzel yiyordu.1 aybu şekilde devam ettik. önce emzirdim sonra mama verdim. 1 ay olduktan sonra kabus başladı.şimdi ne emmek istiyor nede mama istiyor. sürekli ağlıyor mamayı değiştirdim çeşitli biberonlar aldım. ama yine istemiyor. artık dayanamıyorum 2 çocğumda da aynı şeyi yaşıyorum. mamayı yemesi için ne yapabilirim.

valla cnm ben senin konunu okuyunca şükrettim benim oğlumda 6 buçuk aylık yemek yediremiyorum ama emziriyorum zaten oda sürekli göğsümde durmak istiyor gece uykusu bana haram oldu o göğsümde uyumak istediği için..gerçekten yemeyen çocuk insanı hasta ediyorben 1 buçuk aydır hergün sebze corbası yapıyorum sabırla yapıyorum döküyorum mamalarda aynı şekilde çorbada gelebildiğimiz sınır 1 kase çogunlukla yarım kase bebeğin çok küçük gerçekten destek olmak isterdim ama aklıma bi yöntem gelmiyor allah yardımcın olsun

Benim bebeğimde biberon almıyor en son nuby' nin tamamen silikon biberonunu aldım anne memesine en yakın dediler onuda emmedi ama ben ağzına sıkıyorum silikon olduğu için sıkılabiliyor biraz uzun sürüyor ama o şekilde yediriyorum mamayı... Allah yardımcın olsun yemeyen çocuk zormuş gerçekten

canım bebeğinde reflü olup olmadığını araştırdın mı? o zaman bebekler beslenmeyi reddedebiliyolar diye biliyorum.

Back