Artik dayanamiyorum..Uzulmek icin mi evlendim?

Dogru,degil mi,etamin dokuyormus gibi yavas yavas gitmek lazim. Bense hiddetlenip ne var ne yok.doktum.birden ortaya boca ettim su ana kadar. Ama burdaki kizlarin dediklerinden sonra yavas ilerlemeye karar verdim. Evde huzur olursa esim de bana kalir herhalde. Neyseki benimki,yapilanlarn farkindaym tamam sen haksizsin demiyorum zaten diyor.Ben,onlarin yuzsuzluklerine hayret ederek,yakami tamamen kurtarmak isteyerek yardim istiyorum iste buradan. Ama sanirm esimizin ailesi hep hayatimizda olacak. Uzak yada yakin.olmasi bize bagli ama...olacaklar..

Sanki bana da oyle geliyor iste.Belki yine maddi anlamda ogullarina ihtiyac duyuyorlardr da beni onlerinde engel goruyorlardie. Bizm borclarimiz var ve kendimize ait hic birseyimz de yok kotu eski bir arabaya bile raziyiz mesela. Ama ailesi istese yine verir herhalde,belki bana diyemedgi icin veremyorsa arkamdan is cevirmek gibi olacagi icin,aileside bunu farkettiyse. Birden bire ne olduysa. Icim sogusa bi,oyle yapsalar neyse.nekadar balikhafizaliymis herkes..
Icim de sogumycak bence hicbizaman.
Gorusmesem ne kaybederim,yani hic gorusmemek olurmu,gorusmeyen gelinler varidr degil mi?

Benden farkiniz bas eti yemek demissinz de,ben de onu yapiyorm iste zaten. Bunaltip durdum bugune kadar. Ben napiym peki benim sucum ne falan dedi durdu o da hep.
Iyi hos da,ben guzel dusunemiyorum yaa onlarla ilgili hic birseyi.

Haklisiniz galiba.. o acidan bakmamistim..
Iste bakis acilarini degistirmeli insan,o yuzden birbirimizden akil.aliyoruz ya :)

Heralde beni delirtmeye cabaliyorlar zaten. Paranoyak oldum,hep acabaa diyip duruyorm. Takintilarim olustu obsesif oldum.birden bire siddetle sinirlenp sonra sakinlesiyorm falan.Olanlar takili kaldi kafama gitmiyor gecmiyor.. Muzik dinlemeyi yuruyus yapmayi cok severim,guzel fikir. Havalarda isiniyor.. :)

Aynen,dugun videosunun oldugu kadarini bende izlemedm. Dugun zaten yarimyamalak bitti ama o ana kadari da gormek istemiyorum. Rol yapmaya giderse is mecbur bende yapicam napalim,yuzlerini gormek.zorunda kalirsam.

Bilemiyorum da bence para istemek için bu kadar dolanıyolar peşinizde 1 2 kerecik konuşun zaten esas niyetleri ortaya çıkar. Sadece samimiyet içinse şöyle ayda yılda 1 telefonla merhaba merhaba yeter. Eğer para vs ise dertleri zaten eşinize de baak ben demiştim der bir daha asla görüşmezsiniz.
Ama çok üzüldüm okuyunca. Allah yardımcınız olsun.

Benden farkiniz bas eti yemek demissinz de,ben de onu yapiyorm iste zaten. Bunaltip durdum bugune kadar. Ben napiym peki benim sucum ne falan dedi durdu o da hep.
Iyi hos da,ben guzel dusunemiyorum yaa onlarla ilgili hic birseyi.
Zaman icinde anlıyor insan milletin haberi var mi sizin huzursuzlugunuzdan mutsuzlugunuzdan herkes kendi evinde gonul rahatligiyla mutlu mesut hayatina devam ediyor.hangisi diyor veya biliyor ahh vah vahh hep biz sebep olduk hergün bizim oglanin evinde huzursuzluk var...
Yapmayin lütfen sizi seven ailesine ragmen seven bu adamin sucu var mi bir daha düşünün. nihayetinde anne babasi yapacak birsey yok atamaz satamaz...
Dedigim gibi zaman icinde anlayacaksınız sadece ve gecen guzel gunler geri gelmiyor emin olun pişman olacaksınız. ..hala derim yaa balayi vs ilk gunler ne derseniz artik en guzel gunlerimi surat asarak bidi bidi yaparak kendimi yiyip mutsuz ederek geçirdim diyorum...ne delilik...

Haklisiniz,bizmde balayimiz cok kotu gecti.ikimizinde morali yoktu kavga ettik baristik,hasta olduk,suratsizlik vs.Keske hic gelmeseymisiz dedim durdum. Simdide diyorm ki ne guzel bir ortamdaymisz,birbirmzle ilgilenseymisz ya surat asip hep birilerini suclayacagimza. Haklisiniz kimin neresi duyuyor sanki mutsuzlugumuzu. Insallah bundan sonrasinda basarabilirm birseyler,dirdir yapmamayi falan. Haklisinz,ailesine ragmen benimle su an.Ama cok ceneyle bunaltabilirm heran.

Sagolun,evet eger yuzyuze gorusmek zorunda kalirsamda soguk olacagim meraba merabayla gecistrmeye calisacagm. gulumsersem yuz bulurlar iyce ususurler basima..

Geçmişi unutmayıp kafanda kurdukça hep mutsuz olacaksın. Geçmişi unut ama tamamen unut sil kafandan her şeyi. Sıfırdan başla eşinin ailesiyle ilişkiye. Saygılı ol, mesafeli ol, kocanın yanında rol yap, kocana ailesini çekiştirme.

Unutmak kesinlikle işe yarardı ama insan unutamıyor maalesef. eşin için görüş ama hep mesafeli ol. Giderim ama kalmam belli bir zamanda geri dönerim de. Telefonu aç soğuk bir şekilde cevap ver. Kimse seni yapmak istemediğin bir şey için zorlayamaz sakın unutma. Gün gelir devran döner sana yapılanı kendileri de görür ve sen o zaman rahatlarsın. Bir şekilde çıkar yani. Hiç oralı olma yeri geldimi de yapıştır lafı alttan alttan.

canım bende 6 aylık evliyim. çok takılıp kalmışsın eskiye bence.
bak annen var otur haline şükret canım. benim annem 2 sene önce vefat etti babacığım ve eşim koştu her şeye eşimin ailesi değil kınada altın takmak kınama bile gelmedi. kınayı evde 7 8 samimi arkadaşım babam ve eşimle yaptım acayipte samimi ve mutlu oldu. aileler maileler yoktu. evi babam eşim ben tuttuk temizliğini eşim yaptı eşyaları o yerleştirdi. nişan alışverişimde babam eşim ben yaptık hep 3 kişiydik. gelinliğimi babamla seçtim diktirdim. nişanda takı takmadılar düğünde eşim her şeyi kendisi ve babamla birlikte yaptı... gram yardım almadık. evlendikten sonra eve geldiler elleri bomboş bende bi çayla yolladım gitti

akşam evimize gelince huzurlu mutlu muyuz evet, bizden rahatı yok. boşver ilgisizmiş bilmem neymiş.
ben mesafe olsun diye baştan rengimi belli ettim emin ol çok daha iyi böylesi.

bi an kendimi zannettim.altın mevzuya kadar.bizde düğünümüzü eşyalarımızı kısaca herseyi kendimiz yaptık.kv kp 1 çeyrek parası harcamadılar düğünümde.kendi çevresinden eski taktığı çeyrek leri elden aldı.yani bi nevi ödünç gibi.altınlarımı alamadılar çünkü altını da eşim kendi aldı.arkadaşlarından borç aldı onunla altın aldı.eşim çalışıyordu ama tüm maaşını babasına veriyordu.1sene nişanlılık 1 sene sevgili döneminde bu hep böyleydi.düğüne kalktık herşey borç.birde evlendik diye surat yaptılar.maaş kesileceği için.bizim isteğimiz sadece güleryüzdü onu bile çok gördüler.arkadaşım sen hiçbir zaman o ailede değer görmeyeceksin.çünkü sana masraf yapmadılar.sen kendin gelmiş gibi oldun.insan masraf yapmayInca değeri olmuyor.bende aynı senin sorunlarını yaşadım.zaten ne kadar seversin sev evliliğin ilk yılı biraz sancılı geçer.bu tür olaylarda daha zorlaştırır.inş.anlatırsın.sen geçmişi düşündükçe mutlu olamazsın.ama seni çok iyi anlıyorum.allah kolaylık versin.

Son düzenleme:
Bence barış ama evine sokma... Bu kv derdi artık sana hizmet ettirip evine gelip yemek içmek gibi geldi... Buna bi başlarsa daha başını alamazsın.

Bence alttan alip unutmus gibi yapma, sonradan pisman olursun. Sen unutunca karsi taraf da unutur ve hiic bisey olmamis gibi uste çıkarlar (en azindan bende oyle oldu,bende hic uzatmadim unuttum, yillar sonra bin pisman oldum)

Zarar nereden geliyorsa oradan kaçmak lazım onlar akbaba gibi takılarına çullanırken anlatmışlar ne halt olduklarını sana sende kendi huzurun ve çıkarın için bu keneleri uzak tutacaksınkı parasit olmasın hayatınıza onları yok sayamazsın sonuçta eşinin sülalesi ama iç-içe olmak zorunda da değilsin. onlara karşı temkinli olmak kendine yapacağının en büyük iyilik keşke iyi insan olmayı başarabilselerdi sende onlara karşı tavrın daha olumlu hoş olurdun ..herkes ederi kadar eder !onlar anlamak isteselerde istemeselerde bu böyle .

Unutulmuyor ki iste ha diyince

Uzuldum annenizin yaninda olamayisina.. Babaniz eksikligini hissettirmemej icin her an yaniniza olmus neyse ki..
Haklisinz,her sey insanin istedigi gibi dusledigi gibi olmayabiliyor ama,olusan sartlara gore sekil alabilirz..incinmeyiz o zaman hem de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…