Artık dayanamıyorum!

Benim annenle ilişkimi anlatmışsın sanki.

Sana sadece şunu söyleyebilirim annenin hırpaladığı kişi sen değilsin.

Baban.
Bilemiyorum ki. Zamanında çok anlattı babamın yaptığı yanlışları, aldatma vs olsun.
Yani ben doldum bir şekilde babama karşı.
Şimdi ikisi arkadaş gibi goygoy falan yapıyorlar.

canım annen takıntılı. takma. inan hiç olmamasından şuanki varlığı daha iyidir. dört dörtlük olamaz kimse. öyle kabul et anneni. bazen sohbet ettiğinizde içindeki duyguları dile getir güzelce. sen gayet aklı başındasın böyle git

Bilemiyorum ki. Zamanında çok anlattı babamın yaptığı yanlışları, aldatma vs olsun.
Yani ben doldum bir şekilde babama karşı.
Şimdi ikisi arkadaş gibi goygoy falan yapıyorlar.
Affedememiş annen ve de psikolojisi bozulmuş iyice o Yüzden böyle Hırçın davranıyor.
Bir kadın ancak Sevgisiz ilgisiz kalırsa hırçınlaşır.

Ben or. ... kelimesinden başka biyere takilmadim her anne kız arasında olur öyle şeyler normal bence tabi bazı anneler çok bencil oluyor öyle değilse. Bu piskoloji olayını hiç anlamıyorum benim annemde bizi doverdi 5 kardeşiz suan hepimiz ayrı biyerdeyiz eve toplandigimiz zaman anlatır guleriz hiç piskolojimiz bozulmadi çünkü annem evlatlarına aşırı düşkündür söyle geçmişi dusundugum zaman ben iki çocukla baş edemiyorum annem 5 çocukla fakirlikle çok iyi dayanmış diyorum anne bu kızar nevar bunda okadar emegi gormezden gelip sadece anlasamadiginiz konulara takilmayin sıkılıyordur oda napsin kadın hayatını paylasacagi bi insan olsa bukadar gergin olmaz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…